18 yaşında evde kalma korkusu

Ruhsuzruhhali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
92
1
18
27
Yaklaşık 1 hafta önce sevgilimden ayrıldım. Çok üzülüyorum. 1 72 boyum var ve kendimi sırık gibi goruyorum evde kalicam galiba bu yuzden

Okulunu bitir de ondan sonra bakarsın evde kalıp kalmadığına, başlıkta yaşını belirttiğine göre durumun saçmalığının farkındasın, ne hoş.

yavv ne yasion bebegim sen .. nerelisin bilmiom ama izmirde boy ortalamasi 175 kizlarda yani sırik falan degilsin bu bir. daha 18 yasindasin benim senin kadar yigenim var kizin derdi universitde hangi bolumu seceyim bu iki.. hemen resit oldun diye koca arayisin niye anlamadim bu da 3. kusura bakma biraz agir gelebilir soylediklerim ama burasi turkiye 18 gelince kapinin onune koymuyo kimse kimseyi. bence evlenmeye harcadigin eforu okumaya hatcasan ulkemiz profosor kazanir valla.. hadi yavrum daha yolun var bu yaslar sikintili . ben daha 17 18 yasinda evlenip mutlu olani gormedim. . senin hesaplara gore ben 26 yasinda evlendim yazik kocama evde kalmisim tursu olmusum ya benilahi ya ..

Yavrucum ben 1.73 boyla 2 tane koca bulup evlendim merak etme

1.72 boy sirik degil normal bir boydur
Ama tabi evlenmek icin olgunluk , zeka , guzel bir ruh, akli basindalik lazim
Bosver boyu digerleri var mi ona bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…