Üzülmemek elde değil canım ama doktorunla görüşmeden yıpratma kendini bebişin senindedir inşallah içini ferah tutKızlar ben aşırı kötüyüm 8. gün 35,31 olan sonucum 10.gün 36,91 geldi. Ağlamaktan mahvoldum sanırım kimyasal yaşıyorum aşırı üzgünüm birde üstüne işteyim çalışmak zorundayım. sanırım çıkınca başka hastanede bir daha vericem kan kabullenemiyorum ya
canım aynı yerde mi verdin lab aynı mıKızlar ben aşırı kötüyüm 8. gün 35,31 olan sonucum 10.gün 36,91 geldi. Ağlamaktan mahvoldum sanırım kimyasal yaşıyorum aşırı üzgünüm birde üstüne işteyim çalışmak zorundayım. sanırım çıkınca başka hastanede bir daha vericem kan kabullenemiyorum ya
Canım kabızlıkla alakası yok maalesef hiç belirtim olmadı benim sıfırdı yani çok aradım bende çok üzdüm kendimi hâlâ korkuyorum tabi ama belirti arama sendeCanım ya öncelikle hayırlı olsun herkes diyorki belirtilerin en büyüğü kabızlık doğrumu bende asla kabızlık yok transfer günün 9 günü ama kabız felan değilim hiç bir belirtim de yok sizde nasıldı
Cnm ne gibi belirtim bar kabızlık varmı mesela hep öyle diyorlar bende 9 bugün Salı test yaptırıcam ama kabızlık vs vs belirti yok ya ara ara kaşık Batman var OkadarBen t+9dayım daha hiç test yapmadım istemediğim bi sonuç alırım diye
Canım üzülme desemde çok zor kabullenmek biliyorum, sakin ol bol bol derin nefes al vakti değilmiş diye düşün yeni başlangıçlara odaklan ve hamile kalabilmiş olmana bile şükür deKızlar ben aşırı kötüyüm 8. gün 35,31 olan sonucum 10.gün 36,91 geldi. Ağlamaktan mahvoldum sanırım kimyasal yaşıyorum aşırı üzgünüm birde üstüne işteyim çalışmak zorundayım. sanırım çıkınca başka hastanede bir daha vericem kan kabullenemiyorum ya
Evde birgebeningünlüğünün kaset testi var sadece yapsam mı diye düşünüyorum doğru sonuç çıkarıyor muBen t+9dayım daha hiç test yapmadım istemediğim bi sonuç alırım diye
Kabızlık var ama ben kuru kayısı yiyordum kötü olmadım hiç kabızlık ilacı kullanacak kadar. Arada kasıklarımda batma oluyor çok belirtim yokCnm ne gibi belirtim bar kabızlık varmı mesela hep öyle diyorlar bende 9 bugün Salı test yaptırıcam ama kabızlık vs vs belirti yok ya ara ara kaşık Batman var Okadar
evet aynı yerde verdim çıkışta medicanaya ya da egepole gidicem kabullenemiyorum çok üzüldümcanım aynı yerde mi verdin lab aynı mı
Insallah canım. Belirtide yok göğüs ağrısı dışında. Hergun kalcadan 2 iğne beni mahvetti bakalim pazartesi inşallah güzel haberi alırımCanım üzülüp stres yapma düşük değerlerle devam eden çok gebelikler var biliyorsun yüksek değerlere kadar kimseye net bir şey konuşmuyorlar tedbirli davranıyorlar içini ferah tut bol bol dua et
İnaniyorum bir sıkıntı çıkmayacak Allah'ın izniyleCanım benimde t+9 da 53 dü sonra yükseldi ama benden yinede tedbir amaçlı 3. Kez kan vermemi istediler artışın devamlılığına bakmak istiyorlar sanırım
Hayır olmadı canımmerhaba sizin işlemden hemen sonra peki aynı gün eve geldiğinzde ve ertesi gün pembe- kahverengi lekelenme oldu mu? Hem ilk bebeğiniz hem de şimdi tutan transferinizde?
