19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

bence eşine söylemelisin eşin senden bişeyler saklıyorsa seni sevmiyodur. kadınla münasebeti ne ? belki sandığın gibi değil. bu kim diye hesap soracaksınn..
bunu ağırbaşlı bir şekl olamaz. ciddi bir mesele bu. daha 19 günlüksünüz eşinin dizinin dibinden ayrılmaması lazımkennn gizli gizli facede yazışmalar fala çocuk gibi...

BİR AN ÖNCEDE FACEYİ KAPATTIR BENCE SENDE KULLANIYOSAN KULLANMA. BU YÜZDEN NE YUVALAR DAĞILDI.

Bunu yasamayan anlamaz. Fake de degil.Neyse . Sustum ben. Siz gecin dalganizi. Basiniza gelince anlarsiniz.

fake mi değil mi bilemem de gerçi öyle olmasını temenni ediyorum, başıma gelirse kocamı çok seviyorum diye konu açmam..

19 günlük evli adamın gözü karısından başka bir şey görmez ama senin kocanın gözü sevgilisinde.

kadının kocasını boşayıp sizin eve yerleşmesınımı beklıyorsunuz :26:

Son düzenleme:
taaa izmirlerden çıkıp gelen ahlak sahibi hemcinsimizle kardeş kardeş oturuyordur zaten eşiniz yapmayın lütfen aşk gözünüzü kör etmesin bu kadar aşağılanmaya katlanmayın ne sevgisinden bahsediyorsunuz gerçekten seven adam 19 günlük eşine bunu yaparmı nasıl içinize sinecek o adamla aynı yatağı paylaşmak

Seven bi koca asla böyle bişey yapmaz. Her şeyde net ol bence sinirlendiysen bunun nedenini anlat ona her konuda. Taviz vermene gerek yok. Taviz verirsen seni adam yerine koymaz ve böyle arka planda kalırsınnn

Bunu yasamayan anlamaz. Fake de degil.Neyse . Sustum ben. Siz gecin dalganizi. Basiniza gelince anlarsiniz.

tatlım normal kadınlar böyle bir durumda muhtemelen burda sabır taşı örneği sergileyeceğine gider o kadını ve koca müsveddesini 50 eşit parçaya bölüp...
neyse ben susayım

bu adam göz göre göre böyle bir halt yiyorsa kendinide yırtsan yinede geri dönderemezsin ki!!

kizlar yorumlar artarak kime ne faydasi var bilmem ama cok sacma bi konu gibi geldi yani nr kadae sabirli olursan ol 19gunluk evliyken ne senin yazdiklarin dogru nede esinin yaptigi haksizmiyimm...

Arada bir yorumunu kaçırmışım,ee adam resmen aldatıyor ne yapacağın belli kanıtlarla dikilceksin karşısına....Eşin çoktan seni gözden çıkarmış zaten kendine istesende bağlayamazsın ki.Daha 19 günlük evliyken bunu yapan sonra neler yapmaz ki...neyse ben daha fazla kafamı yormuyım siz bu kadar rahatken biz delirdik en iyisi susmak :)

güzel kardeşim seninle kimse dalga geçmiyor buradaki bayanların tavırları böyle ve senin durumundaki bayanlara bence -kusura bakma ama- haklılar sen evlisin ve kocan başka biriyle beraber şu an ve biliyorsun bunu dahası seviyorum o da beni seviyor diyorsun yani aklın almayacağı şeyler söylüyorsun seni bilmem ama kocan olacak seni asla ve asla sevmiyor lütfen bu gerçekle yüzleş ve her kadının aldatıldığını öğrenince yapacağı şeyleri yap ne bileyim ağla delir ortalığı kır dök bunlar normal şeyler mesela dalga geçmiyorum olması gereken bu ve sen sakin sakin onu çok seviyorum o da beni seviyor diyosun kusura bakma ama böyle bi şeyi ne duydun ne de gördüm ha yapmam gereken neler dersen eşinle açık açık konuş sana böyle b şeyi neden yaptığını sor bari bence sen bu kadarını bari hak ediyorsun kendine böyle bir şeyi layık görüyorsun

eğer bu kon doğruysa ki değil..
kadında ki sabıra bak arkadaş ya
Türk kadının başına böyle birşey gelecek te kadını burda böyle sakince oturacak...
Yolarım onları yolarım maffederimmmmm basarım rezil ederimmmm kadına bak
kocamm su anda başka bir kadınla eeee
Ben evdeyimmm
ee
napıyımmm
dua ediyorumm..
kadın ayarttı eee

siz normal değilsiniz
bu kadar kişi anormal olamaz..

kk zaten rekor kırıyo aşağıdaa
kızımmm kocan elden gitmiş farkındamısınnnn
Hala neler diyooo

Canım görücü usulü mü evlendiniz?

Bu kadın yeni mi çıktı, yoksa önceden beri varmıydı?

Önce bunu bi araştır, sonra otur eşinle açık açık konuş.

Yapacağın tek şey bu.

Eşin seni seviyor olsaydı emin ol bunu yapmazdı.

Üstelik yeni evlisiniz.

Madem öğrendin, keşke o kadınla buluşmaya giderken takip etseydin de suç üstü bassaydın.

Elinde delil bulundur mutlaka.

Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Selam ziyaretçiler buyrun üye olun sizin gibi bütün 'KADIN'ları görmek isteriz bu platformda

ben bu ziyaretçi tayfasını çözemedim gitti..
özellikle böyle konularda nasıl anında haber alıp doluşuyolar acaba
teknoloji çok gelişti çoook

dalga geçmiyoruz ki sadece neden bu kadar sakinsin anlamıyoruz hala kocan masum gibi davranıyosun onu anlamıyoruz aldatılıyosun resmen anla bunu bi aldatılıyosun ha başıma gelse ne yaparım yolarım dunyayı basına yıkar çok sevgili kayınvalideceğimden emdiği sutu burnundan getiririm daha buluşmadan facede mesajları görür görmez kıyametini kopartırım

Enteresan birşey var yalnız:
Adam eşini aldatacağı kadınla, eşinin cep telefonu ile iletişim kuruyor. Kusura bakmayın ama bir yüzünüze karşı aptal demediği kalmış.
Yol iz bilmiyorsanız sora sora bağdat bulunur. Ama dert kocayı kaybetmemekse zımpara alın elinize. Anca törpülenir o boynuzlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…