- 11 Nisan 2025
- 292
- 274
- 18
- 29
36 çıktıSiz de bugün mü test yaptırdınız kaç çıktı sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 çıktıSiz de bugün mü test yaptırdınız kaç çıktı sonuç
Oluyor canım ayakta çok kalınca oluyor benimdeBenimde 2. Testimi pazartesi istedi ama bende ara ara kasık ağrısı oluyor daha çokta otururken sizdede oluyor mu ya
Güzel sonuçlar alıcaz inşaAllahDoktor biyokimyasal olabilir deyince bende malesef çok üzüldüm. Pazartesi insallah hepimiz güzel haberlerle geliriz. Bi belirtide yok. Cidden cok zor. Korku endişe heyecan
Evet benimde gün içerisinde tekrar başlıyor korktum birazBenim de ağrım var uyuyup uyanınca tamamen geçiyor sonra gün içinde tekrar başlıyor![]()
Geçer inşallah, diğer arkadaşlarin da ağrısı varsa yaygın bişey demekki. Bir de şiddetli olursa mutlaka doktora haber ver ne olur ne olmazEvet benimde gün içerisinde tekrar başlıyor korktum biraz
Canım ben sadece WC’ye kalkıyorumOluyor canım ayakta çok kalınca oluyor benimde
Yok böyle 1 dakikalık birşeyGeçer inşallah, diğer arkadaşlarin da ağrısı varsa yaygın bişey demekki. Bir de şiddetli olursa mutlaka doktora haber ver ne olur ne olmaz
Benim de öyleYok böyle 1 dakikalık birşey
Sende pozitif gördün dimiBenim de öyle
Ben hiç yatmadım canım sadece transfee günü biraz dikkat ettim sonrası genelde aktifim gruptada çok yazdım 1 oğlum var onun ihtiyaçlarını mecbur karşıladım, yemek çamaşır bulaşık herşeyi yaptım eğildim uzandım yere oturdum vs vs sadece ev süpürmedim hala aynıyım ayakta kalmaktan belim kasıklarım ağrıyor biraz uzanırsam geçiyorCanım ben sadece WC’ye kalkıyorum
Ay bilmiyorum ya ben aşırı tedirginim hep bir korku var içimde elimde olsa sürekli beta baktırcam ortamı değil mi diyeBen hiç yatmadım canım sadece transfee günü biraz dikkat ettim sonrası genelde aktifim gruptada çok yazdım 1 oğlum var onun ihtiyaçlarını mecbur karşıladım, yemek çamaşır bulaşık herşeyi yaptım eğildim uzandım yere oturdum vs vs sadece ev süpürmedim hala aynıyım ayakta kalmaktan belim kasıklarım ağrıyor biraz uzanırsam geçiyor
Evet ama değerim şüpheli halaSende pozitif gördün dimi
Benim de öyle. Bir iş yapınca ağrıyor. Uzaninca geçiyor hafifliyor hemenBen hiç yatmadım canım sadece transfee günü biraz dikkat ettim sonrası genelde aktifim gruptada çok yazdım 1 oğlum var onun ihtiyaçlarını mecbur karşıladım, yemek çamaşır bulaşık herşeyi yaptım eğildim uzandım yere oturdum vs vs sadece ev süpürmedim hala aynıyım ayakta kalmaktan belim kasıklarım ağrıyor biraz uzanırsam geçiyor
Neden şüpheli ki sonuçta artmışEvet ama değerim şüpheli hala
İlki 71 ikincisi 213
İlk değerim ortada biraz. Daha iyi olabilirdi. O yüzden içimde bir korku var. İnşallah kese gorebilirim her şey yolundadırNeden şüpheli ki sonuçta artmış
Vardır ve Herşey yolundadır bende öyleyim şimdi doktor p.tesi doktor 2 . Kan istedi p.tesi kan vericem bakalım elimde olsa saat başı kan vericemİlk değerim ortada biraz. Daha iyi olabilirdi. O yüzden içimde bir korku var. İnşallah kese gorebilirim her şey yolundadır![]()
Güzel haberlerle gel inşallahVardır ve Herşey yolundadır bende öyleyim şimdi doktor p.tesi doktor 2 . Kan istedi p.tesi kan vericem bakalım elimde olsa saat başı kan vericem
İnşallah herkes :)Güzel haberlerle gel inşallah![]()
Sağlıkla doğacaklar inşaAllah ve biz ilerleyen aylarda bu ağrılar hiç birşeymiş diyeceğizBenim de öyle. Bir iş yapınca ağrıyor. Uzaninca geçiyor hafifliyor hemen
Bence iyi gayet artmış daha ne olsunEvet ama değerim şüpheli hala
İlki 71 ikincisi 213