- 24 Ağustos 2017
- 92
- 1
- 18
- 27
- Konu Sahibi Ruhsuzruhhali
-
Hayattaki tek gayem evlilik olsaydı okumaya tenezzül bile etmezdim. Psikolojik olarak bu sıra üzerime çok gelindi. İnsanlarin yaninda kendimi cok uzum hissediyorum. Yakimlarim surekli daha ne kadar uzicaksin sirik gibi oldun evde kalcan sen bu gidisle gibi laflar ediyor. Bu soylenilenler kendimi diger insanlardan farkli gormeme sebep oldu son zamanlarda. Umarim az da olsa derdimi anlatabilmisimdir...hayattaki tek gayeniz evlilik mi? 18 yaşda hem de. valla ne desem boş. her kör satıcının bir kör alıcısı vardır diyim o zaman üzülme evlenirsin.
uzun boy neden dışlanma sebebi olsun ya. 1.72 uzun mu? gayet ideal, her giysiyi rahatlıkla taşıyabilecek bir boy.Hayattaki tek gayem evlilik olsaydı okumaya tenezzül bile etmezdim. Psikolojik olarak bu sıra üzerime çok gelindi. İnsanlarin yaninda kendimi cok uzum hissediyorum. Yakimlarim surekli daha ne kadar uzicaksin sirik gibi oldun evde kalcan sen bu gidisle gibi laflar ediyor. Bu soylenilenler kendimi diger insanlardan farkli gormeme sebep oldu son zamanlarda. Umarim az da olsa derdimi anlatabilmisimdir...
İşte gelde insanlara anlat bunuuzun boy neden dışlanma sebebi olsun ya. 1.72 uzun mu? gayet ideal, her giysiyi rahatlıkla taşıyabilecek bir boy.
bunu diyenler senin boyunu kıskanıyolar belkide.Hayattaki tek gayem evlilik olsaydı okumaya tenezzül bile etmezdim. Psikolojik olarak bu sıra üzerime çok gelindi. İnsanlarin yaninda kendimi cok uzum hissediyorum. Yakimlarim surekli daha ne kadar uzicaksin sirik gibi oldun evde kalcan sen bu gidisle gibi laflar ediyor. Bu soylenilenler kendimi diger insanlardan farkli gormeme sebep oldu son zamanlarda. Umarim az da olsa derdimi anlatabilmisimdir...
Yaklaşık 1 hafta önce sevgilimden ayrıldım. Çok üzülüyorum. 1 72 boyum var ve kendimi sırık gibi goruyorum evde kalicam galiba bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?