İnşallahh. Heyecandan günler geçmek bilmiyorTeşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar alalım ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahh. Heyecandan günler geçmek bilmiyorTeşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar alalım ☺
Benim için bu günler kolay geçiyor ama asıl transfer sonrası beklemek ve dikkat etmek zor olacak benim için peşinde koşmam gereken aşırı hareketli bir oğlum var çünküİnşallahh. Heyecandan günler geçmek bilmiyor
Allah kolaylık versin şimdiden. Ne güzel tatmissiniz annelik duygusunu. Rabbim bizlere de nasip etsin. Kardeş gelir inşallahBenim için bu günler kolay geçiyor ama asıl transfer sonrası beklemek ve dikkat etmek zor olacak benim için peşinde koşmam gereken aşırı hareketli bir oğlum var çünkü![]()
Aa sordunuz mu doktoraBende ayın 18 transfer oldum dundendir kahve renkli kanamam oluyor
Normal dedi kan sulandirici yapiyormusAa sordunuz mu doktora
Normal mi bilmiyorum daha önce hiç transfer olmadım
Sizin saatiniz belli oldu mu? Beni arayacaklarmış da daha söyemedilerAa sordunuz mu doktora
Normal mi bilmiyorum daha önce hiç transfer olmadım
Transferden bir gün önce arayacaklarını söylemişlerdi. Yarın ararlarSizin saatiniz belli oldu mu? Beni arayacaklarmış da daha söyemediler
Tamam bana da bir gün önce dediler de cumartesi ararlar heraldeTransferden bir gün önce arayacaklarını söylemişlerdi. Yarın ararlar![]()
Tabiki ona göre 2 saat erken gidip belki kan falan vermek gerekiyordur mutlaka söylenir yaniTamam bana da bir gün önce dediler de cumartesi ararlar heralde
Amin teşekkür ederim oğlumada tüp bebek yöntemi ile kavuştum şimdi kardeşi olsun istiyoruz. ☺Allah kolaylık versin şimdiden. Ne güzel tatmissiniz annelik duygusunu. Rabbim bizlere de nasip etsin. Kardeş gelir inşallah![]()
Tedaviye yanıt verme şansınız baya yüksek o zaman. Allah'ın izniyleAmin teşekkür ederim oğlumada tüp bebek yöntemi ile kavuştum şimdi kardeşi olsun istiyoruz. ☺
İnşaAllah diyelim bekleyip göreyeceğiz hepimiz güzel sonuçlar alalız umarım ♥Tedaviye yanıt verme şansınız baya yüksek o zaman. Allah'ın izniyle![]()
Sizi bugün aradılar mi ya ben sabahtandir telefonun başında bekliyorum arama gelmediBen de Şişli Memorial’dayım ve sizinle aynı gün olacak transferim. Hatta art arda bile olabiliriz![]()
İnşallah herşey yolunda gider,eminim çok heycanlısınızdır şuanMerhabalar
Şişli Memorialda tedavi oluyorum. Bu hafta transferim 22 Kasım Cumartesi gunu inşallah. süreci birlikte paylaşmak, deneyimlerimizi konuşmak isterim.
Yazarsanız çok sevinirim
Ben 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olacağım inşallah
Modifiye doğal siklusla hazırlık yapıyorum bugün adetin 13. günüydü kontrole gittim rahim duvarı 10mm folikul 18mm lh değeri 7 olmuş
Başka bir tahlil yapılmadı transfer gününe kadar kontrole de çağırmayacaklar
İlaçların kullanımı hakkında mesaj attılar
Progesteron
Prednol
Monodoks
Folik asit
Bir de bu akşam ovitrelle kullanacağım
Teşekkür ederimİnşallah herşey yolunda gider,eminim çok heycanlısınızdır şuan
Bende yarın ön görüşmeye gıdıcem semra hanımı ıstememe rağmen sanırım yusuf bey olucak.değiştirebilirmiyim acaba doktoru görüşmeden sonra?sanırım semra hoca ilgileniyor her süreçle
Bu kullandıklarınızla beraber ne kadar ücret çıktı acaba?
Teşekkür ederim
Semra hoca ekibin basinda dosyaları takip ediyor ilk muayenede ve histereskopide gördüm sadece. Yusuf beyi bilmiyorum ben Yücel bey ve sevinç hanımla devam ettim çok memnunum tavsiye ederim. Her şey gönlünüzce olsun inşallah
Ücret şöyle
Tüp bebek 105 bin
İlaçlar 45 bin
Histereskopi 45 bin
Pgt (sadece iki tanesine pgt yapmak istedim hepsine yapmadım ) 27 bin
Wes testi yaptık bizim için gerekliydi 50 bin
15 falan da eşimin muayene ve ilaçları tuttu üroloji bölümünde
Şunu da belirteyim bu fiyatlar temmuz ayına ait. Ben muhasebe ile konuşup fiyat sabitledim. Şuan hepsi değişmişİnşallah herşey yolunda gider,eminim çok heycanlısınızdır şuan
Bende yarın ön görüşmeye gıdıcem semra hanımı ıstememe rağmen sanırım yusuf bey olucak.değiştirebilirmiyim acaba doktoru görüşmeden sonra?sanırım semra hoca ilgileniyor her süreçle
Bu kullandıklarınızla beraber ne kadar ücret çıktı acaba?
Ya çok geç gördüm kusura bakmayın kafamı dağıtmak için pek girmiyordum burayaSizi bugün aradılar mi ya ben sabahtandir telefonun başında bekliyorum arama gelmedi![]()
Beni de o saatte aradılarYa çok geç gördüm kusura bakmayın kafamı dağıtmak için pek girmiyordum burayaEvet baya geç aradılar saat 4’e geliyordu beni aradıklarında transferiniz 4-5 gibi olur dediler