19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

benim menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta
1dilim kepekli ekmek
yarım kibrit kutusu ezine peynir
5 adet zeytin
öğle:salata,1 dilim eti form
ara:1 adet ceviz
akşam:1 dilim kepekliekmek
1 kase yoğurt
6 adet ızgara mantar
1 çorba kaşığıkırmızı biber salamura
1 çorba kaşığı kıymalı mantar

akşam acıkırsam çayın yanında 1-2 tane ceviz yada kuru kayısı yerim

Ya tatlı bazı arkadaşlar çok az yiyorlar acaba gerçekten doyuyorlarmi bilemedim böyle diyet bence çok hızlı zayıflatır ama kısa sürede kilolar geri gelir tecrübe var çünkü onlara ne desem bilemedim

Kizlar benim bugunku menum
Sabah:
1 litre ilik su
Kahvalti:
3 dilim firinda baharatli ekmek
2 ceri domates
Birazda yesillik
Oglen:
1 tabak kabak yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Aksam:
1 porsiyon garniturlu kofteli yemek ve 1 kepce yogurt
Kizlar aslinda yeme isim bitmisti ama cok aciktim biraz once
1 bardak sut ve yarim muz yedim
Bu arada 3 lt. Su ictim
50 dk yurudum

Canim menun gayet guzel ama sadece sabah ki 3 dilim baharatlı ekmek biraz fazla olmus gibi.
Spor da tamam masallah sana
aksam da hafif olmuş tatli yemiyorsun dimi

Ay canim Menün gayet hos. Aksam yemegini saat kacta yiyorsun ve spor yapabiliyor musun
veee persembe günkü kilonu sabirsizlikla bekliyorum

Ya tatlı bazı arkadaşlar çok az yiyorlar acaba gerçekten doyuyorlarmi bilemedim böyle diyet bence çok hızlı zayıflatır ama kısa sürede kilolar geri gelir tecrübe var çünkü onlara ne desem bilemedim

Canim herkesin vücut yapisi farkli kimisi az yiyerek kimisi sık yiyerek verebiliyorlar. Ben bana kilo aldiran seyleri hayatimdan bir muddet cikardim.

Sabah 6 da
1 dilim ekmek
Lor peyniri
Tursu

Ara
salatalik
Ara
Türk kahvesi

Oglen 14.30
Ceyrek den biraz fazla peynirli tost
4 yk yogurt
domates roka
1 yumurta tavada

aksam
et haslama
salata
ayran
1 sogan közlenmiş

ara
yeailcay ve birsürü kayisi yedim

Tatlı bir sürü olmaz en fazla 3 olsadi keske ama menün gayet iyi kayisi da tatlı isteğinde herhalde olsun yarın tartilcaisin

Canim menun gayet guzel ama sadece sabah ki 3 dilim baharatlı ekmek biraz fazla olmus gibi.
Spor da tamam masallah sana
aksam da hafif olmuş tatli yemiyorsun dimi
Banada fazla gibi geldi ama sık yaptigim bisey degil di zeytin ve peynir de yemedim dengelemek icin tatlida yememeye calisiyorum ama bugun yesil cayin yaninda oglen bir isirik kek yemistim onu yazmayi unutmusum sen sorunca hatirladim canm

Genel anlamda söyledim canım nicin alındin senin bu gunku menün gayet güzel ve dengeli fakat diğer topiklerxede bazı menüler öyle az ki sende görsen inanamazsin
üzerime alındım tam bnm mesajın altında olunca ama kötü bişey dememişsin zaten.belki açıkça söylemeye çekinmişsindir die sorayım dedim yani bu konuda eleştiriye açığım demek istiyorum bensem söyleyebilirsin demek istedim ama ben değilmişim :)

Ay canim Menün gayet hos. Aksam yemegini saat kacta yiyorsun ve spor yapabiliyor musun
veee persembe günkü kilonu sabirsizlikla bekliyorum
akşam 5-6 arası yiyorum.spor bikaç gündür yapamıyorum.normalde yapıodum çok yüklendim bazı hareketlere sanırım.o da rahatsız etti geçmesini bekliyorum.1-2 güne tekrar başlarım.bende merak ediyorum kendimi ve sizleribakalım yarın sabah görücez

sabah kahvaltıdan önce 2 kaşık yoğurt
kahvaltı:kibrit kutusu peynir
etimek kızarmış ekmek 3 adet
öğle
zeytinyağlı pırasa 1tabak
ara
yarım avuç leblebi,eti form 4 adet ,kuru kayısı 2 adet
akşam
zeytinyağlı pırasa 4 yemek kaşığı,tarhana çorbası 1 kepçe,1 dilim ekmek,4 kaşık makarna
bugün biraz fazla yedim neden bilmiyorum ama böyle oldu.makarna olmasaydı iyidi

Dun sabahtan başlayan yogunlugum aksam oglumu uyiturken uyuya kalmamla son buldu.

Zayiflamanin verdigi mutluluk cok guzel canlarim kacamakaiz ilerleyin lutfen gwcwn zamana yazik. Dun sohbete gettim herkes zayiflamissin dedi cok şükür

menum sabah 7.30
1 dilim ekmek
Peynir
1 domates

öğlen 12.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
tere domates

ara 1 medine hurmasi

Aksam 19 civari
1 kase kelle paca corbasi
salata
1 bardak ayran
3 ısırık kokorec

Dunku menum bu...

tarti gunu bugunnnn

Bana diyetsyenim makarna yiyeblsn ama sosu olmasın demisti yogurtla olur bide sebzeli hakinde satılıyor ya makarna onu tercih et demisti canim

buarada profil resimdeki kizin fizigi süper yaa ole olmak istiorum bendeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…