18 yaşında evde kalma korkusu

Hayir arkadaslar kafa filan yaptigim yok evliligide merakli degilim cevremde surekli boyun sirik gibi daha ne kadar uzican evde kalcan bu gidisle gibisinden laflar donuyor. Aailemde kadinlarda en uzun benim ve onlarin yaninda onlarin yuzunden kendimi kotu hissediyorum. Tabiki bu bi dert degil sadece takinti mi yaptim bilmiyorum ama onlarin bu laflari psikolojimi cok bozdu

Derslerimde gayet basariliyim okumayi seviyorum.. Arkadaslarimin yaninda da uzun kaliyorum hep dislanmis hissediyorum k3ndimi. Derdimi nasil anlatsam bilemedim ama umarim beni anlayan biri cikar...

hayattaki tek gayeniz evlilik mi? 18 yaşda hem de. valla ne desem boş. her kör satıcının bir kör alıcısı vardır diyim o zaman üzülme evlenirsin.
Hayattaki tek gayem evlilik olsaydı okumaya tenezzül bile etmezdim. Psikolojik olarak bu sıra üzerime çok gelindi. İnsanlarin yaninda kendimi cok uzum hissediyorum. Yakimlarim surekli daha ne kadar uzicaksin sirik gibi oldun evde kalcan sen bu gidisle gibi laflar ediyor. Bu soylenilenler kendimi diger insanlardan farkli gormeme sebep oldu son zamanlarda. Umarim az da olsa derdimi anlatabilmisimdir...

uzun boy neden dışlanma sebebi olsun ya. 1.72 uzun mu? gayet ideal, her giysiyi rahatlıkla taşıyabilecek bir boy.

1.72 boyla nasil psikolojin bozuluyo anlamadim sanki 1.92 sin...

Sacmalamissin.

Okuluna yogunlas dusunme bunlari ne guzel manken gibisin iste

13 yaşında kızım senden uzun gören maşallah diyor nasıl bir yerde yaşıyorsun.
Ayrıca Evliliği aklına bile getirme bu yaşta

Bir defa uzun degilsin.Etrafindaki insanlar ortalama 1.55 civari olmali ki sana uzun desinler.Gayet ortalama bir boyun var hatta ban gore kisasin.Senin evlenesin var bence.

Ne bu boylarla alıp veremediğimiz yahu.1.60 tan kısalar yağmurda dışarı çıkmasın,1.70ten uzunlar koca aramaya çıkmasınŞiştim.Oku yavrum önce.Sonra uygun yaşta boyu kocayı dert edersin.

bunu diyenler senin boyunu kıskanıyolar belkide.

1.72 boyla mı sırık olduğunu düşünüyosun. Bence sen hep kısa boylularla takılmışsın o yüzden kendini sırık sanıyosun.

Kız bende 1.70 boyundayım.
Benim ki de 1.76.

Kalmadık Allah'a çok şükür evde.
Ben liseden rezerve ettirdim ondan mı ki
Boy orantısını tutturamadık erkenden olunca

Anneannemin bir lafı vardı
ya kocaevine ya kocaeline kızım derdi..
Oku kızım oku ne evliliği yahu.meslek sahibi ol sen bak kocadan bol ne var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…