Evet 120 dendı bana bugun konuştuğumda.hepimiz için sağlıkla en guzel sonuçlar olsunŞunu da belirteyim bu fiyatlar temmuz ayına ait. Ben muhasebe ile konuşup fiyat sabitledim. Şuan hepsi değişmiş
Transferinizi hangi doktor yapacakmış? Bana Sevinç hanım dedilerBeni de o saatte aradılarbana da 5 6 gibi dediler
Fiyatı sabitlediler mi onu mutlaka teyit edin lütfen. Ben temmuzda histereskopi için fiyat aldım Ekim'de histereskopi oldum 57 istediler ben fiyatı sabitlemistim dedim 45 odedim. Tüm yapılacak işlemler için bunu söyleyin not olarak yazsınlar. Muhtemelen yakın zamanda yine zam gelir çünküEvet 120 dendı bana bugun konuştuğumda.hepimiz için sağlıkla en guzel sonuçlar olsun
Yarın ilk görüşmem olsada tevafuk mens 3.gunu keşke hemen başlanabılse(yaş 39 olunca
Benim de sevinç hanımTransferinizi hangi doktor yapacakmış? Bana Sevinç hanım dedilerİnşallah çok güzel geçer
Benimde öyle olacakBenimde 24 kasım pazartesi olacak transfer
Merhaba beni dün aradılar yarın 12 de hastanede olacakmışızTabiki ona göre 2 saat erken gidip belki kan falan vermek gerekiyordur mutlaka söylenir yani
Benim de 24 kasımBenimde öyle olacaksizin kalite neydi neden yaptırıyorsunuz
Ah inşallah pozitif haberi verirsinizkızlar benimde bugün transferim var dua beklerim sizlerden
Ay çok tuhaf hissediyorum 12 gün onlarla olduğumu bilerek bekmelemek farklı hissettiriyorBenim de 24 kasımbildiğim kadarıyla 5AA
Hayırlı olsunnnMerhaba beni dün aradılar yarın 12 de hastanede olacakmışızson bir gün sizin de 24 ü demi
Kolaylikla geçsin inşallahkızlar benimde bugün transferim var dua beklerim sizlerden
Hayırlı olsun her şey çok güzel ilerler inşallahHayırlı olsunnnben dün transfer oldum çok şükür. Sizin de kolaylıkla geçsin insallahh
Ne kadar süre sıkışık kaldınız. Biz 3 saatlik yoldan gelicez de. Evde girsem lavaboya sonra girmesem yeterli olur heraldeKolaylikla geçsin inşallah
5 dk bile sürmüyor ağrısız acısız
Sadece sıkışıklık kötü ona da katlanıyor insan bi şekilde
Bana hastaneye gelince içmeye başlayabilirsin dediler. İki kucuk şişe içsen yeter dediler. Toplam bir litre kadarNe kadar süre sıkışık kaldınız. Biz 3 saatlik yoldan gelicez de. Evde girsem lavaboya sonra girmesem yeterli olur heralde
Hmm tamam o zaman bana 2 bardak su falan dediler de ortalama ayarlarımBana hastaneye gelince içmeye başlayabilirsin dediler. İki kucuk şişe içsen yeter dediler. Toplam bir litre kadar
Aynenn hemen hemen o kadar yeter işte. Aşırı içip kendinizi zora sokmayin boş yereHmm tamam o zaman bana 2 bardak su falan dediler de ortalama ayarlarım
Hayırlı olsun inşallah
Ben de dün transfer oldum canım kan beta için 2 Aralık dediler bana senin de öyle miHayırlı olsunnnben dün transfer oldum çok şükür. Sizin de kolaylıkla geçsin insallahh
Hayırlısıyla tutunur inşallahBen de dün transfer oldum canım kan beta için 2 Aralık dediler bana senin de öyle mi
Biz erkek faktörü nedeniyle yaptırıyoruz bu 4. Olacak 3. Denemede bir oğlum oldu şuanda ona kardeş için tekrar deniyoruz dondurulmuş embriyolarımız vardı hepsi 5aa kalitede 2 embriyo transfer edilecek.Benimde öyle olacaksizin kalite neydi neden yaptırıyorsunuz