Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar meraba utanarak söylüyorum ama sizin tavsiyeler bana gerekli. 18 yasındayım ve gögüslerim yok denecek kadar kücük bitkisel yag veya krem onerirmisiniz yada ne yapmam gerek?
Arkadaşlar meraba utanarak söylüyorum ama sizin tavsiyeler bana gerekli. 18 yasındayım ve gögüslerim yok denecek kadar kücük bitkisel yag veya krem onerirmisiniz yada ne yapmam gerek?
keşkem benimde küçük olsa :/ yani buna yapılabilcek birşey yok ama doğum kntrol hapşarı malesef göğüs büyütüyor hormanal olduğu için.. dr a danış canım
Çok büyük olduğu gibi çok küçük göğüsler de hastalık belirtisi olabilir. Bir kadın doğum uzmanına git ve hormonlarına baktır. Östrojen hormonun yetersiz olabilir. Eğer doktor gayet normalsin diyorsa tebrikler hiç sarkmayacak ve seni her zaman fit, zayıf gösterecek göğüslere sahipsin.