19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Üzülmemek elde değil canım ama doktorunla görüşmeden yıpratma kendini bebişin senindedir inşallah içini ferah tut

canım aynı yerde mi verdin lab aynı mı

Ben t+9dayım daha hiç test yapmadım istemediğim bi sonuç alırım diye

Canım kabızlıkla alakası yok maalesef hiç belirtim olmadı benim sıfırdı yani çok aradım bende çok üzdüm kendimi hâlâ korkuyorum tabi ama belirti arama sende

Ben t+9dayım daha hiç test yapmadım istemediğim bi sonuç alırım diye
Cnm ne gibi belirtim bar kabızlık varmı mesela hep öyle diyorlar bende 9 bugün Salı test yaptırıcam ama kabızlık vs vs belirti yok ya ara ara kaşık Batman var Okadar

Canım üzülme desemde çok zor kabullenmek biliyorum, sakin ol bol bol derin nefes al vakti değilmiş diye düşün yeni başlangıçlara odaklan ve hamile kalabilmiş olmana bile şükür de

Cnm ne gibi belirtim bar kabızlık varmı mesela hep öyle diyorlar bende 9 bugün Salı test yaptırıcam ama kabızlık vs vs belirti yok ya ara ara kaşık Batman var Okadar
Kabızlık var ama ben kuru kayısı yiyordum kötü olmadım hiç kabızlık ilacı kullanacak kadar. Arada kasıklarımda batma oluyor çok belirtim yok

Canım üzülüp stres yapma düşük değerlerle devam eden çok gebelikler var biliyorsun yüksek değerlere kadar kimseye net bir şey konuşmuyorlar tedbirli davranıyorlar içini ferah tut bol bol dua et
Insallah canım. Belirtide yok göğüs ağrısı dışında. Hergun kalcadan 2 iğne beni mahvetti bakalim pazartesi inşallah güzel haberi alırım

Neden üzülüp bebişide strese sokuyorsun bence gayet güzel artıyor merak etme geç tutunma olmuştur ondan düşüktür değer yükselir merak etmeyin sakin kalmaya çalışın

2 kere tüp bebekle gebe kaldım asla kabızlık yaşamadım ne alaka kabızlık ilaçlardan ve az su tüketiminden oluyor taö tersi tüp bebek transferinde kabızlık tehlikeli

2 kere tüp bebekle gebe kaldım asla kabızlık yaşamadım ne alaka kabızlık ilaçlardan ve az su tüketiminden oluyor taö tersi tüp bebek transferinde kabızlık tehlikeli
Ya nebilim Okadar üzüldüm ki inan test yapasımda gelmiyor heyecanı da gitti oysa ne kadar unutluydum böyle dediler moralimi sıgır ettiler ama sende 2 kez tüp bebek yapmışsın ben birde göbekten iğne buruyorum tutunsun diye belki olanlar kabız yapmıyor

İnşallah canım dün o kadar agladım ki eşimde sinirimi bozdu zaten bir an önce pazartesi gelsin istiyorum
İnanki herkes yaşıyor bu duyguları. Kan değerleri yüksek olan da düşük olan da acaba sağlıklı ilerleyecek mi acaba sorun var mı diye kaygi duyuyor. Ama bunun bize bir faydası yok. Her şey olacağına varır. En kotu senaryoda bile Allah korusun tekrar deneriz en azından vücudumuzun tedaviye yanıt verdiğini görmüş olduk. Ama ben inanıyorumm sıkıntı olmayacak her şey yolunda olacak inşallah
Dua edelim Allah kerim

Ah canım ya erken öğrenince bunlarla baş etmek gerçekten daha zor. Aynı gündü transferimiz ben daha hiç test yapmadım günümü bekliyorum düşük olması onunla alakalı olabilir mi doktoruna gönderdin mi o ne diyor bence 2 gün sonra tekrar isteyebilir hemen enseyi karartmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…