- Emoji Skoru
- 6.999
- Puanlar
- 198
29 ocakta canımKesin yanlış ölçüm olmuştur hiç kafana takma tolga hocaya ne zaman gidecektin
Çok fazla bilgim yok malesef. Sadece ben idrar tahlilini görünce enfeksiyon var zanettim. Kültürde üreme olmayınca idrar yolu enfeksiyonu yok denildi. Akıntı vardı gerçekten ama fitille geçtiBu ne demek yani bakteri orta falan?
Ben de diyete başladım. Matofin içiyorum ayni zamanda. İnşallah ilerleyen haftalarda gebelik şekeri falan çıkmazBirde iste diyetistene başladım tolga hocaya gidene kadar devam edicem bebeğin gelişimine göre bakıcam artık devam edip etmeyeceğime
İnşaAllah canım kilo almamak için diyete başladım ama bir yandanda korkuyorum bebeğe etkisi olur mu diye 1 ay denicem sonra bebeğin gelişimine göre karar verceöBen de diyete başladım. Matofin içiyorum ayni zamanda. İnşallah ilerleyen haftalarda gebelik şekeri falan çıkmaz
Ya beslenme demisken. Ben hiç ama hiç yemek yiyemiyorum ya korkuyorum artık bişey olacak diye. Yiyebildigim tek şey yoğurt kaldı. Napcam böyle bilmiyorum. Herkes yine biseyler yiyor az da olsaİnşaAllah canım kilo almamak için diyete başladım ama bir yandanda korkuyorum bebeğe etkisi olur mu diye 1 ay denicem sonra bebeğin gelişimine göre karar verceö
Valla canım bende bir ara öyleydim hala istifa devam ediyor ama ben erdemde yemeğe çalışıyorumYa beslenme demisken. Ben hiç ama hiç yemek yiyemiyorum ya korkuyorum artık bişey olacak diye. Yiyebildigim tek şey yoğurt kaldı. Napcam böyle bilmiyorum. Herkes yine biseyler yiyor az da olsa
Merhabalar transfer 2 kere planlandı bizdeMerhabalar transfer döneminde kaç kez kontrole çağrılıyoruz . Bu konu hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum. İl dışında ikamet ediyorum. Uzaktan takip vs durumu olabilir mi . İ
Ben yiyemiyorum geri cikiyor. Çok aşırı derecede aç kaliyorumValla canım bende bir ara öyleydim hala istifa devam ediyor ama ben erdemde yemeğe çalışıyorum
Canım bence doktoruna yaz çünkü benimde göbek bölgem çok yağlı ve doktor vajinal bakmak istemiyor kanama alanı var diye sürekli karnıma bastırarak bakıyorKızlar ya benim yine lekelenmem oldu saat 4 gibi fitil koymuştum birşey yoktu şimdi lavaboya çıktım iç çamaşırımada bulaşan bir kanama gördüm silince peçeteyede geldi ağrım vs yok ama neden böyle olduki bugün muayenede doktor baya bastırdı kasıklarıma etki edermi acaba çok korkuyorum şuanda
1 hafta bende öyleydim canım afedersin kusa kusa yedim çünkü açlıktan karnım bağrıyordu ve vicdan azabı çekiyordum sonra zorlada olsa yedim çıkardımBen yiyemiyorum geri cikiyor. Çok aşırı derecede aç kaliyorum
Zorla yemeyi de deniyorum. Olmuyor. En korktuğum şey aşırı susuz kalmış olmak. İçtiğim su olduğu gibi geri cikiyor. Allah sonumuzu hayretsin gerçekten1 hafta bende öyleydim canım afedersin kusa kusa yedim çünkü açlıktan karnım bağrıyordu ve vicdan azabı çekiyordum sonra zorlada olsa yedim çıkardım
Şimdi tüp bebek merkezindeki hemşireme yazdım hemen bir progestan iğne yap ve yat dinlen dediCanım bence doktoruna yaz çünkü benimde göbek bölgem çok yağlı ve doktor vajinal bakmak istemiyor kanama alanı var diye sürekli karnıma bastırarak bakıyor
Merhaba beni de 7. haftada çağırdılar ilk o zaman gittim. Zaman olarak çok uzun gelmişti ama gittiğimde hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum çok güzeldiMerhaba Şişli Memorial da tedavi olanlar ilk kontrolünüze ne zaman gittiniz bizi doktor aradığında 21 gün sonra gelin dedi kalp atışı için kese için ayrı çağırmadı 7. Haftaya denk geliyor
Canım bence doktoruna git serum falan bağlasınlarZorla yemeyi de deniyorum. Olmuyor. En korktuğum şey aşırı susuz kalmış olmak. İçtiğim su olduğu gibi geri cikiyor. Allah sonumuzu hayretsin gerçekten
Birşey olmaz Allahın izniyle canımŞimdi tüp bebek merkezindeki hemşireme yazdım hemen bir progestan iğne yap ve yat dinlen dedi
İnşaAllah ya çok panik oldum şuanda iç çamaşırıma kadar gelmiş görünce korktumBirşey olmaz Allahın izniyle canım
Ağrın varmı canımİnşaAllah ya çok panik oldum şuanda iç çamaşırıma kadar gelmiş görünce korktum