• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kızlar günaydın ben bu sabah ilk idrarla predictor yaptım testim negatif normalde yarın kan verme günümdü ama olmadı maalesef rabbim belki bir gün banada nasip eder
Kan vermeden umutsuzluğa kapılmayın inşallah tutmuştur, iyi sonuç cıkar inşallah

Kimyasal olabilir mi peki 10 dk geçmeden çok çok silik bir çizgi var fotoğraf çektiğimde belli olmuyor ama eşimde bende gördük çok silik ama ;(
Görünmüyor sanırsam

Eklentiler

• IMG_4233.webp
    IMG_4233.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4232.webp
    IMG_4232.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 37
Kimyasal olabilir mi peki 10 dk geçmeden çok çok silik bir çizgi var fotoğraf çektiğimde belli olmuyor ama eşimde bende gördük çok silik ama ;(
Yasa belki de henüz düşük bir değerdir. Gerçekten kan vermeden bilemeyiz ya 🤲

En iyisi yarın kan ver. Zaten şuan her iki duruma da psikolojik olarak hazirsindir. Allah'tan umut k kesilmezn
Evet yarın sabah ilk işim bu olacak kesinlikle test yapmak bana iyi gelmedi kızlar düşünen varsa yapmayın derim eşimle omuz omuza ağladık ilk defa çok zor bir durum isyan etmiyorum rabbimin vardır bir bildiği diyorum hepimize kolaylık versin

Evet yarın sabah ilk işim bu olacak kesinlikle test yapmak bana iyi gelmedi kızlar düşünen varsa yapmayın derim eşimle omuz omuza ağladık ilk defa çok zor bir durum isyan etmiyorum rabbimin vardır bir bildiği diyorum hepimize kolaylık versin
İnşallah yarın güzel bir sonuç görürsün kanda sonuç görmediğin sürece umut var 🤲 sen ilk yazdığında o kadar uzuldumki kendime dair de umudum kırıldı hemen. Dua edeceğim senin için. Ben hala kan veremedim bugün İstanbul'da aşırı trafik yoğunluğu var

İnşallah yarın güzel bir sonuç görürsün kanda sonuç görmediğin sürece umut var 🤲 sen ilk yazdığında o kadar uzuldumki kendime dair de umudum kırıldı hemen. Dua edeceğim senin için. Ben hala kan veremedim bugün İstanbul'da aşırı trafik yoğunluğu var
Sabah 7 de uyandım bende ılk ıdrarla yaptım negatif çok düşürdü beni ağladım mahvoldum ve şuan yataktan kalkmak ustemıyprum ıgne ılac Hıc bısey devam edesım yok t+6 olsa muhakkak ıdrarda cıkardı

Ay lütfen modunu düşürme ben inanıyorum sana 🤍 değerin çok güzel olucak dua da ediyorum herkesin zamanı farklı benim yaşım 25 belkide daha vardır

Sabah 7 de uyandım bende ılk ıdrarla yaptım negatif çok düşürdü beni ağladım mahvoldum ve şuan yataktan kalkmak ustemıyprum ıgne ılac Hıc bısey devam edesım yok t+6 olsa muhakkak ıdrarda cıkardı
Canım aynısını yaşadım ağla ağla bir hal olduk eşimle kalktım fitilimi yaptım duamı ettim ki benim t+8 senin henüz çok erken modunu düşürme lütfen 🙏🏻

T+6 erken değil mi bazısı evet 5. Gün öğreniyor kimşsi 9 gün daha kanınıza yeni karışıyor olabilir

Bende gördüm ama her şey etkiliyormuş çizgiyi kaç saatlik idrarla yaptığınız ne kadar au içtiğinize kadar en güvenli olanı kan testi bence yarını bekleyin 🫶🏻
Evet kesinlikle kimyasal olabilir diye düşünüyorum hatta yükseldi belki düşüşe geçti bugün bilemem pgt de yaptırmıştık ama ona ragmen kimyasal olanda varmış

Canım aynısını yaşadım ağla ağla bir hal olduk eşimle kalktım fitilimi yaptım duamı ettim ki benim t+8 senin henüz çok erken modunu düşürme lütfen 🙏🏻
İnsallah mecbur ıgnelere devam edıcem kesemem kafama görende keşke yapmasaydım kan gününe kadar mutlu devam ederdım Hıc degılse

Back
X