19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Birde iste diyetistene başladım tolga hocaya gidene kadar devam edicem bebeğin gelişimine göre bakıcam artık devam edip etmeyeceğime

Bu ne demek yani bakteri orta falan?
Çok fazla bilgim yok malesef. Sadece ben idrar tahlilini görünce enfeksiyon var zanettim. Kültürde üreme olmayınca idrar yolu enfeksiyonu yok denildi. Akıntı vardı gerçekten ama fitille geçti

Birde iste diyetistene başladım tolga hocaya gidene kadar devam edicem bebeğin gelişimine göre bakıcam artık devam edip etmeyeceğime
Ben de diyete başladım. Matofin içiyorum ayni zamanda. İnşallah ilerleyen haftalarda gebelik şekeri falan çıkmaz

Ben de diyete başladım. Matofin içiyorum ayni zamanda. İnşallah ilerleyen haftalarda gebelik şekeri falan çıkmaz
İnşaAllah canım kilo almamak için diyete başladım ama bir yandanda korkuyorum bebeğe etkisi olur mu diye 1 ay denicem sonra bebeğin gelişimine göre karar verceö

Merhaba Şişli Memorial da tedavi olanlar ilk kontrolünüze ne zaman gittiniz bizi doktor aradığında 21 gün sonra gelin dedi kalp atışı için kese için ayrı çağırmadı 7. Haftaya denk geliyor

İnşaAllah canım kilo almamak için diyete başladım ama bir yandanda korkuyorum bebeğe etkisi olur mu diye 1 ay denicem sonra bebeğin gelişimine göre karar verceö
Ya beslenme demisken. Ben hiç ama hiç yemek yiyemiyorum ya korkuyorum artık bişey olacak diye. Yiyebildigim tek şey yoğurt kaldı. Napcam böyle bilmiyorum. Herkes yine biseyler yiyor az da olsa

Ya beslenme demisken. Ben hiç ama hiç yemek yiyemiyorum ya korkuyorum artık bişey olacak diye. Yiyebildigim tek şey yoğurt kaldı. Napcam böyle bilmiyorum. Herkes yine biseyler yiyor az da olsa
Valla canım bende bir ara öyleydim hala istifa devam ediyor ama ben erdemde yemeğe çalışıyorum

Merhabalar transfer döneminde kaç kez kontrole çağrılıyoruz . Bu konu hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum. İl dışında ikamet ediyorum. Uzaktan takip vs durumu olabilir mi . İ
Merhabalar transfer 2 kere planlandı bizde
Dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı
İlkinde ilaçla denedi dr yumurta erken olgunlaştı iptal etti. İlkinde 4 kere kontrole gitmişizdir
İkinci doğal siklus planlandı adetin 2. Günü ve 9. Gün kontrol için çağırdı daha fazla kontrole çağıracağını söylemişti ama yumurta 9 . Günde olgunlaşmıştı benim normalimi böyle kabul edip 3. Gidişimde transfer oldum.
Kişiye göre duruma göre değişiyor sanırım bizde uzaktan gittik geldik.
Şunuda teklif etti doktorum yumurta takibini bulunduğun yerdeki kadın doğum doktoruna takip ettirebilirsin demişti. Ama bulunduğum yer küçük bir ilçe hastanesi var buraya güvenmedim.

Kızlar ya benim yine lekelenmem oldu saat 4 gibi fitil koymuştum birşey yoktu şimdi lavaboya çıktım iç çamaşırımada bulaşan bir kanama gördüm silince peçeteyede geldi ağrım vs yok ama neden böyle olduki bugün muayenede doktor baya bastırdı kasıklarıma etki edermi acaba çok korkuyorum şuanda

Canım bence doktoruna yaz çünkü benimde göbek bölgem çok yağlı ve doktor vajinal bakmak istemiyor kanama alanı var diye sürekli karnıma bastırarak bakıyor

Ben yiyemiyorum geri cikiyor. Çok aşırı derecede aç kaliyorum
1 hafta bende öyleydim canım afedersin kusa kusa yedim çünkü açlıktan karnım bağrıyordu ve vicdan azabı çekiyordum sonra zorlada olsa yedim çıkardım

1 hafta bende öyleydim canım afedersin kusa kusa yedim çünkü açlıktan karnım bağrıyordu ve vicdan azabı çekiyordum sonra zorlada olsa yedim çıkardım
Zorla yemeyi de deniyorum. Olmuyor. En korktuğum şey aşırı susuz kalmış olmak. İçtiğim su olduğu gibi geri cikiyor. Allah sonumuzu hayretsin gerçekten

Canım bence doktoruna yaz çünkü benimde göbek bölgem çok yağlı ve doktor vajinal bakmak istemiyor kanama alanı var diye sürekli karnıma bastırarak bakıyor
Şimdi tüp bebek merkezindeki hemşireme yazdım hemen bir progestan iğne yap ve yat dinlen dedi

Merhaba Şişli Memorial da tedavi olanlar ilk kontrolünüze ne zaman gittiniz bizi doktor aradığında 21 gün sonra gelin dedi kalp atışı için kese için ayrı çağırmadı 7. Haftaya denk geliyor
Merhaba beni de 7. haftada çağırdılar ilk o zaman gittim. Zaman olarak çok uzun gelmişti ama gittiğimde hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydum çok güzeldi

Zorla yemeyi de deniyorum. Olmuyor. En korktuğum şey aşırı susuz kalmış olmak. İçtiğim su olduğu gibi geri cikiyor. Allah sonumuzu hayretsin gerçekten
Canım bence doktoruna git serum falan bağlasınlar

`