Ben de mi gidip kan versem diye düşünüyorum ya ilk iki değerim seninle aynı oranda arttı. Kaç gündür psikolojim bozuldu düşünmektenİçin rahat olsun benim hala belirtim yok bel ağrısı dışında![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de mi gidip kan versem diye düşünüyorum ya ilk iki değerim seninle aynı oranda arttı. Kaç gündür psikolojim bozuldu düşünmektenİçin rahat olsun benim hala belirtim yok bel ağrısı dışında![]()
Ahaha bakalım canım haftaya salı kese randevusu verdi doktor o zaman öğrencezCanım senin ikiz gibi hissediyorum ben ya![]()
2 tane embriyo transferimi yaptınızAhaha bakalım canım haftaya salı kese randevusu verdi doktor o zaman öğrencez
Kaçıncı gün bugün ☺Ben de mi gidip kan versem diye düşünüyorum ya ilk iki değerim seninle aynı oranda arttı. Kaç gündür psikolojim bozuldudüşünmekten Umut oldun bana
Evet canım 2 tane2 tane embriyo transferimi yaptınız
Ya ikiz ya da annesine sıkı sıkı tutunmuş bir bebiş maşallah değerin çok güzel artmışAhaha bakalım canım haftaya salı kese randevusu verdi doktor o zaman öğrencez
Ay hadi inşallah :)Evet canım 2 tane
16. Gundeyim bugünKaçıncı gün bugün ☺
Oğlumda kan değerim daha yüksekti ama tek gebelikti o yüzden çift olduğunu düşünmüyorum nedenseAy hadi inşallah :)
İstersen ver canım ultrason ne zaman16. Gundeyim bugün
İlk değer 71.9 9. Gün
İkincisi 213.2 11.gün
Benden tekrar kan istemediler direkt ultrason randevusu verdiler ama keşke bir kere daha verseydim daha rahat olurdum belki şimdi
Canım merak etme benim şuan böyleyse senin bence daha fazladır hem bir gün önce transfer olmuştun hemde ilk ve ikinci betan bana göre daha yüksekti için rahat olsunBen de mi gidip kan versem diye düşünüyorum ya ilk iki değerim seninle aynı oranda arttı. Kaç gündür psikolojim bozuldu düşünmektenUmut oldun bana
Bence ikimiz de ayniydik hemen hemenCanım merak etme benim şuan böyleyse senin bence daha fazladır hem bir gün önce transfer olmuştun hemde ilk ve ikinci betan bana göre daha yüksekti için rahat olsun![]()
Çok fazla seni olumsuz etkiliyorsa ver o zaman en azından için rahatlamış olur benimde belim aşırı ağrıyor son iki gündürBence ikimiz de ayniydik hemen hemen
70 ile 50 arasında bir fark yoktu ilk değer için
İnşallah artmıştır. Benim korkum hem ağrım var hem de dünkü lekelenme
Neyse Allah kerim, nasibimde varsa benim de yükselmiştir inşallah![]()
Ağrı ve lekelenme gerçekten korkutuyor beni. Ama bir yandan da üç dört gün kaldı biraz daha sabret diye kendimi tutmaya çalışıyorum. Tutamazsam yarın veririm yazarım burayaÇok fazla seni olumsuz etkiliyorsa ver o zaman en azından için rahatlamış olur benimde belim aşırı ağrıyor son iki gündür
Yarın miii ay çok heyecanlii. İkiz çıkarsa sasirmayizzAz kalmışbana da salı gününe randevu verdiler
![]()
Yok canım haftaya salı☺Yarın miii ay çok heyecanlii. İkiz çıkarsa sasirmayizz![]()
Aramızda ilk ben mi gidecegim keseye o zamanYok canım haftaya salı☺