- Emoji Skoru
- 6.999
- Puanlar
- 198
Ben 6. Haftada gördüm ama kanama değil kahve leke tarzında zaten ev süpürme silme dışında herşeyi yapıyordum son iki haftadır kendimi zorlamadan evde süpürüyorum bosch markasının sil süpür dik süpürgesi var bende dün onunla düşük modda önce süpürdüm sonra silme başlığını takıp sildim yerleri ama it çek indir kaldır yapmıyorum tabi eşim saolsun haftada bir dip köşe temizliyor evi ben sadece üstten geçiyorumKanama gören kızlara sormak istiyorum ev işi yapıyor musunuz
Bende öyle yaptım bugün ilk defa benimde dikey süpürge sadece bayadır yattığım için belim ağrıdı haraket edince ama şuan iyiyimBen 6. Haftada gördüm ama kanama değil kahve leke tarzında zaten ev süpürme silme dışında herşeyi yapıyordum son iki haftadır kendimi zorlamadan evde süpürüyorum bosch markasının sil süpür dik süpürgesi var bende dün onunla düşük modda önce süpürdüm sonra silme başlığını takıp sildim yerleri ama it çek indir kaldır yapmıyorum tabi eşim saolsun haftada bir dip köşe temizliyor evi ben sadece üstten geçiyorum
Çok zorlama kendini canım ağrın olunca biraz dinlen ilk yaptığımda benimde öyle oldu zamanla alıştı vücutBende öyle yaptım bugün ilk defa benimde dikey süpürge sadece bayadır yattığım için belim ağrıdı haraket edince ama şuan iyiyim
Aynen zaten bayadır yatıyoruz hastaneye bile gittiğimde nefes nefese kalıyorum haraketsizliktenÇok zorlama kendini canım ağrın olunca biraz dinlen ilk yaptığımda benimde öyle oldu zamanla alıştı vücut
Öyle malesef kilo alımınız ne durumda ben 1 buçuk kilo almışımAynen zaten bayadır yatıyoruz hastaneye bile gittiğimde nefes nefese kalıyorum haraketsizlikten
Bende aynı sürekli istifra ettiğim için zaten kilolu hamile kaldım boyumda kısaÖyle malesef kilo alımınız ne durumda ben 1 buçuk kilo almışım
Gebe diyestisyeni ile konuştum bugün bebeğe kilo aldırıp size aldırmayan bir beslenme programı ile ileyleyeceğiz dedi başlasammı bilemediöBende aynı sürekli istifra ettiğim için zaten kilolu hamile kaldım boyumda kısa
Aaa benim gebelik kontrolümü yapan doktor kiloya aşırı takıntılı ama bana hiçbirşey demiyor herhalde tüp bebek diye kızmak istemiyor diye düşünüyorum normalde çok kızıyor kiloyaGebe diyestisyeni ile konuştum bugün bebeğe kilo aldırıp size aldırmayan bir beslenme programı ile ileyleyeceğiz dedi başlasammı bilemediö
Ay benim doktorum biraz sert bu konuda ya kilo almıcaksın diyor tatlı, meyve, ekmek, pilav vs yok ilk gebeliğimdede ondaydım ilkinde çok hızlı kilo aldın bunda istemiyorum böyle birşey diyor her kontrolde geriliyorumAaa benim gebelik kontrolümü yapan doktor kiloya aşırı takıntılı ama bana hiçbirşey demiyor herhalde tüp bebek diye kızmak istemiyor diye düşünüyorum normalde çok kızıyor kiloya
Oda çok zor ya vallahı bakalım benimkide şimdilik almadım diye birşey demedi ama bilmiyorum alırsam nasıl tepki verirAy benim doktorum biraz sert bu konuda ya kilo almıcaksın diyor tatlı, meyve, ekmek, pilav vs yok ilk gebeliğimdede ondaydım ilkinde çok hızlı kilo aldın bunda istemiyorum böyle birşey diyor her kontrolde geriliyorum
Benim de buna benzerdi. Ama kültürde üreme olmadıKızlar enfeksiyon çıkanlar değerler nasıldı. Haftaya gidicem doktora.
Ekliyorum bi bakar mısınız bilgisi olup ilaç başlayanlar? Eki Görüntüle 3694398
İdrar da 4 güne çıkar dediler daha dün gittim bekleyim mi biraz. Dün hoca 1 hafta sonra gel dediBenim de buna benzerdi. Ama kültürde üreme olmadı
Doktor akıntın var idrar yolu enfeksiyonun yok dedi. Fitil verdi
Sen gösterdin mi sonuçları
Bu ne demek yani bakteri orta falan?Benim de buna benzerdi. Ama kültürde üreme olmadı
Doktor akıntın var idrar yolu enfeksiyonun yok dedi. Fitil verdi
Sen gösterdin mi sonuçları
Canım bu görüntüyü chatgbtye at o sana açıklama yapar ben öyle yapıyorumKızlar enfeksiyon çıkanlar değerler nasıldı. Haftaya gidicem doktora.
Ekliyorum bi bakar mısınız bilgisi olup ilaç başlayanlar? Eki Görüntüle 3694398
Dün bir diyetisyen ile anlaştım bakalım 1 ay denicem bebekte vs sıkıntı olmaz ise devam edicemOda çok zor ya vallahı bakalım benimkide şimdilik almadım diye birşey demedi ama bilmiyorum alırsam nasıl tepki verir
Anladım bende yarın kontrolüm var ne dicek doktor ona göre konuşucamDün bir diyetisyen ile anlaştım bakalım 1 ay denicem bebekte vs sıkıntı olmaz ise devam edicem
Doktora gittin mi gördün mü bebişiiDün bir diyetisyen ile anlaştım bakalım 1 ay denicem bebekte vs sıkıntı olmaz ise devam edicem
Bugün bilkente gittim canım şükür bir sorun yok ama normalde 8+6 bugün ama 8+2 ölçtü doktor ama ultrason cihazı çok kötüydü bebek net görünmedi kalp atışı bile zor göründü yanlış ölçüm oldu galiba o biraz kafama takıldı amaDoktora gittin mi gördün mü bebişii
Kesin yanlış ölçüm olmuştur hiç kafana takma tolga hocaya ne zaman gidecektinBugün bilkente gittim canım şükür bir sorun yok ama normalde 8+6 bugün ama 8+2 ölçtü doktor ama ultrason cihazı çok kötüydü bebek net görünmedi kalp atışı bile zor göründü yanlış ölçüm oldu galiba o biraz kafama takıldı ama