19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kanama gören kızlara sormak istiyorum ev işi yapıyor musunuz
Ben 6. Haftada gördüm ama kanama değil kahve leke tarzında zaten ev süpürme silme dışında herşeyi yapıyordum son iki haftadır kendimi zorlamadan evde süpürüyorum bosch markasının sil süpür dik süpürgesi var bende dün onunla düşük modda önce süpürdüm sonra silme başlığını takıp sildim yerleri ama it çek indir kaldır yapmıyorum tabi eşim saolsun haftada bir dip köşe temizliyor evi ben sadece üstten geçiyorum

Bende öyle yaptım bugün ilk defa benimde dikey süpürge sadece bayadır yattığım için belim ağrıdı haraket edince ama şuan iyiyim

Bende öyle yaptım bugün ilk defa benimde dikey süpürge sadece bayadır yattığım için belim ağrıdı haraket edince ama şuan iyiyim
Çok zorlama kendini canım ağrın olunca biraz dinlen ilk yaptığımda benimde öyle oldu zamanla alıştı vücut

Bende aynı sürekli istifra ettiğim için zaten kilolu hamile kaldım boyumda kısa
Gebe diyestisyeni ile konuştum bugün bebeğe kilo aldırıp size aldırmayan bir beslenme programı ile ileyleyeceğiz dedi başlasammı bilemediö

Gebe diyestisyeni ile konuştum bugün bebeğe kilo aldırıp size aldırmayan bir beslenme programı ile ileyleyeceğiz dedi başlasammı bilemediö
Aaa benim gebelik kontrolümü yapan doktor kiloya aşırı takıntılı ama bana hiçbirşey demiyor herhalde tüp bebek diye kızmak istemiyor diye düşünüyorum normalde çok kızıyor kiloya

Aaa benim gebelik kontrolümü yapan doktor kiloya aşırı takıntılı ama bana hiçbirşey demiyor herhalde tüp bebek diye kızmak istemiyor diye düşünüyorum normalde çok kızıyor kiloya
Ay benim doktorum biraz sert bu konuda ya kilo almıcaksın diyor tatlı, meyve, ekmek, pilav vs yok ilk gebeliğimdede ondaydım ilkinde çok hızlı kilo aldın bunda istemiyorum böyle birşey diyor her kontrolde geriliyorum

Ay benim doktorum biraz sert bu konuda ya kilo almıcaksın diyor tatlı, meyve, ekmek, pilav vs yok ilk gebeliğimdede ondaydım ilkinde çok hızlı kilo aldın bunda istemiyorum böyle birşey diyor her kontrolde geriliyorum
Oda çok zor ya vallahı bakalım benimkide şimdilik almadım diye birşey demedi ama bilmiyorum alırsam nasıl tepki verir

Kızlar enfeksiyon çıkanlar değerler nasıldı. Haftaya gidicem doktora.
Ekliyorum bi bakar mısınız bilgisi olup ilaç başlayanlar?

Kızlar enfeksiyon çıkanlar değerler nasıldı. Haftaya gidicem doktora.
Ekliyorum bi bakar mısınız bilgisi olup ilaç başlayanlar? Eki Görüntüle 3694398
Benim de buna benzerdi. Ama kültürde üreme olmadı
Doktor akıntın var idrar yolu enfeksiyonun yok dedi. Fitil verdi
Sen gösterdin mi sonuçları

Benim de buna benzerdi. Ama kültürde üreme olmadı
Doktor akıntın var idrar yolu enfeksiyonun yok dedi. Fitil verdi
Sen gösterdin mi sonuçları
İdrar da 4 güne çıkar dediler daha dün gittim bekleyim mi biraz. Dün hoca 1 hafta sonra gel dedi

Oda çok zor ya vallahı bakalım benimkide şimdilik almadım diye birşey demedi ama bilmiyorum alırsam nasıl tepki verir
Dün bir diyetisyen ile anlaştım bakalım 1 ay denicem bebekte vs sıkıntı olmaz ise devam edicem

Doktora gittin mi gördün mü bebişii
Bugün bilkente gittim canım şükür bir sorun yok ama normalde 8+6 bugün ama 8+2 ölçtü doktor ama ultrason cihazı çok kötüydü bebek net görünmedi kalp atışı bile zor göründü yanlış ölçüm oldu galiba o biraz kafama takıldı ama

Kesin yanlış ölçüm olmuştur hiç kafana takma tolga hocaya ne zaman gidecektin

`