- 27 Kasım 2025
- 80
- 22
- 3
- 29
Ayyyy inşallahEşim Oğlum ben oturuyoruz oğlum diyorki anne senin karnında bir tane kız bebek var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy inşallahEşim Oğlum ben oturuyoruz oğlum diyorki anne senin karnında bir tane kız bebek var![]()
Ya siz ankarada mısınız, bende memorialdeyim ama ankara dışından gelip gidiyoruzAnkaradayım tolga ecemiş doktorum
Evet canım ankaradayımYa siz ankarada mısınız, bende memorialdeyim ama ankara dışından gelip gidiyoruz
Günaydınnn. Hayırlı olsunnn. Çok şükür bu grupta konuştugumuz herkes hamile hemen hemenGünaydın herkese, sabah testi yaptım bıgün 10. Günüm. 5. Gün embriyosu. Erken gebelik awox ile yaptım. Eki Görüntüle 3681647
Günaydınnn. Hayırlı olsunnn. Çok şükür bu grupta konuştugumuz herkes hamile hemen hemen
Rabbim kalanlara da en kısa zamanda nasip etsin![]()
Kan test gününüz gelmiş 15 gün olmuşGünaydın herkese, sabah testi yaptım bıgün 10. Günüm. 5. Gün embriyosu. Erken gebelik awox ile yaptım. Eki Görüntüle 3681647
Amiinn ben t+7 deyim test de yapamıyorum belirti arıyorum sadece bazen hiç belirti olmuyor üzülüyorum ama bekliyorum inşallah bu gruptaki herkesin pozitif olur canımGünaydınnn. Hayırlı olsunnn. Çok şükür bu grupta konuştugumuz herkes hamile hemen hemen
Bana doktor 6 aralık dedi de ama yarın vereceğim kanı inşallah teşekkür ederimKan test gününüz gelmiş 15 gün olmuş
Belirti olayı çok karmaşık yaAmiinn ben t+7 deyim test de yapamıyorum belirti arıyorum sadece bazen hiç belirti olmuyor üzülüyorum ama bekliyorum inşallah bu gruptaki herkesin pozitif olur canım![]()
Çok bir belirti aramayın bende net bir şey olmadı. Bende çok dinledim kendimi ama net bir şey inan ki yoltu.Amiinn ben t+7 deyim test de yapamıyorum belirti arıyorum sadece bazen hiç belirti olmuyor üzülüyorum ama bekliyorum inşallah bu gruptaki herkesin pozitif olur canım![]()
İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız 5. Gün embriyosunda T+7 de bile çıkıyorBana doktor 6 aralık dedi de ama yarın vereceğim kanı inşallah teşekkür ederim![]()
Amin inşallah herkesinde çok vgüzel ilerlerGünaydınnn. Hayırlı olsunnn. Çok şükür bu grupta konuştugumuz herkes hamile hemen hemen
Ben transfer günü çatlatma iğnesi vuruldum o yüzden de onuncu günü bekledimİnşallah pozitif sonuçlar alırsınız 5. Gün embriyosunda T+7 de bile çıkıyor
Canım benimde 6 Aralık ama bende t+7 de verdim çıkar burda bir özel hastanede verdim oranın doktoru 7. Günde çok düşükte olsa çıkar dediBana doktor 6 aralık dedi de ama yarın vereceğim kanı inşallah teşekkür ederim![]()
Silik çizgi görünüyor canımGünaydın herkese, sabah testi yaptım bıgün 10. Günüm. 5. Gün embriyosu. Erken gebelik awox ile yaptım. Eki Görüntüle 3681647
Hadi İnşallah güzel haberler alalım bugün hepGünaydın ben sabahı sabah ettim birazdan çıkıcaz özellikle hamişlerden dua istiyorum
Benimde 5. Gün embryosuydu 9. Gün kanda çıktı 3 gün Ovitrelle vurmuştum. Bence hiç bekleme ver kan çünkü Ovitrelle çok az arttırrGünaydın herkese, sabah testi yaptım bıgün 10. Günüm. 5. Gün embriyosu. Erken gebelik awox ile yaptım. Eki Görüntüle 3681647
İnşaAllah canımHadi İnşallah güzel haberler alalım bugün hep
Ayy inşallahÇok bir belirti aramayın bende net bir şey olmadı. Bende çok dinledim kendimi ama net bir şey inan ki yoltu.