- 27 Kasım 2025
- 101
- 61
- 13
- 29
Beeeenn allahıma şükürKızlar ılk defa tüp bebek deneyen ve tutanda varmı aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beeeenn allahıma şükürKızlar ılk defa tüp bebek deneyen ve tutanda varmı aranızda
Amin canım çok çok çok teşekkür ederimÇook sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimSende benim gibi test yapmaktan çok korkuyordun darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
![]()
364 geldiiiiÇok sevindim canım değerin kaç geldi
Çok iyi maşallah364 geldiiii
Aynen benimde dün olmuştu bugün yok gibi sadece hafif göğüs hassasiyeti var hiç geçmeyenKızlar benim dün yine hafif kasık ağrım vardı bugün hepsi uçtu gitti siz nasılsınızzz
Benimki pazartesiiiKızlar ben yarın verıyorum tahlıl başka kim var yarına
hiç belirtim yok benim de. regl ağrısı, kasık ağrısı vardı transferin 5. 6. günü o kadarKızlar benim dün yine hafif kasık ağrım vardı bugün hepsi uçtu gitti siz nasılsınızzz
Benim de öyle bazen belirtiler yok oluyor normaldir diyorlar çok sordum bu durumu ben deAynen benimde dün olmuştu bugün yok gibi sadece hafif göğüs hassasiyeti var hiç geçmeyen
benim yarın asıl test günüm o yüzden bende vericem yarınKızlar ben yarın verıyorum tahlıl başka kim var yarına
Hayırlı olsun sağlıkla devam etsinkızlar allahıma şükürler olsun ben hamileyim pozitif haberini aldım![]()
Hayırlı olsun sağlıkla devam etsinMerhaba 11. Gün sonucum 96çok mutlu oldum bana 4 gün sonra tekrar verin dediler
Artık kötü düşünmeyelim şuan hamileyiz içimizse bir canlı büyüyor herşey çok güzel ilerleyecek ve sağlıkla kucağımıza alıcaz inşaAllah olumsuzlukları düşünüp üzerimize çekmeyelimGerçekten çok farklı bir dönem var mı iyi mi her şey yolunda mı inşallah hepsi sağ salim tutunmuştur kucağımıza sağlıkla alırız miniklerimizi kızlar ya
Evet evet miniğimiz büyüyor şu an çok minik ondan dolayı sessizArtık kötü düşünmeyelim şuan hamileyiz içimizse bir canlı büyüyor herşey çok güzel ilerleyecek ve sağlıkla kucağımıza alıcaz inşaAllah olumsuzlukları düşünüp üzerimize çekmeyelim![]()
Çok teşekkür ederim canım dualarınız için çok sağolunHayırlı olsun sağlıkla devam etsin![]()
Benim hala devam ediyor ağrıKızlar benim dün yine hafif kasık ağrım vardı bugün hepsi uçtu gitti siz nasılsınızzz
Bende merak ediyorum benimde 3. Gün embriyosu erken diye test veremiyorum 14. Günü bekliyorum3.gün embriyosuyla pozitif gören hamile kalan yok sanırım![]()