18 yaş

bestecaglar30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
81
29
38
27
Herkese tekrardan selam burayı cok sevdım yardımcı olan cok arkadas var: Bugunlerdekı sıkıntım yenı hayallerım. Sizce bi insana 18 yasından sonra ailesi karısabılır mı? Merak ettiğimden soruyorum cunku Amerıkaya gitmeyi cok istiyorum. Bi amerika vatandaşı olmak oraya yaşamak Türkiyeyide cok seviyorum tabiki ama aslında Amerikaya sevdigim unluyu gormek ıcın gıtmek ıstıyorum ve orada amerikanlarla bi dizi oluşturup ünlü olmak istiyorum cunku bılıyorum kı türk ünlülere göre amerikan ünlüler daha ünlü oluyor. Oynayacagım dızı ingilizce olmasını istiyorum ama the walking dead gibi türkler için çevirmeni de olsun istiyorum ki böylece hem türkler hem amerikanlar tarafından tanınayım. Ama ailem izin vermezse diye kaygılarım var korkuyorum. İzin vermezlerse gidemem ama 18 yasından sonra yönetmenimle belki gidebilirim diye dusunuyorum. Ünlü olup tanınmak istiyorum..

Hayaller hayaller. Amerika'ya gidersin de, vatandaslik zor be canim. Digerlerine hiiic deginmicem bilee..

aç konuyu ailene ancak öyle bilebilirsin seni gondermek isteyip yada istemediklerini. her ailenin bakis açisi farklidir

18 yaşındasın ve hayatında neyi başardın? Kendin için ne yaptın? Yani kendi geçimin, sorunların, eğitimin... Daha ailesinden harçlık alıp nazlanan birinin "ailem bana kayışabiliy mi" diye sorması sana da tuhaf gelmiyor mu?

dersine calis guzel bir bolumu/universiteyi kazan, bitirmeye yakin amerikadaki kendi alaninla ilgili yerlerle iletisime gec, belki yazlari staja bile gidebilirsin henuz okulu okurken amerikaya yada avrupaya. Okul bittiginde bir suru burs imkani var basarili ogrenciler icin master veya doktora artik nereye kadar devam edersen bu sekilde amerika hayalini mantikli bir sekilde gerceklestirebilirsin ama bir 4-5 sene sonra. Eh mesleginde iyiysen masterin bitince girersin bir ise orda kalirsin..

Al sana hayalini gerceklestirmek icin mantikli bir yol..

Bak geliyor soldan soldan evlatcım..
Uykusuz filanmısın sen,kabusmu gördün yoksa..

Kaç yaşındasın? Oyuncu musun? Nerede oynuyorsun? Yönetmenin mi var? Bağlantıların var mı? Kimle gitmeyi düşünüyorsun Amerika'ya, anlamadım o kısmı. Öyle temelsiz, eğitimsiz, bağlantısız... vs gidersen, kimse de bestecaglar gelse de dizimizde oynasa diye seni beklemiyor. Hayal kurmak güzeldir, insanın idealleri olmalı ama azıcık ayaklarının yere de basması lazım. Önce eğitimini tamamlamaya bak. 18 yaşında hangi eğitimle, birikimle gideceksin de tutunacaksın yüzlerce profesyonel oyuncunun cirit attığı sinema, dizi sektöründe? Ayrıca aile dediğin bırak 18'ini, 48'inde bile karışıyor insana. Sen aklı başında bir profil çizersen, zaten güvenip, her işine karışmazlar. Hayalinden vazgeç demiyorum asla. Ama bunun yolu 18 oldum, kimse bana karışamaz, topladım bavulumu, Amerika ben geliyorum değil. Derslerine odaklan, güzel bir üniversiteye kapağı atlamaya bak, imkanınız varsa eğitimini Amerika'da tamamlama fırsatın bile olur. Temelin sağlam olsun yani. Sonrasına o zaman bakarsın.

Tabi yapımcılar yönetmenler hepsi seni bekliyor 300 milyonluk Amerikan nüfusu içinde seni seçecekler hayal güzel şey de olacak hayal var olmayacak hayal var. Olacak hayallerin peşinden git. 18 yasında daha olgun bakmalısın hayata

10 yaşında mısın?
eğer öyleysen güzel sanatlar lisesine hazırlan, lisedeysen konservatuara, ya da mimar sinan sinema bölümüne girmeye çalış, öğrenciyken yurt dışına çıkmak daha kolaydır, film stüdyolarına bol bol staj başvurusu yaparsın, parlak bir öğrenci olursan hocaların da destek olur.

14 yaşındaysan kendini derslerine yoğunlaştır. Kendine ait bir başarı elde et ailen ne zaman ki senin ayakların üzerinde durabileceğini görürse o zaman kararlarının arkasında dururlar ama sen şu anda çok küçüksün ve ailenin yanında olmasına ihtiyacın var.

cok guzel hayaller insallah gerçekleşir, egitim ve şans işi de tabi..ama umarim guzel olur herşey. ..ama bu yola cikmak icin sakin kestirme yolları kullanma o tuzaklarin farkında ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…