- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
merhaba bende konunuza bugün denk geldim.gerçekten çok üzücü şeyler yaşamışsınız ALLAH yardım etsin.anlattığınıza göre ilkten bebek istiyordu eşiniz sonradanda bir günde değişti.sizede sen yoluna ben yoluma dediğine göre bu işte bir iş var.3. şahıslar girmiş olabilir aranız.konunuzu baştan sona kadar okuyamadım ama bazılarını okudum aklıma ilk gelen şey başka bir kadın olabilirmi oldu.
derdimi paylaştığınız hepinize teker teker teşekkürlerimi iletiyorum gerçekten zor geçiyor son 3 gündür aramızda görünmez duvar var gibi önceki sıcakığımız kayboldu ne yazikki... bugün biraz konuşabildik bebeği şimdilik istemediğini baba olmaya hazırmısın diye sormadiğimi söyledi oysaki düşükten sonra heray elimde testle negatif çiktiği zaman ağladıklarımı biliyordu... bebeğimizi istemediğini söyleyerek beni dahada kendisinden uzaklaştırdı... ayaği iyileştikten sonra hayatıma bebeğimle devam edicem...
saol canım gitmeyi 6 ekime ertelemek zorunda kaldım, eşimi en son perşembe günü kapıya dayanıp kırmaya çalıştığı gün gördüm zaten burdan paylaştım... dualarını eksın etme
bence de 3.kişi olabilir, ben en çok cinsel ilişki açısından bu hale geldiğini düşünüyorum yazışmaları baştan sona okuduğum kadarı ile...çoğu erkek sırf uçkuruna düşkün olur ya her erkek bu konuda anlayışlı olmayabiliyor maalesef ve hamile iken eşleri böyle aşırı isteklerine karşı iradelerine hakim olamayabiliyorlar bence onun verdiği bi süreçten geçiyor eşi ama sonra çok çok pişman olacak ama her şey çoktan geçmiş olacak...çünkü arada kafasına dank ediyor olmalı ki beni affet falan diyor sonra tekrar asabileşiyor karışık duygular içinde ama çok hata yapıyor ama vicdanı olan biri bu karışık duygular içinde bile hamile birine bu şekilde davranmaz hele bu kişi eşi ve kendi çocuğu ise...zaten adamın vicdansız olduğu çok belli o yüzden erkenden fark etmesi çok iyi olmuş..inş bundan sonraki yaşantısını hep güzellikler içinde yaşar...
yani benimde aklıma ilk o geldi.karısını seven çocuk isteyen bir adam bir anda nasıl 1 günün içinde değişir.
evet canım arkadaş girmiyor sanırım bende merak edip arada bakıyorum ama hiç yazmamış bir şey inş. kötü bi durum yoktur...
saol canım iyiyiz çok şükür annemde iyileşiyor, şikayetim üzerine 6 ay uzaklaştırma kararı çikmiş 2 gün önce beni arayı kendı eşini nasıl polise şikayet edersın o............. diye küfür etti, zaten gözümde bitmişti hamile karısına kendı namusuna böyle küfür edince yerın dibine girdi.............
Allah Allah ya ne koca ne baba ..
ayın 6 sında gidiyorsunuz değil mi??
ben de merak etmiştim..anneniz nasıl oldu..tansiyonu düzeldi mi..?
bir an önce kurtulun ordan..
evet canım İNŞALLAH gidiyoruz son 2 gün, annem daha iyi torununu büyütmen lazım hemen kendını salıverme dedım daha guclu duruyor artık... hepinize çok teşekkürler vardıktan sonra ilk işim buraya yazmak olur, bana biriniz abla biriniz kardeş oldunuz yüz yüze görüşmesekde kalplerimiz buluştu derdimi kendi derdini gibi üzüldünüz hepinizden ALLAH razi olsun... Bundan sonraki gelişmeleri hepsini yazarım İNŞALLAH bebeğimi kucağıma aldığımıda burdan paylaşırım...
