• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Aaa ben ufacık kist için bile ilaç kullandım öyle transfer yapıldı o yüzden sürecim uzadı baya tabi doktorlar daha iyi bilir canını sıkma 😊
Benimki derin endometriozis baya her yer yapışmış ama rahim içi temiz görünüyor o yüzden bişey yapmadilar. Allah kerim ya bi çıksın da bakalım sonuç. Negatif olursa o zaman belki kistler için farklı bi çözüm bulunur

Benimki derin endometriozis baya her yer yapışmış ama rahim içi temiz görünüyor o yüzden bişey yapmadilar. Allah kerim ya bi çıksın da bakalım sonuç. Negatif olursa o zaman belki kistler için farklı bi çözüm bulunur
Hadi bakalım hayırlısı 🙏🏻☺️

Benimde sağda 2 tane varda bir şey yapmadılar agrım olmuyor diye gebe kalırsan zaten küçülüp yok olcak dokunmayalım dediler
Benim de öyle. Hatta daha önce kendiliğinden hamile de kaldım ama eşimin değerleri de aşırı düştü sonrasında. Bir daha hamile kalamadim

Benim de öyle. Hatta daha önce kendiliğinden hamile de kaldım ama eşimin değerleri de aşırı düştü sonrasında. Bir daha hamile kalamadim
Bazılarımız hemen gebe kalıyor bazılarımız bu yollardan geçmek zorunda kalıyor her şey bir sınav kızlar co kafa yormamak lazım Allahın işine kısmet

Bazılarımız hemen gebe kalıyor bazılarımız bu yollardan geçmek zorunda kalıyor her şey bir sınav kızlar co kafa yormamak lazım Allahın işine kısmet
Tabiki, herkesin hayatında farklı imtihanlar var. Bizim de bu
Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin. İnanıyorum bir şekilde hallolacak bu iş 😇

Sonsuz şükürler sonucum geldi transferimin 12. Günü beta 626. Kaset testlerden dolayı tedirgindim lütfen sizler de yapıp kafanızı karıştırmayın ya da benim gibi kendinizi çok yıpratmayın. Darısı başınıza inşallah 🙏🏻
Canım hayırlı olsun inşallah sevindim kat kat katlansın baya güzel değerin

Kızlar sonuç çıkmış 71 tam anlamıyla sevinemedim düşük bir değer mi acaba
Kendimi negatife yüzde yüz hazırlamıştım bir türlü ikna olmadım gördüğüm sonuca 🥹
Sonunda ya pozitif geldi sen ona bak iki katı oldu mu sorun yok değerin düşüklüğüne bakma hiç hayırlı olsun şimdiden

Sonunda ya pozitif geldi sen ona bak iki katı oldu mu sorun yok değerin düşüklüğüne bakma hiç hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederimmmm. Geçen sene de 60 la öğrendim kürtajla sonuçlandı o yüzden 71 görünce bi tuhaf oldum. Allah kerim ya nasibi varsa doğar inşallah 🥰

Back
X