19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

Ya lutfen boyle yorum yapmak yerine cozum yolu gosterin nolur. Ben e biliorum anormal bisi. Icimde ki aciyi bir ben bilirim bir de Allah.

İyide durum çok karmaşık ya da siz öyle anlatıyorsunuz.Kadın eşinle neden görüşüyor,bunca zaman neden yazışmaları devam etti,hangi sıfatla görüşüyorlar,sen neden yanlarında değilsin? Dahası evli bir erkek ve kadın neden eşleri yokken görüşür?? Cevapları merak ettiğim sorular.....

Ya lutfen boyle yorum yapmak yerine cozum yolu gosterin nolur. Ben e biliorum anormal bisi. Icimde ki aciyi bir ben bilirim bir de Allah.

Anormal bişey olduğunu biliyorsanız o acıyı bastırın da boşanın
acınızı sonra yaşarsınız affedipte ömür boyunca bunu düşünmezsiniz

Arkadaşım konu kociş oldu mu olgunluk diye bişey yok unut bunları ya adam olgun olsa bunları yapmaz zaten sen niye olgunluk yapasın kusura bakmasında gizli işler çevirsin sonra benim msjlarımı niye okuyosun başka derdi.. 19 günlük evli adamın gizli yazışmalarla buluştuğu bir kadın olamaz özellikle senin bilgin dışında anlamadım rahatlığını ve bu gereksiz sabrını..

kkda rekor ;
52 üye ve 32 ziyaretçi !!!!!!!!

konu sahibi bağyan ekşici bacişkolardan mısın?

gördüğün gibi burada kimse kezban değil boşa açtın konuyu.

sen sanırım şuh gecelikler giy,kocanı baştan çıkart kadınsın sus otur öbür kadını parçala kocişine sımsıkı sarıl diye yorumlar gelecek sandın amma yok annem buradan ekmek çıkmaz size.

ziyaretçi sayısı üyeden çok.

Böyle olgun kadınlar oldukça, erkeklere her yol Paris..

bu arada konu sahibi arkadaş senin ve eşinin yaşı kaç bi yerlerde yazdıysan kusura bakma atlamısım demekki yaşın çok kucukte mi boyle yapıyosun anlamaya calısıyorum seni su an psikolojın başka cunku şoktasın bence şu an o yuzden bu kadar sakınsın

Ben kocami korumuorum ki. Ona anlam veremiorum kiziorumda. Ama sabirliyim. O izmirden kalkti geldi. Acaba evli iken evli adami ayartti bu onun yanina kalmaz. Ben dua ediorum. Simdi gitsem nereye gidicem bilmedigim yer.
Sen otur dua et canım başka hiç bişey yapmana gerek yok. Bi yıldırım gelir hemen kocanla aşığının kafalarına. Böyle kuzu gibi oturduğun sürece hiiiç bi değişiklik olmaz.

Selam ziyaretçiler buyrun üye olun sizin gibi bütün 'KADIN'ları görmek isteriz bu platformda

ah bu kadınlar yok mu, bu kadınlar... kalkıp sütten çıkmış ak kaşık, masum, saf kocalarımızı, açılmamış gül goncalarımızı baştan çıkarıyorlar..
ne yapmak istiyorsan onu yapmakta özgürsün, tercih senin, ama lütfen kocana masum gözüyle bakma !

kocan bir kadınla konuşuyor üstelik şuan beraberler. ne nane yedikleri belli değil!
sen kocanı kendine bağlama yolları arıyorsun öyle mi?
senin gibi sabırlı, rahat insanları görünce düşünüyorum.. acaba ailem beni çingenelerden evlatlık mı aldı

Bu konular yüzünden pasif olmaya, ceza almaya değmez
Bu konu resmen göz baka baka bilinçli açılmış burada insanları birbirine düşürmek için ya bir de demiyor mu
Allah bana yardım eder yok söyle dua ediyorumm yok artık yanii ne bu komedi mi
kızımmm sen farkındamısın senin kocan su anda başka bir kadınlaa alooo uyannn ??
Kadın hala neler diyo git işine allahaşkına yaa.
Nasıl insanlarsınız siz yazık bur da onca insanın vaktini çalıyorsunuz.
Sana dediğim gibi yap
kocanı ara onları eve çağır güzel birde yatak odası hazırla cık git o evden
akşam gelirsin geri.. senin ki aynen böylee

konu fake değilse 'anlattıklarınıza göre' gerekli çözüm yollarını yazmış herkes zaten. yada yeterince açıklayıcı değilsiniz.

maşallah ne konuymuş.. dolmuş taşmış.

Öyle deme
İki de bir kocasına çağrı atıyomuş mesaj atıyomuş
Ama sebep olarak evde yalnızım sensizim diye huzursuzum diyomuş
Hiç bişey yapmıyo değil yani
Yolu da bilmiyomuş
İzmir'den gelen kadın bulmuş, konu sahibi bulamamış kendi kocasını
Kk ya soruyo işte
Eşini gören duyan varsa tarif etsin emi

[QUOTE=esensk;31968466]Bunu yasamayan anlamaz. Fake de degil.Neyse . Sustum ben. Siz gecin dalganizi. Basiniza gelince anlarsiniz.[/QUOTE]

Aloooooooooooo duyuyormusun bizi kocan seni aldatıyo su an başka bir kadınla geliyo mu sesimiz kadın hale ne diyo allahaşkına git akşam akşam güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…