• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Canim bende sehpaha takıldım bildiğimiz kapıya doğru fırladım çok korkmuştum şükür pozitif sordum da rahim içi şuan çok güvenli ve çok küçük birşey olmaz korkma dedi gebeliğin başlarinda sorun olmuyormus
İnşaAllah canım Rabbime sığındım bekliyorum yapabilecek birşeyim yok destekcim yok ve bir evladım var mecbur oluyor böyle şeyler biraz öncede sinirlendiği için tam kasık bölgeme vurdu mesela 🥲

Çok teşekkür ederim ❤️ gerçekten burdaki destek hiçbir yerde yok Allah razı olsun ❤️
Benim de regli belirtim bel ağrısı olmaz inşallah tutunma belirtisidir. Çok az kaldı. Kendime ve burdaki arkadaşlarima çook dua ediyorum. Haftaya bugün bu saatlerde hepimiz mutluluğumuzu paylaşacağız inşallah 🤲
Amin inşallah

Eklentiler

• F762714D-73CD-458D-B9FD-2AA1DD0157C4.webp
    F762714D-73CD-458D-B9FD-2AA1DD0157C4.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 5
Kızlar ya doktor son kontrol de rahim kalınlığı için estrofem verdi ancak beni duygusal olarak çok etkiliyor bunu yaşayan var mı aramızda? Hiç bişey yapasım gelmiyor 🥹

Kızlar ya doktor son kontrol de rahim kalınlığı için estrofem verdi ancak beni duygusal olarak çok etkiliyor bunu yaşayan var mı aramızda? Hiç bişey yapasım gelmiyor 🥹
Bende transferden sonra kullanmaya başladım bu ılacı günde 3 tane ama bugün 2. Günüm daha etkılenmedım halına

Back
X