• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Ben de yarın 5+4 te ilk defa muayene olacağım inşallah hayırlısıyla kese gorebilirim, beta kaçtı baktın mı acaba
Benim de Pazar günü kahverengi akıntı ve kasık ağrısı oldu, hemen hemşireye ulaştım söyledim. Progestan fitilden kaynaklı olduğunu söyledi. Eğer kırmızı aktif kanama olursa sorun olacağını söyledi. İnşallah senin de bir sorun yoktur doktora hemşireye ulaşmaya çalışsan 🤲
Merhaba ne yaptınız acaba inşallah her şey iyidir 🙏

Ben bugün 5 haftalık oldum o kadar belirtim yok ki acaba her şey yolunda mı diye şüphe ediyodum sabah 6.50de mide bulantısyla uyandım geri uyudum. Onun dışında sadece az göğüs ağrım var şuan fazla bi belirtim yok ya sizler nasılsınız kızlar 😂
Hayırlı olsun valla belirti aramıyorum gelene eyvallah gidene by by diyorum 🤗 yoksa işe güce gidemem takıntı oluyor

5+6da gözükür mü acaba kalp atışıı
Ben anca kese ve yolk sac gördüm kalp atışı haftaya inşallah duyulur yani 7 haftalık oluyor o zamana hatta doktor başka kese olup sonradan görünen bile olduğunu söyledi belli olmuyor hiç dedi

Ben oğlumda 6+1 de görmüştüm kalp atışk doktorunuzun cihazı kaliteli ise görürsünüz bende salı günü gidecem 5+6 olacak görürüz kalp atışını diye düşünüyorum
Bende pazartesi gideceğim chat cbt 5+5 diye hedapladı ama adetime göre 5+1 olacak

Kızlar merhaba hepimiz için Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben 28 Kasım transferliyim 6aralıkta 122 8 aralıkda 357 10 aralıkta 1515 geldi değerim, 15 aralıkta tam 5 haftalık olacak nasipse kese görünür mü sizce? Hiç bir belirtim de yok gaz göğüs ağrısını saymıyorum progesteron da aldığımız için midem bulanmıyor insan acaba beta hcg artıyor mu vs diye panik de ediyor şu an sadece bekliyorum.

Kızlar merhaba hepimiz için Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben 28 Kasım transferliyim 6aralıkta 122 8 aralıkda 357 10 aralıkta 1515 geldi değerim, 15 aralıkta tam 5 haftalık olacak nasipse kese görünür mü sizce? Hiç bir belirtim de yok gaz göğüs ağrısını saymıyorum progesteron da aldığımız için midem bulanmıyor insan acaba beta hcg artıyor mu vs diye panik de ediyor şu an sadece bekliyorum.
Sağlıkla kucağınıza alın kese gözükür büyük ihtimalle

Amin hepimiz sağlıkla alalım 🌸 sadece vaginal bakılıyor dimi yanlış anlamazsanız vaginal bakmanın bir zararı olmuyordur değil mi
Vajinal bakılıyor canım karından gözükmez zaten bir zararı olmuyor merak etme

Back
X