• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Aramızda ilk ben mi gidecegim keseye o zaman 🤭🥹 inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz buraya ya 🤲
İnşaAllah canım sanırım kalp atışınıda görelim diye geç verdi oğlumdada aynı doktordaydım böyle yapmışti yine hem kese hem kalp atışını görmüştük

İnşaAllah canım sanırım kalp atışınıda görelim diye geç verdi oğlumdada aynı doktordaydım böyle yapmışti yine hem kese hem kalp atışını görmüştük
Bence de doktorun öyle yapmış canım. Çünkü bana 1 hafta sonra kese dedi, gittim, şimdi de 9 gün sonraya verdi 🤲🏻🤲🏻❤️

Ağrı ve lekelenme gerçekten korkutuyor beni. Ama bir yandan da üç dört gün kaldı biraz daha sabret diye kendimi tutmaya çalışıyorum. Tutamazsam yarın veririm yazarım buraya 😅😅

Artık bel ağrısını falan düşünme üzülmeyi bir kenara bırak Allah'a binlerce şükür her şey yolunda artık. Ya bu hafta ya haftaya kese görmeye de gidersin inşallah 🥰
Yok yok çok şükür tüm endişelerim her şey gitti bir anda 🥰 inşallah

Evet doğru. Geçen hafta doktor da söyledi aslında iki hafta sonraya çağırılır ama senin değerin düşük başladığı için erken çağırıyoruz dedi
Daha iyi en azından iki defa stres yaşamamış olursun hep kese hem kalp atışı görülür 😇

Transfer+8 de predictorla bir test yaptım ilk 5 dk çıkmadı hiç bir şey sonra dönüp baktım sadece gözle görülen bir gölge çizik bile degildi
Transfer + 9 da 53
T+11 de 156
T+15 de 1110 maşallah 🧿 hiç bir belirtim olmadı kesinlikle dümdüzdüm lekelenmede yoktu inşallah sağlıklıdır 🙏🏻 5.gün embriyosuydu
Maşallah canım 🧿🤲🏻

16. Gundeyim bugün
İlk değer 71.9 9. Gün
İkincisi 213.2 11.gün
Benden tekrar kan istemediler direkt ultrason randevusu verdiler ama keşke bir kere daha verseydim daha rahat olurdum belki şimdi
Canım aslında için rahat ederdi bana da hiç ver demedi ama ben iki gün önce üçüncü kanı verdim seninle bebişin 🤲🏻🤲🏻🌼

Teşekkürler canım darısı başına 🙏 Bence 6. Haftadan sonra ne zaman olduğu önemli değil benide 3 gün sonra çağırmıstı erken gittim dayanamadım
Amiinnnn beklemek çok zor gerçekten🤲🏻 senin kese kalp atışı birlikte çağırmış ya ondan, uzun bi süre vermiş hatta. Onu beklemek daha zor

Doktordan geldim şimdi kese var ve içi de dolu kızlar 17 sinde tekrar bakılacak akıntıyı sordum şuan temiz kanama alanı yok dedi yine gelirse coraspirin bırakırız dedi

Gozun aydin en kısa zamanda kalp atışı da duyulur inşallah 🤲🥰
Amin canım ilk defa bu aşamaya geldim heyecanlıyım özellikle baktı kanama alanı yok dedi şuanda lekelenme normal progestan için kan aldı ona da bakacak hormonel bişey galiba sende de öyledir bence hiç takılma

Doktordan geldim şimdi kese var ve içi de dolu kızlar 17 sinde tekrar bakılacak akıntıyı sordum şuan temiz kanama alanı yok dedi yine gelirse coraspirin bırakırız dedi
Hayırlı olsun canım ne kadarlıksın içi dolu derkennn yolk falan mı gördü. Benim içinde beyazlık vardı sadece

Amin canım ilk defa bu aşamaya geldim heyecanlıyım özellikle baktı kanama alanı yok dedi şuanda lekelenme normal progestan için kan aldı ona da bakacak hormonel bişey galiba sende de öyledir bence hiç takılma
Benimki de bugün kesilmiş çok şükür. Çok sevindim senin adina. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
Ben de transferden sonra 20. Günde gitmiş olcam insallah görebilirim keseyi 🥰

Back
X