- 26 Mayıs 2022
- 908
- 370
- 53
- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
Aaaaa öylemi çok mutlu oldum aynı tarihte olmuşuz sizde progestan testi vercekmsnz nasıl geçiyor ağrı varmı krampBen varım hatta baya bi baktım kimseyi göremedim en son seni gördüm
Az kalmış sizin, heyecan yaklaşıyor belirtiniz varmı ?15 Eylül de oldum bende. 27 sinde kan testi ver dedi doktor zaman geçmiyor
Aaaaa öylemi çok mutlu oldum aynı tarihte olmuşuz sizde progestan testi vercekmsnz nasıl geçiyor ağrı varmı
Yani belirti mi bilmiyorum kasık ağrılarım, mide yanması ve üşüme var. İlaçlardan mı yoksa belirti mi ayırt etmek zorAz kalmış sizin, heyecan yaklaşıyor belirtiniz varmı ?
İnşallah tutunma belirtisidir yavrucağın kaçıncı gün embriyosu ?Yani belirti mi bilmiyorum kasık ağrılarım, mide yanması ve üşüme var. İlaçlardan mı yoksa belirti mi ayırt etmek zor
5.gün embriyosu sizin?İnşallah tutunma belirtisidir yavrucağın kaçıncı gün embriyosu ?
Benimde 5. Gün embriyosu çift5.gün embriyosu sizin?
İnşallah hayırlısıyla tutunurlar da pozitifi görürüzBenimde 5. Gün embriyosu çift
Evet canım aynı tarihhAaaaa öylemi çok mutlu oldum aynı tarihte olmuşuz sizde progestan testi vercekmsnz nasıl geçiyor ağrı varmı kramp
Normalde bende içen biriyim ama bıraktım gerçi içiçğilimde pasifiti 2 veya nadiren 3 tane içerdim günlük yani çok aramam 12 senedir böyle içerim 1 paket 1 hafta yetiyordu aza indirmeye çalışın yinede benimde belimin ortasında var şimdilik ara sıra kasık batması oluyor ama erken ya belirti için ilaçlar yapıyorEvet canım aynı tarihhbugün ağrım oldu ama geçti doktor ağrı olur dedi araştırdım normalmiş olması senin varmı bu arada benimse çift embriyo ama ben sigara içiyorum sen öylemisin çok vicdan azabı çekiyorum ama yoksunluk çok zor
16 Eylül tranfer tarihim beklemedeyimMerhaba kızlar benimle aynı günde transfer olan varmı nasıl geçiyor veya yakın tarih olan varmı 1. Günüm şimdiden çok sabırsızım 23 ünde progestan testi vereceğim 30 unda beta bakalım Allah hakkımızda bizlere hayırlısını versin
Güzel haberler alalım inşallah kızçelerim16 Eylül tranfer tarihim beklemedeyim
Belirti bı geliyo bı gidiyo canım olanlarda normal zaten ilaçlar etkisiylede olabilir birazdan hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem gitmişken kan testide yaptiricam transfer günü hariç 6.gun varsa azda olsa çıkar diye düşünüyorumGüzel haberler alalım inşallah kızçelerimbelirtiniz varmı
Progestan testi vericekmsnz 5. Veriliyor ona göre iğne ekleniyor bizim süreçte böyle olucak bizde onları kullanıyoruz bir kaçtane fazla benimki inşallah tutunacaktır çift mi tekmi verildiBen de 18 eylülde transfer oldum, 6. Gün embriyosu o yüzden korkuyorum, progestan fitil asprin ve vitamin hariç bir ilaç vermedi doktorum
Çıkar canım hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzBelirti bı geliyo bı gidiyo canım olanlarda normal zaten ilaçlar etkisiylede olabilir birazdan hastaneye ilaç yazdırmaya gidicem gitmişken kan testide yaptiricam transfer günü hariç 6.gun varsa azda olsa çıkar diye düşünüyorum
İnşallah sizin de tutunurProgestan testi vericekmsnz 5. Veriliyor ona göre iğne ekleniyor bizim süreçte böyle olucak bizde onları kullanıyoruz bir kaçtane fazla benimki inşallah tutunacaktır çift mi tekmi verildi
İnşallah canımİnşallah sizin de tutunurtest istemedi benden tek embriyomuz vardı zaten tek verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?