- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Dun sabahtan başlayan yogunlugum aksam oglumu uyiturken uyuya kalmamla son buldu.
Zayiflamanin verdigi mutluluk cok guzel canlarim kacamakaiz ilerleyin lutfen gwcwn zamana yazik. Dun sohbete gettim herkes zayiflamissin dedi cok şükür
menum sabah 7.30
1 dilim ekmek
Peynir
1 domates
öğlen 12.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
tere domates
ara 1 medine hurmasi
Aksam 19 civari
1 kase kelle paca corbasi
salata
1 bardak ayran
3 ısırık kokorec
Dunku menum bu...
tarti gunu bugunnnn
Kokarece baylrmafiyet olsun gayet guzel menu
zayflamis olmana sevindim kac kilo verdin canim bugün tarti gununmus merak ettim
naz5403 .!.:
Tebrikler canım darısı 70 kete inş
Bak gordun mu karar verdin ve kilolar gitmeye basladi tebrikler canim87.4 ile günlüğü actim ama odem de vardi tabi normalde 86 kilolarda idim veeeee bugun ise
84.7 cookkkk şükür sonunda 84 leri gordum
Tebrikler tatlım seni kendi günlüğüne tebrik etmek istedim bravo yola devam kaçak yapmamaya çalış olursa hiç dönüp Arkana bakma aynen yola devam haftaya kendine hedef belirle ama mantıklı olsun ise yariyor
Bak gordun mu karar verdin ve kilolar gitmeye basladi tebrikler canim
bende bugun yesil cay turk kahvesi tarzi seylere baslicam sali gununu iple cekiyorum bakalim sonuclar ne olcak
o zaten benim..... yani gelecekteki ben:)))Bana diyetsyenim makarna yiyeblsn ama sosu olmasın demisti yogurtla olur bide sebzeli hakinde satılıyor ya makarna onu tercih et demisti canim
buarada profil resimdeki kizin fizigi süper yaa ole olmak istiorum bendeeee
verdim cnm ben de seninle aynı gün başladım 19 şubat 75 dim şimdi 72.5 im :)Jadeloz merelerdesin canim meraktayim kilo verdin mi
verdim cnm ben de seninle aynı gün başladım 19 şubat 75 dim şimdi 72.5 im :)
saol cnm hepberaber inşallah ama haftada 2.5 kilo her hafta olmaz gibi bu ilk hafta olduğu için sanırım böyle oldu ama verirsemde hayır demem :) hedefim haftada 1 kilo vererek ilerlemek inşallah olur.1 kilonun altına düşmek isstemiyorum 1 kilo üstü verirsemde süper olur.Sende supersin canimtebrikler 2.5 kilo
haftaya daha guzel sonuçlarla insallah canim.
saol cnm hepberaber inşallah ama haftada 2.5 kilo her hafta olmaz gibi bu ilk hafta olduğu için sanırım böyle oldu ama verirsemde hayır demem :) hedefim haftada 1 kilo vererek ilerlemek inşallah olur.1 kilonun altına düşmek isstemiyorum 1 kilo üstü verirsemde süper olur.
Tamam canm merakla bekliyorumTatlim demistim sana bazi seyler deneyecem diye onlari denedikten sonra olumlu sonuçlar olursa sana da soylerim ne de ilsa ikimiz de emziriyoruz
o zaten benim..... yani gelecekteki ben:)))
ama bnm makarnam sosluydu cnm istedi arada olur böyle yapcek bişi yokkaçıo bazen . önerin için saol cnm dikkat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?