19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bende ayın 18 transfer oldum dundendir kahve renkli kanamam oluyor

İnşallahh. Heyecandan günler geçmek bilmiyor
Benim için bu günler kolay geçiyor ama asıl transfer sonrası beklemek ve dikkat etmek zor olacak benim için peşinde koşmam gereken aşırı hareketli bir oğlum var çünkü

Benim için bu günler kolay geçiyor ama asıl transfer sonrası beklemek ve dikkat etmek zor olacak benim için peşinde koşmam gereken aşırı hareketli bir oğlum var çünkü
Allah kolaylık versin şimdiden. Ne güzel tatmissiniz annelik duygusunu. Rabbim bizlere de nasip etsin. Kardeş gelir inşallah

Allah kolaylık versin şimdiden. Ne güzel tatmissiniz annelik duygusunu. Rabbim bizlere de nasip etsin. Kardeş gelir inşallah
Amin teşekkür ederim oğlumada tüp bebek yöntemi ile kavuştum şimdi kardeşi olsun istiyoruz. ☺

Ben de Şişli Memorial’dayım ve sizinle aynı gün olacak transferim. Hatta art arda bile olabiliriz
Sizi bugün aradılar mi ya ben sabahtandir telefonun başında bekliyorum arama gelmedi

İnşallah herşey yolunda gider,eminim çok heycanlısınızdır şuan
Bende yarın ön görüşmeye gıdıcem semra hanımı ıstememe rağmen sanırım yusuf bey olucak.değiştirebilirmiyim acaba doktoru görüşmeden sonra?sanırım semra hoca ilgileniyor her süreçle
Bu kullandıklarınızla beraber ne kadar ücret çıktı acaba?

Teşekkür ederim
Semra hoca ekibin basinda dosyaları takip ediyor ilk muayenede ve histereskopide gördüm sadece. Yusuf beyi bilmiyorum ben Yücel bey ve sevinç hanımla devam ettim çok memnunum tavsiye ederim. Her şey gönlünüzce olsun inşallah
Ücret şöyle
Tüp bebek 105 bin
İlaçlar 45 bin
Histereskopi 45 bin
Pgt (sadece iki tanesine pgt yapmak istedim hepsine yapmadım ) 27 bin
Wes testi yaptık bizim için gerekliydi 50 bin
15 falan da eşimin muayene ve ilaçları tuttu üroloji bölümünde

Şunu da belirteyim bu fiyatlar temmuz ayına ait. Ben muhasebe ile konuşup fiyat sabitledim. Şuan hepsi değişmiş

Sizi bugün aradılar mi ya ben sabahtandir telefonun başında bekliyorum arama gelmedi
Ya çok geç gördüm kusura bakmayın kafamı dağıtmak için pek girmiyordum buraya Evet baya geç aradılar saat 4’e geliyordu beni aradıklarında transferiniz 4-5 gibi olur dediler

Ya çok geç gördüm kusura bakmayın kafamı dağıtmak için pek girmiyordum buraya Evet baya geç aradılar saat 4’e geliyordu beni aradıklarında transferiniz 4-5 gibi olur dediler
Beni de o saatte aradılar bana da 5 6 gibi dediler

`