İnşallahh. Heyecandan günler geçmek bilmiyorTeşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar alalım ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahh. Heyecandan günler geçmek bilmiyorTeşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar alalım ☺
Benim için bu günler kolay geçiyor ama asıl transfer sonrası beklemek ve dikkat etmek zor olacak benim için peşinde koşmam gereken aşırı hareketli bir oğlum var çünküİnşallahh. Heyecandan günler geçmek bilmiyor
Allah kolaylık versin şimdiden. Ne güzel tatmissiniz annelik duygusunu. Rabbim bizlere de nasip etsin. Kardeş gelir inşallahBenim için bu günler kolay geçiyor ama asıl transfer sonrası beklemek ve dikkat etmek zor olacak benim için peşinde koşmam gereken aşırı hareketli bir oğlum var çünkü![]()
Aa sordunuz mu doktoraBende ayın 18 transfer oldum dundendir kahve renkli kanamam oluyor
Normal dedi kan sulandirici yapiyormusAa sordunuz mu doktora
Normal mi bilmiyorum daha önce hiç transfer olmadım
Sizin saatiniz belli oldu mu? Beni arayacaklarmış da daha söyemedilerAa sordunuz mu doktora
Normal mi bilmiyorum daha önce hiç transfer olmadım
Transferden bir gün önce arayacaklarını söylemişlerdi. Yarın ararlarSizin saatiniz belli oldu mu? Beni arayacaklarmış da daha söyemediler
Tamam bana da bir gün önce dediler de cumartesi ararlar heraldeTransferden bir gün önce arayacaklarını söylemişlerdi. Yarın ararlar![]()
Tabiki ona göre 2 saat erken gidip belki kan falan vermek gerekiyordur mutlaka söylenir yaniTamam bana da bir gün önce dediler de cumartesi ararlar heralde
Amin teşekkür ederim oğlumada tüp bebek yöntemi ile kavuştum şimdi kardeşi olsun istiyoruz. ☺Allah kolaylık versin şimdiden. Ne güzel tatmissiniz annelik duygusunu. Rabbim bizlere de nasip etsin. Kardeş gelir inşallah![]()
Tedaviye yanıt verme şansınız baya yüksek o zaman. Allah'ın izniyleAmin teşekkür ederim oğlumada tüp bebek yöntemi ile kavuştum şimdi kardeşi olsun istiyoruz. ☺
İnşaAllah diyelim bekleyip göreyeceğiz hepimiz güzel sonuçlar alalız umarım ♥Tedaviye yanıt verme şansınız baya yüksek o zaman. Allah'ın izniyle![]()