• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

İnanki herkes yaşıyor bu duyguları. Kan değerleri yüksek olan da düşük olan da acaba sağlıklı ilerleyecek mi acaba sorun var mı diye kaygi duyuyor. Ama bunun bize bir faydası yok. Her şey olacağına varır. En kotu senaryoda bile Allah korusun tekrar deneriz en azından vücudumuzun tedaviye yanıt verdiğini görmüş olduk. Ama ben inanıyorumm sıkıntı olmayacak her şey yolunda olacak inşallah
Dua edelim Allah kerim
Ya öyle güzel dedin ki normal olarak gebe kalan hemen hamileyim diyor biz daha adını tam koyamıyoruz şu da olsun bu da geçsin ben hep kese ve kalp atışını bekliyorum o zaman hamileyim diyebileceğim, en ileri kese görmüştüm o da boştu o korkumu da atlatırsam rahatlıcam inşallah

Ya nebilim Okadar üzüldüm ki inan test yapasımda gelmiyor heyecanı da gitti oysa ne kadar unutluydum böyle dediler moralimi sıgır ettiler ama sende 2 kez tüp bebek yapmışsın ben birde göbekten iğne buruyorum tutunsun diye belki olanlar kabız yapmıyor
Kabızlıkla alaka kurma ben hiç kabızlık yaşamadım hep sebze yedim çorba içtim suyu arttırdım karbonhidratlar yemedim kabız olmadım yani gebelik belirtisi depil bence o

Ya öyle güzel dedin ki normal olarak gebe kalan hemen hamileyim diyor biz daha adını tam koyamıyoruz şu da olsun bu da geçsin ben hep kese ve kalp atışını bekliyorum o zaman hamileyim diyebileceğim, en ileri kese görmüştüm o da boştu o korkumu da atlatırsam rahatlıcam inşallah
Ben geçen sene tedavisiz hamile kaldım kendimi hemen hamile sandım dediğin gibi 🤭 ama o öyle olmuyormuş. Hevesim kursağımda kaldı 😔
Gerçekten insanın bir de geçmiş kötü tecrübesi varsa daha çok korkuyor. Ben de hala tam anlamıyla sahiplenemedim durumu. Ama içimi rahatlatan şey tevekkül etmek. Eğer nasibi varsa doğacak diyorum hep kendime. İyi şeyler düşünelim iyi olsun inşallah 🥰

Ya nebilim Okadar üzüldüm ki inan test yapasımda gelmiyor heyecanı da gitti oysa ne kadar unutluydum böyle dediler moralimi sıgır ettiler ama sende 2 kez tüp bebek yapmışsın ben birde göbekten iğne buruyorum tutunsun diye belki olanlar kabız yapmıyor
Canım inan ilgisi yok tam tersi doktorlar sakın kabız olmayın derler

İnşallah canım dün o kadar agladım ki eşimde sinirimi bozdu zaten bir an önce pazartesi gelsin istiyorum
Bu eşler zaten başlı başına sıkıntı onlarmı tedavi görüyor bizmi belli değil bizden daha kaprisliler bende dün eşimle tartıştım dün balkonda meyve vardı ağır diye mutfağa getirirmisin dedim 40 tane laf söyledi ben kalktım kendim tek tek taşıdım mutfağa o sinirle çamaşırlığı çıkardım çamaşır serdim ağlaya ağlaya gerçekten Allah eşe bile muhtaç etmesin küsüm hala

Bende yarın kan vereceğim tekrardan ya bekleyemicem. Artışı merak ediyorum.
Salıyı bekleyemicem o gün yine veririm nasıl olsa

evet aynı yerde verdim çıkışta medicanaya ya da egepole gidicem kabullenemiyorum çok üzüldüm
Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni ben geçen ay aynısı oldum çok düşük bir değerle öğrendim ama ikinci kanım 5in altına indi bir anda kimyasal dedi bak bu üçüncü tüpümdü doğal yolla da kimyasalım vardı üçte tuttu yeni o da hiç üzülme yine de çok dua et biliyorum zor ama moralini yüksek tut sıfırlanmamış seninkisi dualarımız seninle 🤲🏻

İnanki herkes yaşıyor bu duyguları. Kan değerleri yüksek olan da düşük olan da acaba sağlıklı ilerleyecek mi acaba sorun var mı diye kaygi duyuyor. Ama bunun bize bir faydası yok. Her şey olacağına varır. En kotu senaryoda bile Allah korusun tekrar deneriz en azından vücudumuzun tedaviye yanıt verdiğini görmüş olduk. Ama ben inanıyorumm sıkıntı olmayacak her şey yolunda olacak inşallah
Dua edelim Allah kerim
Çok hak veriyorum sana bazen duygularıma yenik düşüyorum işte dua etmekten başka çaremiz yok

Neden üzülüp bebişide strese sokuyorsun bence gayet güzel artıyor merak etme geç tutunma olmuştur ondan düşüktür değer yükselir merak etmeyin sakin kalmaya çalışın
Doktor biyokimyasal olabilir deyince bende malesef çok üzüldüm. Pazartesi insallah hepimiz güzel haberlerle geliriz. Bi belirtide yok. Cidden cok zor. Korku endişe heyecan

Ah canım ya erken öğrenince bunlarla baş etmek gerçekten daha zor. Aynı gündü transferimiz ben daha hiç test yapmadım günümü bekliyorum düşük olması onunla alakalı olabilir mi doktoruna gönderdin mi o ne diyor bence 2 gün sonra tekrar isteyebilir hemen enseyi karartmayalım
Evet 2 gün önce test yapmamış olsaydım suanki değere bir nebze sevinecektim suan öğrendiğimden beri salya sümük ağlıyorum inşallah bişeyler değişir ve normale döner değerler. Doktoruma attım dönmedi daha kötü birşey demesinden de korkuyorum zaten :(

Evet 2 gün önce test yapmamış olsaydım suanki değere bir nebze sevinecektim suan öğrendiğimden beri salya sümük ağlıyorum inşallah bişeyler değişir ve normale döner değerler. Doktoruma attım dönmedi daha kötü birşey demesinden de korkuyorum zaten :(
Siz de bugün mü test yaptırdınız kaç çıktı sonuç

Back
X