19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

Oglen yemegim

Yarim ekmege tost peynirli
9 zeytin
1 kase yoğurt
yumurta
yeşillik

Artik ekmeği sadece oğlen tuketecegim sabah ve aksam yok. Tabi bu oglen cok oldu ekmek ama herzaman tost yapan biri degilim ekmekler bayatlayinca mecburen yaptim

bilemiyorum cnm ama bence taze taze yap baharatlar bekleyince yoğurdun içinde bişey olur ya da etkisini yitirir belki
Selam kizlar yazdiklarinizi takip ediyorum bende emziren anneler kervanindayim oglum 7.ayini bitirdi.. 1 yasina kadar kilolardan kurtulmak istiyorum..bu yogurt kuru tam olarak nasil hazirlaniyo emzirenler kullanabiliyomu birde tadi nasil

Selam kizlar yazdiklarinizi takip ediyorum bende emziren anneler kervanindayim oglum 7.ayini bitirdi.. 1 yasina kadar kilolardan kurtulmak istiyorum..bu yogurt kuru tam olarak nasil hazirlaniyo emzirenler kullanabiliyomu birde tadi nasil

Hoşgeldin canım ben bilmiyorum ama jadeloz arkadas kullanıyor seni bilgilendirir bence

Hoşgeldin canım ben bilmiyorum ama jadeloz arkadas kullanıyor seni bilgilendirir bence
Hosbuldum tatlim iki haftalik kampa girdim tatlitambak bu surede agzima tatli almicam sporu aksatmicam uc kilo vermeyi istiyorum bu iki haftada yardimci seylere ihtiyac var yesil cayi pek sevmiyorum bitki cayida kullanamiyoruz yogurt kuru metabolizmayi hizlandiriyo diye okudum arkadaslardan

hoşgeldin cnm.2 çorba kaşığı yoğurda 1er çay kaşığı toz tarçın,zerdaçal ve zencefil ekliyosun.karıştırıp ana öğünlerinden yarım saat önce tüketiyosun.tadı ilk başlarda kötüydü hala kötü ama kilolar gittikçe bal gibi gelio valla.zaten 2 kaşık yoğurt.tıkayalım burnumuzu yiyelim.ardındanda koca bi bardak su içersen hissetmiyosun bile.günde 3 kere yapıyorum ben 2 kere yapanda var.ben 3 kere yapıyorum ve bol su.ben de emziriyorum ve kullanıyorum aksine faydalı bence araştırdım ama emzirenler kullanmamalı die bişeye rastlamadım.

Himm..anladim canm zerdecal yok evde diger malzemeler var da en kisa zamanda alip yapmak istiyorum..dogru soyluyosun kotude olsa kilo vermeye yardimci olsunda ilac niyetine zorla yicez artk

Kizlar oglen yemegini saat 12 de yedim ve benim en buyuk sorunum saat 16.30 gibi açıkıyorum . Bugun de oyle oldu ne canim tatli istedi ama ben de hemen
1 portakal
1 dilim ekmek ve peynir yedim doydum aradan 20 dk gecti komsu 6 tane ızgara kofte ve 3 tane közlenmiş yesil biber getirdi.... onlarida afiyetle yedimmmm....
saat 17 den once yeme isi bitti kizlar. Bugunluk boyle duzensiz oldu.

Iyi geceler kizlar bugun yediklerim
Sabah;
1simit
1 kk beyaz peynir
1 tatli k. Labne
4 zeytin
Ara;
1 kupa sutlu neskafe
1 avuc leblebi
Ara; 1 armut
Aksam;
1 kase tarhana corbasi
1 porsiyon balik
Salata
3 litre su ictim ve 50 dk. yaklasik 5 km yurudum...
HEDEFE ULASANA KADAR DURMAK YOKK

Guzel menu canim. Ben de menümü aksam toplu yazacam parca parca değil artik.
bu arada 3 gundur misafirim vardi bugun de ben davetliyim. Hadi insallah metracim ben de tatliyi biraktim sana destek

Guzel menu canim. Ben de menümü aksam toplu yazacam parca parca değil artik.
bu arada 3 gundur misafirim vardi bugun de ben davetliyim. Hadi insallah metracim ben de tatliyi biraktim sana destek
Artk gozle gorulur bi sekilde zayiflayalim moral olur bizede yoksa iki ileri bir geri bizde yipraniyoruz en mantiklisi tatliyi birakip kararinda yemek ve duzenli spor... halledecez arkadasim bu sorunu ramazan bayramina guzel sık bi elbise alalim seninle hem bebislerimizin dogum gununede denk geliyo

Ayyyy evet canim zaten benim hayalim elbise giyinmek hiç giyinmedim de.
insallah canım. Ben de bugun acik havada yürüyüş yapacam. Bozmayacam artik

Tatlıtambak bende etek giyineniyorum ah ah şu Kürk yekeklerde çok hevesim var hadi bizi tutan ne canım...
Bende sen gibi yapıyom 2ileri 1geri ama vaz Geçmek yok Ramazan Bayramı'nda memlekete gittiğimde herkesi şaşırtcam

Ayyy bende bayiliyorum o tarz yeleklere... insallah olacak canim ben kendimden umutluyum

Kizlar menum
sabah 6 da
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
marol az ama
yarim havuc..

oglen 12 de
2 kucuk domates
1 haşlanmış yumurta

aksam
4 tavuk but haslama
salata
ayran

aksami erken tesim 16.30 da kizlar. Agzima hic
Tatli sürmedim canlar cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…