- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
- Konu Sahibi bestecaglar30
Burdan yaşın 13 14 fln gözüküyo canım burda makara konusu olacağına derslerine calis 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese tekrardan selam burayı cok sevdım yardımcı olan cok arkadas var: Bugunlerdekı sıkıntım yenı hayallerım. Sizce bi insana 18 yasından sonra ailesi karısabılır mı? Merak ettiğimden soruyorum cunku Amerıkaya gitmeyi cok istiyorum. Bi amerika vatandaşı olmak oraya yaşamak Türkiyeyide cok seviyorum tabiki ama aslında Amerikaya sevdigim unluyu gormek ıcın gıtmek ıstıyorum ve orada amerikanlarla bi dizi oluşturup ünlü olmak istiyorum cunku bılıyorum kı türk ünlülere göre amerikan ünlüler daha ünlü oluyor. Oynayacagım dızı ingilizce olmasını istiyorum ama the walking dead gibi türkler için çevirmeni de olsun istiyorum ki böylece hem türkler hem amerikanlar tarafından tanınayım. Ama ailem izin vermezse diye kaygılarım var korkuyorum. İzin vermezlerse gidemem ama 18 yasından sonra yönetmenimle belki gidebilirim diye dusunuyorum. Ünlü olup tanınmak istiyorum..
Evet tatlım bence de tek engel ailen. Yoksa bütün dünya seni tanıyodu şu an
Mesela üniversite kazanıp amerikada yüksek lisans falan yapmayı hedeflesen ne kadan güzel olmaz mıydı :)
film sütüdyolarında staj oluyo mu hangi bölüm10 yaşında mısın?
eğer öyleysen güzel sanatlar lisesine hazırlan, lisedeysen konservatuara, ya da mimar sinan sinema bölümüne girmeye çalış, öğrenciyken yurt dışına çıkmak daha kolaydır, film stüdyolarına bol bol staj başvurusu yaparsın, parlak bir öğrenci olursan hocaların da destek olur.
bende sevdiğim ünlü için gitmek istiyorum amerikaya zatenn :)Canım sütünü iç ve git derslerine çalış..ama çok şeker yazmışsım aklıma o yaşlarım geldi.ozamanlar gökhan özen yeni yeni çıktı piyasaya bende ona aşıktım.bi gazete vardı hergün onla ilgili reprtaj verirdi üç kuruşluk harçlığımı o gazeteye verir hergün fotoları ile uyurdum.okumaya istanbula gidersem onunla tanışırım falan derdim.benim hayaller yine yurt içi ile sınırlı.seninki kıtaları aşmış bebekim.neyse hayırlısı olsun nediim![]()
Türkiye de istersen 50 yaşına gel yine de ailen karışır.
her isteyen Amerikaya gitseydi asyada afrikada kimse kalmazdı.
Amerikaya gitmen için greencard çıkmalı. ve sana devamlı para kaynağı sağlayan zengin bir kişi. şansın varsa çıkar, yoksa çıkmaz. 5 yıl boyunca vatandaşlık bekleyeceksin.
amerikaya gittiğinde 1 tane bile ünlü göremeyeceksin malesef çünkü hepsi insanlardan izole yaşıyor, bıkmışlar ve hepsinin korumaları var. oturup senle muhabbet etmezler, bi hiiii bile demezler.
amerikada istanbul ankara dengi yerler çok pahalıdır para yetmez, diğer yerler ucuzdur ama bizim köylerimiz gibidir dağ taş ova.
orada bizim iş kariyerimiz bile önemli değil. istersen 10 üniversite bitir. garson olarak alırlarsa öp başına koy.
amerikadaki yetenek sizsinize bile milyarlarca kişi başvuruyor ekranda iki dakka görünmek için, orada herkes bunun peşindeyken, senin ünlülük hayalin gerçekten uçuk kaçık oluyor. ayrıca bir dizi yaptın diyelim herkesin izlediği kanallar tenezzül edecek mi. orada ne oyunlar dönüyor bir bilsen.
daha ailenin izin verme kaygın bile varken, 18 yaşında bir yönetmenle amerikaya gitmek mi :)
daha çok yazardım ama bence daha uçarı olmayan hayaller kur küçük kız.
Bu konu hakkında benımle ozelden konusur musunuz? Biliyorum haklısınız bende Amerikada yasamak istemiyorum sadece sevdigim bi ünlü için gitmek istiyordum.