• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bende aynıyım aşırı korkuyorum tutmus gibi hissediyorum ama hüsrana uğramaktan aşırı aşırı korkuyorum. Asla test yapmıcaksın diyen eşim erken gebelik testi aldırdı o da bekleyemiyor pozitif hissediyorum bu kez oldu diyip duruyor sabah ruh halime göre testi yapabilirim ama ona da korkuyorum 😂 şuan herşeyden korkuyorum
Yarın dimi testin ya haber ver bize de lütfen 🥹

Ay çok sevindim muhtemelen bende orda devam eder

Yarın dimi testin ya haber ver bize de lütfen 🥹
Kızlar ben t+8 bugün 2 gündür böyle mıdem bulanıyo ıcım cekılıyo sanki ıcım bosalıcak gbı ellerim tıtrıyo falan bugünde öyle oldum sınra bı ıshal oldum çok fena sırtıma agrı gırdı böyle şeyler yaşayanlar varmı

Kızlar ben t+8 bugün 2 gündür böyle mıdem bulanıyo ıcım cekılıyo sanki ıcım bosalıcak gbı ellerim tıtrıyo falan bugünde öyle oldum sınra bı ıshal oldum çok fena sırtıma agrı gırdı böyle şeyler yaşayanlar varmı
İshal genelde bende mide bulantısı baş dönmesi yapar ishal kaynaklı olabilir canıö

Kızlar bu arada devlette yaptıran varmı testi randevu ile mi gitmek gerekiyor

Peki bu saatte nerden geldiği belli olmayan gelip üzerime konan uğur böceği😍
1000041202.webp

Acilden giriş yapınca yapıyorlar dıye bılıyorum ben ben bızım burda bı tıp merkezi var orayı aradım 1 buçuk saatte çıkıyor 500 tl dedı
Bizde hep evin yakınındaki özelde yaptırırız diye devleti düşünmedik sonuç geç çıkar diye

Back
X