Canım ne zaman senın cevaplarını okusam hem huzunlenıyorum gözlerim doluyor yemın ederım. cok uzuluyorum bu duruma cunkı sen bır Anne adayısın bır Can car içinde nasıl senı yarı yolda RABBİm tek nefeste bebegını dunyaya getırmeyı nasıp etsın Bebeğının Doğumuyla bırlıkte hayatındakı tum acıları atarsın inşALLAH . gıttıgın yerde mutlu ol ....inanırmısın sankı öz kardeşimi veya ablamı uzaklara yolluyor gıbıyım sankı benım Canım acıyor gıbı hıssedıyorum. mutlaka gıttıgınde durumundan bızlerı haberdar et .... Buarada bebeğinın cınsıyetı ne?
saol canım güzel dileklerin için, teyzesi bebeğimiz biraz nazlı cinsiyetini hala göstermiyor en son geçen hafta gittim o kadar uğraştık göstermedı.... memlekete gidince yine ultrason yaptırıcam belli olursa burdan yazarım sana... ALLAHA emanet ol RABBİM ne muradın, ne hayallerin varsa gerçekleştirsin...
nasıl olur ya tüm bunlar gerçek mi .....canım benım bana zaman ayırıp bu kadar etkili bu kadar anlamlı şeyler yazdığın için çok teşekkür ederım... bebek en büyük nimettır ben kendımı bildim bileli hep anne olmak istedim ilk hamileliğim düşük olduğunda hayatımın en kötü günlerını geçirdim günlerce yataktan çikmadan yattığım günler oldu ve bu vicdansız adam bunları biliyordu yanımdaydı... benim n büyük hayalım oluğunu canımdan bile vazgeçebileceğimi biliyordu bile bile bebeğimi aldırıcaz demesı o dünyanın en pis lafıdır bence hayata gelmek isteyen bir cana kıyacaz demek o cumleyı nasıl kullandı nasıl ağzından çıktı hala aklıma gelınce rüya görüyor gibiyim... o korkunç gecede hastanede tüm milletın önünde bana hakaret edip aldırıcaz demesı yetmemiş gibi ordan çikip eve gelirken arabada 50 tane manıtam vardı evlendım bir karıya kaldım bekarlığımı özledim lan dedi... daha aldrıcazın şokunu atlatamamışken orda kendımı kaybettım eve giremeden yolda yiğildim komşular toplandı hemen ambulans geldı bütün bunlar azmiş gibi ambulansın götürdüğü Ümraniye hastanesınde bana müdahale edilmeden önce kadın doğuma götürüyorlardı hemen ardımdan geldı ve kulağıma bütün sesiyle tüm hasteneye duyulur şekılde inşalah düşmüştür dedi defalarca aynı cumleyı tekrarlayıp durdu zaten karnımda sancı vardı yetmemış gibi kapı önünde bayıldım bebeğime bişey oldu diye korkudan mahvolmuşken bu vicdansızın böyle demesı.... yanı anlatamıyorum gözyaşlarım klavyeyi ıslattı aklımdan çıkaramıyorum 2 gün sonra bişey olmamiş gibi sinirliydim diye ve gelmek istemesı... bela okumam diyorum ama elımde olmuyor... ama bunlar yanına kalmıycak er yada geç haberini alıcam içimden hissediyorum...
evet canım İNŞALLAH gidiyoruz son 2 gün, annem daha iyi torununu büyütmen lazım hemen kendını salıverme dedım daha guclu duruyor artık... hepinize çok teşekkürler vardıktan sonra ilk işim buraya yazmak olur, bana biriniz abla biriniz kardeş oldunuz yüz yüze görüşmesekde kalplerimiz buluştu derdimi kendi derdini gibi üzüldünüz hepinizden ALLAH razi olsun... Bundan sonraki gelişmeleri hepsini yazarım İNŞALLAH bebeğimi kucağıma aldığımıda burdan paylaşırım...
Kızlar sizlere haber vermek istedim sağ salim geldım uçakta uzun yolculuk olduğu için biraz zorlandım gelir gelmez ultrasona girdim bebeğim çok iyi maşallah cinsiyeti de belli oldu dünyalar güzelı kızım olucakmış :) dualara lütfen devam edin burdan sağ salim kucağima aldım diye haber vermekte nasip etsın.
Kızlar sizlere haber vermek istedim sağ salim geldım uçakta uzun yolculuk olduğu için biraz zorlandım gelir gelmez ultrasona girdim bebeğim çok iyi maşallah cinsiyeti de belli oldu dünyalar güzelı kızım olucakmış :) dualara lütfen devam edin burdan sağ salim kucağima aldım diye haber vermekte nasip etsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?