• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bilmiyorum ki canım hastanede aynı aslında hemşire hattı o şekilde dedi chatgpt artış devamlı mı görmek için birde kese için hesaplayıp çagırıyorlarmış onun için diyor
İnşallah bir sorun yaşamadan hayırlısıyla su günleri de atlatırız. Ne düşüneceğimi ben de hiç bilmiyorum artık

Kızlar siz kahve falan içiyor musunuz, bana transfer günü yasak dedi hala yasak mı bilemiyorum, ve canım istiyor
Ben içmiyorum bana direk yasak dediler çok canın çekerse kafeinsiz olur dediler. Çayo da açık günde 2-3 bardak. Valla benimde kajve çok canım çekiyor. Acaba ne zamana serbest olur

Verdim canım güzel yükselmiş çok şükür ama ilk değer düşük başladığı için haftaya kontrole çağırdı. İnşallah her şey yolunda gider 😇
Hayırlı olsun çok sevindim yücel hocaya mı haftaya da gebelik takibi de yapıyor mu

Teşekkür ederim 🌸 İpek hoca bakacakmis
Gebelik takibi yapmıyorlar kalp atışında kadar takip ediyorlar sadece
Yarın benim de İpek hoca bakacakmış opu olacağım tekrar:) sağlıcakla geçir gebeliğini inşaAllah hayırlısı kolaylıkla olsun

Keseyi ve bebeği gören var mı şimdi aramızda, bu ne zaman belli oluyor arkadaşlar

Bu arada pozitif görenlee ev işi yapmaya başladınız mı yani ben herşeyi yaptım ama ev süpürme silme ne biliyim banyo yıkama bunları eşim yaptı artık evimi süpürmek istiyorum 🤭

Bu arada pozitif görenlee ev işi yapmaya başladınız mı yani ben herşeyi yaptım ama ev süpürme silme ne biliyim banyo yıkama bunları eşim yaptı artık evimi süpürmek istiyorum 🤭
Ben yapmak istiyorum ama azıcık eğilip kalkınca karnıma ağrı giriyor korkup bırakıyorum. Bu ağrı normaldir inşallah ya

Ben yapmak istiyorum ama azıcık eğilip kalkınca karnıma ağrı giriyor korkup bırakıyorum. Bu ağrı normaldir inşallah ya
Çok ağır iş değil tabi ama en azından dik süpürge ile evi süpüreyim yeter günde 3 kez ev süpüren biri olarak çok bile dayandım 🤣🤣 ağrı bence birazda piskolojik canım birşey olacak diye korktuğumuz için öyle hissediyoruz

Çok ağır iş değil tabi ama en azından dik süpürge ile evi süpüreyim yeter günde 3 kez ev süpüren biri olarak çok bile dayandım 🤣🤣 ağrı bence birazda piskolojik canım birşey olacak diye korktuğumuz için öyle hissediyoruz
Ben de yapmak istiyorum evdeki dağınıklığı gördükçe moralim bozuluyor eşim sağ olsun yapıyor ama istediğim gibi olmuyor hiç
Ağrı bu arada psikolojik değil gerçekten var benim. İki gündür geçmedi:(

Ben de yapmak istiyorum evdeki dağınıklığı gördükçe moralim bozuluyor eşim sağ olsun yapıyor ama istediğim gibi olmuyor hiç
Ağrı bu arada psikolojik değil gerçekten var benim. İki gündür geçmedi:(
Doktoruna bir danışsaydım canım, ben aslında hiç yatmadım hep aktiftim yemek çamaşıt bulaşık ev toplama çocukla ilgilenme hep yaptım sadece süpürge ve vileda yapmadım eşim yapıyor saolsun ama bazen geç geliyor ev 2 gün süpürülmemiş oluyor evde çocuk var iater istemez dökülüyor birşeyler gözüme batıyor sabahtan beri zor duruyorum süpürgeyi elime almamak için

Back
X