19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

82 kullanıcı okuyor geriye kalan 31 ziyaretçi de konu sahibesinin daha önce banlanan fake arkadaşları

O kadından ayırırsın başka kadın bulur. Sorun 19 günlük evliyken başka bir kadına gitmesi...

Sen sakin davranmak yerine eşinin kıyafetlerini parça parça kes, en azından sinirini atmış olursun, bu kadar sakinlik iyi birşey değil... Eve geldiğinde bir delilik görmüş olsun, sakinliğin bi işe yaramamış çünkü...

Vay be
bu kadar ziyaretcinin bir anda nasıl böyle haberi olmuş şaşkınlıklar içerisindeyimmm.. garip cok garipp

insanın böyle geniş bi eşi olursa harem kurar

salın ipini gitsin gerçekten daha fazla zaman kaybetmemiş olursunuz

bedenı yanınızda aklı başkasında napayım ben bu adamı

normalde bir kadın eve gelmesini bile zor bekler, büyük ihtimal telefonda başlar kavgaya. ama adam eşinin tutumunun o kadar farkında ki; kadınla faceden eşinin telefonu ile yazışabiliyor, rahatlığa bak.

Ya lutfen boyle yorum yapmak yerine cozum yolu gosterin nolur. Ben e biliorum anormal bisi. Icimde ki aciyi bir ben bilirim bir de Allah.

Cinsellikle alakali ev ortamiyla alakali hicbir sorun yok

Çoğu yorumda bir çözüm önerisi sunulmuş ama senin duymak istediğin " olur canım böyle şeyler, her yerde var bu kaka kadınlardan, sen biraz seksepaliteni kullan kocan on güne kalmaz el pençe dizlerine kapanır" tarzında bir öneriyse; o taze bitti.

Son düzenleme:
eşin eve döndüğünde ne yapacaksın ?
kapıyı açıp hoşgeldin mi diyeceksin
sonra da ona yemek mi hazırlayacaksın

Adminler ziyaretçi trafiğini inceleyince nereden geldiklerini görüyorlardır sanırım. Bizim detektiflik yapmamıza gerek yok
Tüm kalbimle konunun fake olmasını diliyorum. Saftorikliğin de bir sınırı var çünkü ve o sınırı geçen kadınlara önce üzülüyorum sonra sinir oluyorum ağzımdan kötü bir şey çıkacak üzeceğim diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Bunu yasamayan anlamaz. Fake de degil.Neyse . Sustum ben. Siz gecin dalganizi. Basiniza gelince anlarsiniz.

Hooppp alooo oğlumm ne diyosun sen ??
Sende normal davran ki istediğin gibi yorumlar al..
Beddua eder gibi konuşma delirtme bizi burda..
Sus konuşma cevapta yazma biz yorum yapar yapar susarız...
Sende kocişini bekle o karının koynundan çıkıp senin koynuna girmesini bekle..
Mideye bak arkadaş ya !!!!!!!

böyle konulara yorum yapmayım diyorum yine dayanamayıp yapıyorum en geç yarın konunun sahte olduğu anlaşılır bizde bu kadar sinirlendiğimizle kalırız

eşin eve döndüğünde ne yapacaksın ?
kapıyı açıp hoşgeldin mi diyeceksin
sonra da ona yemek mi hazırlayacaksın

Bence öyle yapmasın.. arasın kocasını
yanındaki karıyı da davet etsin eve...
Bir güzel yemek hazırlasın..
Sohbet etsinler sonra konu sahibesi cıksın gitsin evden o kadar geniş birisi kendisi

Nasıl kaçırmışım burayı bi eksiklik hissetmediniz mi Konu hakkında yorum yapamıcam, eğer doğru olsaydı kadın çoktan adamın yanına uçmuş olmalıydı Yani böyle biri bizden olamaz kadınlığa aykırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…