• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ben hep öyle baktırıyorum onlar onaylamayınca sisteme düşmüyor bazende sistemde problem oluyor.
Ben de gidip öğrendim ertesi gün sisteme ancak düştü
Özellikle sordum hemşire hanıma, en geç gece düşer dedi. O zaman onayla ilgili değil diye düşündüm. Gece kime göre gece bilemedim :)

Ben en son 3 aralikta kan verdim 245 idi tam bir hafta sonra yani dun kese gorundu 2 haftaya da kalp atisi icin gel dedi suan kasık agrim gecti uzandim yarin a kahve leke gecmezse direk druma giderim diye düşünüyorum insallah kirmiziya dönmez ve insallah sende saglikla gecirirsin gebeligini guzel haberlerini al hep insallah 🙂

Ben en son 3 aralikta kan verdim 245 idi tam bir hafta sonra yani dun kese gorundu 2 haftaya da kalp atisi icin gel dedi suan kasık agrim gecti uzandim yarin a kahve leke gecmezse direk druma giderim diye düşünüyorum insallah kirmiziya dönmez ve insallah sende saglikla gecirirsin gebeligini guzel haberlerini al hep insallah 🙂
Benim de 3 Aralık'ta 213 tü Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel haberi 🤲
İnsallah sıkıntı çıkmaz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir
Doktorun mutlaka haberi olsun belki progestan ile ilgili doz ayarlaması yapar. Tüp Bebek anneleri için süreç hassas 🥰

Benim de 3 Aralık'ta 213 tü Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel haberi 🤲
İnsallah sıkıntı çıkmaz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir
Doktorun mutlaka haberi olsun belki progestan ile ilgili doz ayarlaması yapar. Tüp Bebek anneleri için süreç hassas 🥰
Suan saat biraz gec diye dr a yazmaya çekindim yarin mesaj atip sorayim dr a eger bulunduğun sehirde dr a git derse giderim canim

Bu arada gebelik belirtisi başlayan varmı mide bulantısı tiksinme koku hassasiyeti vs

Sorun yoktur muhtemelen. Buradaki bazı arkadaşlarimizda da olmuş 😇
Baya koyu pihtili bir akintim oldu acile geldim ankarada ki dr um progestan a devam et yatak istirahat i yap yarin ultrason ile baktir dedi yine bekleyemedim acile geldim kan verdik bekliyoruz kan sonucuna gore konusalim dedi buradaki dr

Back
X