18 yaşında evde kalma korkusu

29 yasimda 1.60 cık boyumla evlendim ben korkmadım bu kadar sen nie korkuyon hem.simdiki gençlik hep uzun bulursun kendine göre önce hayatını kurtar oku oku kızimm

bu yasta kendilerine dert edinmek icin hersey sebep olabilio.. ahh genclik dur lan daha ben 31 yaaindayim.. yavv ben bile kendimi genc hissediom ssen bu yasta hayata kusmussun..

Yaklaşık 1 hafta önce sevgilimden ayrıldım. Çok üzülüyorum. 1 72 boyum var ve kendimi sırık gibi goruyorum evde kalicam galiba bu yuzden

Canım Allah dert vermesin ya bu mu sıkıntın. 18 yaşındasın boyun 1 72 diye evde kalma korkusu mu keşke derdim bu olsa.

Canım bende 172 yim hiç sırık gibi hissetmedim.Daha uzun olmak isterdim hatta.Çevremdede gayet beğenilirim.Ablam daha uzun 175 falan oda çok mıtludur boyundan.Kiloyla boy orantısıda önemli tabi ama normal boyun bnce.

bu yasta kendilerine dert edinmek icin hersey sebep olabilio.. ahh genclik dur lan daha ben 31 yaaindayim.. yavv ben bile kendimi genc hissediom ssen bu yasta hayata kusmussun..
Ben 32 yasindayim seneye düğünüm var az gezip tozsaydık daha diyorum ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…