• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Canım ben sadece WC’ye kalkıyorum
Ben hiç yatmadım canım sadece transfee günü biraz dikkat ettim sonrası genelde aktifim gruptada çok yazdım 1 oğlum var onun ihtiyaçlarını mecbur karşıladım, yemek çamaşır bulaşık herşeyi yaptım eğildim uzandım yere oturdum vs vs sadece ev süpürmedim hala aynıyım ayakta kalmaktan belim kasıklarım ağrıyor biraz uzanırsam geçiyor

Ben hiç yatmadım canım sadece transfee günü biraz dikkat ettim sonrası genelde aktifim gruptada çok yazdım 1 oğlum var onun ihtiyaçlarını mecbur karşıladım, yemek çamaşır bulaşık herşeyi yaptım eğildim uzandım yere oturdum vs vs sadece ev süpürmedim hala aynıyım ayakta kalmaktan belim kasıklarım ağrıyor biraz uzanırsam geçiyor
Ay bilmiyorum ya ben aşırı tedirginim hep bir korku var içimde elimde olsa sürekli beta baktırcam ortamı değil mi diye

Benim de öyle. Bir iş yapınca ağrıyor. Uzaninca geçiyor hafifliyor hemen

İlk değerim ortada biraz. Daha iyi olabilirdi. O yüzden içimde bir korku var. İnşallah kese gorebilirim her şey yolundadır 😇
Vardır ve Herşey yolundadır bende öyleyim şimdi doktor p.tesi doktor 2 . Kan istedi p.tesi kan vericem bakalım elimde olsa saat başı kan vericem

Back
X