19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

Kokarece baylrm afiyet olsun gayet guzel menu
zayflamis olmana sevindim kac kilo verdin canim bugün tarti gununmus merak ettim

Kokarece baylrm afiyet olsun gayet guzel menu
zayflamis olmana sevindim kac kilo verdin canim bugün tarti gununmus merak ettim

87.4 ile günlüğü actim ama odem de vardi tabi normalde 86 kilolarda idim veeeee bugun ise

84.7 cookkkk şükür sonunda 84 leri gordum

87.4 ile günlüğü actim ama odem de vardi tabi normalde 86 kilolarda idim veeeee bugun ise

84.7 cookkkk şükür sonunda 84 leri gordum
Bak gordun mu karar verdin ve kilolar gitmeye basladi tebrikler canim
bende bugun yesil cay turk kahvesi tarzi seylere baslicam sali gununu iple cekiyorum bakalim sonuclar ne olcak

Tebrikler tatlım seni kendi günlüğüne tebrik etmek istedim bravo yola devam kaçak yapmamaya çalış olursa hiç dönüp Arkana bakma aynen yola devam haftaya kendine hedef belirle ama mantıklı olsun ise yariyor

Tebrikler tatlım seni kendi günlüğüne tebrik etmek istedim bravo yola devam kaçak yapmamaya çalış olursa hiç dönüp Arkana bakma aynen yola devam haftaya kendine hedef belirle ama mantıklı olsun ise yariyor

Haftaya persembe 83.5 diyorum o zaman canim biraz fazla oldu ama ne yapalım. Sıkmak lazim artik bogazimizi

Bak gordun mu karar verdin ve kilolar gitmeye basladi tebrikler canim
bende bugun yesil cay turk kahvesi tarzi seylere baslicam sali gununu iple cekiyorum bakalim sonuclar ne olcak

Tatlim demistim sana bazi seyler deneyecem diye onlari denedikten sonra olumlu sonuçlar olursa sana da soylerim ne de ilsa ikimiz de emziriyoruz

Bana diyetsyenim makarna yiyeblsn ama sosu olmasın demisti yogurtla olur bide sebzeli hakinde satılıyor ya makarna onu tercih et demisti canim

buarada profil resimdeki kizin fizigi süper yaa ole olmak istiorum bendeeee
o zaten benim..... yani gelecekteki ben:)))
ama bnm makarnam sosluydu cnm istedi arada olur böyle yapcek bişi yok kaçıo bazen . önerin için saol cnm dikkat ederim

Sende supersin canim tebrikler 2.5 kilo
haftaya daha guzel sonuçlarla insallah canim.
saol cnm hepberaber inşallah ama haftada 2.5 kilo her hafta olmaz gibi bu ilk hafta olduğu için sanırım böyle oldu ama verirsemde hayır demem :) hedefim haftada 1 kilo vererek ilerlemek inşallah olur.1 kilonun altına düşmek isstemiyorum 1 kilo üstü verirsemde süper olur.

Ilk hafta odemleri attik canim ondan boyle coookkk....
hafta ya 1 kg versek zaten muhtesemmm olur.

benim bugünkü menüm
sabah 2 tatlı kaşığı peynir,8 zeytin 1 dilim ekmek
ara:leblebi
öğle:1köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
akşam 3köfte, salata ,2 çorba kaşığı patates püresi ekmek yok
arada 5 kayısı

bu da menum
sabah
1 dilim ekmek
peynir

oglen
1 tabak yesilligi bol patates salatasi
2-3catal da yumurta

aksam erken oldu ama yedim bile napalim
tavuk gogusu haslama
salata
tursu

ara
kaysi ve yesilcay ve hurma

o zaten benim..... yani gelecekteki ben:)))
ama bnm makarnam sosluydu cnm istedi arada olur böyle yapcek bişi yok kaçıo bazen . önerin için saol cnm dikkat ederim

Estagfullah kuzum bende bılmıyorumda dıyetsıyen demıstı soyylıyım dedım bende soslu severım ne yalan soylyım buarada basarılar benımde hayalım o fotodakı gıbı olmak INSALLAH oluruz kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…