- 6 Aralık 2017
- 6.754
- 6.749
- 198
Arada kabak çekirdeği yedim sadece avokadoda 3_4 kez tükettimAynen ben hep çiğ kabak çekirdeği avakado ıspanak yedim abur cubur kahve çay tüketmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada kabak çekirdeği yedim sadece avokadoda 3_4 kez tükettimAynen ben hep çiğ kabak çekirdeği avakado ıspanak yedim abur cubur kahve çay tüketmedim
Ay hemen hemşireye sormalısınnn normaldir inşallahhhKızlar dün beta 91 di şükür bu sabah kahve leke basladı baya yogun gelıyo amaböyle yasayan oldu mu ya benım bu lekeler hep olurdu az az gelırdı bugun cogaldı bıraz yarın yıne beta bakılcak
Benimde ilk değerden sonra oldu çok korktum doktora sordum beklediğimiz bişey dedi kırmızı olmadıkça sorun yok dediKızlar dün beta 91 di şükür bu sabah kahve leke basladı baya yogun gelıyo amaböyle yasayan oldu mu ya benım bu lekeler hep olurdu az az gelırdı bugun cogaldı bıraz yarın yıne beta bakılcak
Evet canım oluyormus geneldeBenimde ilk değerden sonra oldu çok korktum doktora sordum beklediğimiz bişey dedi kırmızı olmadıkça sorun yok dedi
İlk başlarda da oluyor muydu ya bende hiç olmadı benim bugün t+9um hiç lekelenmem de olmadı ya bazen diyorum bende mi bi sorun varBenimde ilk değerden sonra oldu çok korktum doktora sordum beklediğimiz bişey dedi kırmızı olmadıkça sorun yok dedi
Canım ben dün verdim işte iki buçuk kat artış vardı bana kendi doktorum 10 gün sonra gel dedi 300.75 ti dün hiç bilmiyorum o sebeple ben benimki yeni daha ileri betada olan arkadaşlar belki biliyordurKızlar şimdi kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum size şimdi kan testi verdim pozitifi aldım ne kadar süreden sonra gittiniz normal kadın doğuma çünkü benim tüp bebek doktorum hamilelik sürecine bakmıyor sizce ne kadar süre sonra gidilmeli
Canım bende dün beta baktırdım pozitif gördüm ama bugün lavaboya girdiğimde peçeteyle sildiğimde çok az kahverengi leke gördüm ama kasıklarda ara ara ağrı oluyorKızlar dün beta 91 di şükür bu sabah kahve leke basladı baya yogun gelıyo amaböyle yasayan oldu mu ya benım bu lekeler hep olurdu az az gelırdı bugun cogaldı bıraz yarın yıne beta bakılcak
Sağol canım benim inşallah rabbim inşallah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun:)Canım ben dün verdim işte iki buçuk kat artış vardı bana kendi doktorum 10 gün sonra gel dedi 300.75 ti dün hiç bilmiyorum o sebeple ben benimki yeni daha ileri betada olan arkadaşlar belki biliyordurayrıca gözün aydın
![]()
Evet canım bende az oluyodu bugun yogunlasınca ıster ıstemez noluyor ıcerde dıyoruzCanım bende dün beta baktırdım pozitif gördüm ama bugün lavaboya girdiğimde peçeteyle sildiğimde çok az kahverengi leke gördüm ama kasıklarda ara ara ağrı oluyor
Valla bende görünce çok korktum ağladımEvet canım bende az oluyodu bugun yogunlasınca ıster ıstemez noluyor ıcerde dıyoruz![]()
Tüp bebek doktorunda kalp atışını dinledikten sonra takibi yapacak doktora gittim. Sonrasına bakmıyorlarKızlar şimdi kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum size şimdi kan testi verdim pozitifi aldım ne kadar süreden sonra gittiniz normal kadın doğuma çünkü benim tüp bebek doktorum hamilelik sürecine bakmıyor sizce ne kadar süre sonra gidilmeli
Ben tekrarladım sabah t+9 son bir idrar testi yaptımHanımlar bugün testleri tekrarlayanlar oldu aramızda
İşte uzakta olduğu için doktorum istersen gelme dedi o nedenle soruyorum nasıl devam edebilirim diyeTüp bebek doktorunda kalp atışını dinledikten sonra takibi yapacak doktora gittim. Sonrasına bakmıyorlar
Daha koyu geldi miiiBen tekrarladım sabah t+9 son bir idrar testi yaptım
Evet canımDaha koyu geldi miii
Daha koyu geldi miii