19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ebruha

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
593
Puanlar
323
Merhabalar
Şişli Memorialda tedavi oluyorum. Bu hafta transferim 22 Kasım Cumartesi gunu inşallah. süreci birlikte paylaşmak, deneyimlerimizi konuşmak isterim.

Yazarsanız çok sevinirim

Ben 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olacağım inşallah
Modifiye doğal siklusla hazırlık yapıyorum bugün adetin 13. günüydü kontrole gittim rahim duvarı 10mm folikul 18mm lh değeri 7 olmuş
Başka bir tahlil yapılmadı transfer gününe kadar kontrole de çağırmayacaklar
İlaçların kullanımı hakkında mesaj attılar

Son düzenleme:
Kan sulandırıcı kullandırmıyorlar mı?pıhtılaşma testiniz normal miydi

Ben de Şişli Memorial’dayım ve sizinle aynı gün olacak transferim. Hatta art arda bile olabiliriz

Merhabalar, bende Şişli memorial’dayım ve yarın transferim olacak inşallah bende doğal siklusda hazırlık yapıldı, embriyoma da pgt yapıldı 1 tane 5.gün 5A kalite embriyom sağlıklı geldi onu transfer edecekler. Sizlere birşey soracağım sizin transferinizi kendi doktorunuz mu yapacak veya yaptı. ben normalde bütün süreçte kendi doktorumla ilerledim taa ki embriyonun büyümesini takip etmek için çok sık gitmeye başlayınca başka doktorlara da randevu verdiler ve transferimi de başka doktor yapacak sizin süreciniz nasıl sizde de bu şekilde mi ilerlendi bilgi verirseniz sevinirim

Merhabalar bende bugün transfer oldum 5. Gün 5aa kalite embriyo transfer.oldum.

Aynı sayılırız benim de embriyom 5ab pgtli
Aslında sürece ilk Yücel beyle basladik ama sevinç hoca ile yarı yarıya gitti diyebilirim. Hangisi denk gelirse baktı ama ikisinden de çoook memnunum çok ilgili ve dikkatlilerdi süreç boyunca. Allah nasip ederse cumartesi günü artık sonuca varacağız.
Sizin doktorunuz kim peki

Benimde 24 kasım pazartesi olacak transfer

Benim doktorum Lale hanım hep onunla devam ettik ama adetten sonraki yumurta kontrollerinde son iki muayenemi Yusuf bey yaptı. Transferimide İpek hanımın yapacağı söylendi. Sorduğumda transferlerin hepsini ya ipek hanım ya Yücel bey ya da bir doktor daha söylediler ama ismini unuttum onların yaptıklarını söylediler

Yaa inşallah yucel bey yapar benimkini. Diğer doktorları hiç duymadim. Gerçi bu saatten sonra pek fark etmez de

Ben de dün 4aa 4ab çift embriyo transferi oldum embriyo glue kullanıldı (benim isteğim üzerine).İlaç olarak sadece transferden önce progestan fitil başlanmıştı ona devam ediyorum ekstra bir şey başlanmadı. Doğal siklus ilerleyip yaptık. Transferden sonra da hafif hafif kasıklarımda ağrı oluyor normaldir diye düşünüyorum. Allahım inşallah kucağımızı boş bırakmaz hepimizin yüzünü güldürür pozitifleri görürürüz

Sonuç pozitif olur inşallah

`