Doktorun korkulcak birşey yok diyorsa korkma canımBenimde azaldı gibi sanki umarım sağlıkla herşey ilerler
Neden üzülüp bebişide strese sokuyorsun bence gayet güzel artıyor merak etme geç tutunma olmuştur ondan düşüktür değer yükselir merak etmeyin sakin kalmaya çalışınKızlar hepinizin bebisleri hayırlı olsun insallah.. 3. gün embriyosu transferin 14. Günü değerim 46
15. Gün 58
16. Gün ise 72 çıktı. Kimyasaldan çok korkuyorum. Doktor ilk beta hcg değerinde kimyasal olabilir 2 Gün sonra tekrarla dedi işte 72 çıktı. İğnelere ve kullandığım ilaçlara devam etmemi istedi 4 Gün sonra tekrar baktir dedi. Yani pazartesi tekrar baktıracagim. İnanın hayatım mahvoldu gibi sürekli ağlayıp üzülüyorum. Böyle düşük olup sonradan yükselen var mı. Çok üzgünüm
2 kere tüp bebekle gebe kaldım asla kabızlık yaşamadım ne alaka kabızlık ilaçlardan ve az su tüketiminden oluyor taö tersi tüp bebek transferinde kabızlık tehlikeliCanım ya öncelikle hayırlı olsun herkes diyorki belirtilerin en büyüğü kabızlık doğrumu bende asla kabızlık yok transfer günün 9 günü ama kabız felan değilim hiç bir belirtim de yok sizde nasıldı
Ya nebilim Okadar üzüldüm ki inan test yapasımda gelmiyor heyecanı da gitti oysa ne kadar unutluydum böyle dediler moralimi sıgır ettiler ama sende 2 kez tüp bebek yapmışsın ben birde göbekten iğne buruyorum tutunsun diye belki olanlar kabız yapmıyor2 kere tüp bebekle gebe kaldım asla kabızlık yaşamadım ne alaka kabızlık ilaçlardan ve az su tüketiminden oluyor taö tersi tüp bebek transferinde kabızlık tehlikeli
İnşallah canım dün o kadar agladım ki eşimde sinirimi bozdu zaten bir an önce pazartesi gelsin istiyorumİnaniyorum bir sıkıntı çıkmayacak Allah'ın izniyle
İnanki herkes yaşıyor bu duyguları. Kan değerleri yüksek olan da düşük olan da acaba sağlıklı ilerleyecek mi acaba sorun var mı diye kaygi duyuyor. Ama bunun bize bir faydası yok. Her şey olacağına varır. En kotu senaryoda bile Allah korusun tekrar deneriz en azından vücudumuzun tedaviye yanıt verdiğini görmüş olduk. Ama ben inanıyorumm sıkıntı olmayacak her şey yolunda olacak inşallahİnşallah canım dün o kadar agladım ki eşimde sinirimi bozdu zaten bir an önce pazartesi gelsin istiyorum
Ah canım ya erken öğrenince bunlarla baş etmek gerçekten daha zor. Aynı gündü transferimiz ben daha hiç test yapmadım günümü bekliyorum düşük olması onunla alakalı olabilir mi doktoruna gönderdin mi o ne diyor bence 2 gün sonra tekrar isteyebilir hemen enseyi karartmayalımKızlar ben aşırı kötüyüm 8. gün 35,31 olan sonucum 10.gün 36,91 geldi. Ağlamaktan mahvoldum sanırım kimyasal yaşıyorum aşırı üzgünüm birde üstüne işteyim çalışmak zorundayım. sanırım çıkınca başka hastanede bir daha vericem kan kabullenemiyorum ya
Bende Pazartesi doktora gitmek için şu günler geçsin diyorum galiba hepimiz bi pazartesi umudundayızİnşallah canım dün o kadar agladım ki eşimde sinirimi bozdu zaten bir an önce pazartesi gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?