- 19 Şubat 2015
- 123
- 89
- 123
- Konu Sahibi tatlitambak
-
bilemiyorum cnm ama bence taze taze yap baharatlar bekleyince yoğurdun içinde bişey olur ya da etkisini yitirir belkiCanim bi gunluk yiyecegimiz yogurdu onceden hazirlasak zarari olur mu
Selam kizlar yazdiklarinizi takip ediyorum bende emziren anneler kervanindayim oglum 7.ayini bitirdi.. 1 yasina kadar kilolardan kurtulmak istiyorum..bu yogurt kuru tam olarak nasil hazirlaniyo emzirenler kullanabiliyomu birde tadi nasilbilemiyorum cnm ama bence taze taze yap baharatlar bekleyince yoğurdun içinde bişey olur ya da etkisini yitirir belki
öğle yemeğim bi kase kıymalı yeşil mercimek ekmek yok
Selam kizlar yazdiklarinizi takip ediyorum bende emziren anneler kervanindayim oglum 7.ayini bitirdi.. 1 yasina kadar kilolardan kurtulmak istiyorum..bu yogurt kuru tam olarak nasil hazirlaniyo emzirenler kullanabiliyomu birde tadi nasil
Hosbuldum tatlim iki haftalik kampa girdim tatlitambak bu surede agzima tatli almicam sporu aksatmicam uc kilo vermeyi istiyorum bu iki haftada yardimci seylere ihtiyac var yesil cayi pek sevmiyorum bitki cayida kullanamiyoruz yogurt kuru metabolizmayi hizlandiriyo diye okudum arkadaslardanHoşgeldin canım ben bilmiyorum ama jadeloz arkadas kullanıyor seni bilgilendirir bence
hoşgeldin cnm.2 çorba kaşığı yoğurda 1er çay kaşığı toz tarçın,zerdaçal ve zencefil ekliyosun.karıştırıp ana öğünlerinden yarım saat önce tüketiyosun.tadı ilk başlarda kötüydü hala kötü ama kilolar gittikçe bal gibi gelio valla.zaten 2 kaşık yoğurt.tıkayalım burnumuzu yiyelim.ardındanda koca bi bardak su içersen hissetmiyosun bile.günde 3 kere yapıyorum ben 2 kere yapanda var.ben 3 kere yapıyorum ve bol su.ben de emziriyorum ve kullanıyorum aksine faydalı bence araştırdım ama emzirenler kullanmamalı die bişeye rastlamadım.Selam kizlar yazdiklarinizi takip ediyorum bende emziren anneler kervanindayim oglum 7.ayini bitirdi.. 1 yasina kadar kilolardan kurtulmak istiyorum..bu yogurt kuru tam olarak nasil hazirlaniyo emzirenler kullanabiliyomu birde tadi nasil
Himm..anladim canm zerdecal yok evde diger malzemeler var da en kisa zamanda alip yapmak istiyorum..dogru soyluyosun kotude olsa kilo vermeye yardimci olsunda ilac niyetine zorla yicez artkhoşgeldin cnm.2 çorba kaşığı yoğurda 1er çay kaşığı toz tarçın,zerdaçal ve zencefil ekliyosun.karıştırıp ana öğünlerinden yarım saat önce tüketiyosun.tadı ilk başlarda kötüydü hala kötü ama kilolar gittikçe bal gibi gelio valla.zaten 2 kaşık yoğurt.tıkayalım burnumuzu yiyelim.ardındanda koca bi bardak su içersen hissetmiyosun bile.günde 3 kere yapıyorum ben 2 kere yapanda var.ben 3 kere yapıyorum ve bol su.ben de emziriyorum ve kullanıyorum aksine faydalı bence araştırdım ama emzirenler kullanmamalı die bişeye rastlamadım.
Iyi geceler kizlar bugun yediklerim
Sabah;
1simit
1 kk beyaz peynir
1 tatli k. Labne
4 zeytin
Ara;
1 kupa sutlu neskafe
1 avuc leblebi
Ara; 1 armut
Aksam;
1 kase tarhana corbasi
1 porsiyon balik
Salata
3 litre su ictim ve 50 dk. yaklasik 5 km yurudum...
HEDEFE ULASANA KADAR DURMAK YOKK
Artk gozle gorulur bi sekilde zayiflayalim moral olur bizede yoksa iki ileri bir geri bizde yipraniyoruz en mantiklisi tatliyi birakip kararinda yemek ve duzenli spor... halledecez arkadasim bu sorunu ramazan bayramina guzel sık bi elbise alalim seninle hem bebislerimizin dogum gununede denk geliyoGuzel menu canim. Ben de menümü aksam toplu yazacam parca parca değil artik.
bu arada 3 gundur misafirim vardi bugun de ben davetliyim. Hadi insallah metracim ben de tatliyi biraktim sana destek
Artk gozle gorulur bi sekilde zayiflayalim moral olur bizede yoksa iki ileri bir geri bizde yipraniyoruz en mantiklisi tatliyi birakip kararinda yemek ve duzenli spor... halledecez arkadasim bu sorunu ramazan bayramina guzel sık bi elbise alalim seninle hem bebislerimizin dogum gununede denk geliyo
BENDE AKŞAM YAZIYIM ARTIK MENÜLERİMİ KOPUK KOPUK OLUYO ÖBÜR TÜRLÜ
Tatlım bu gün ku tam menu mu akşam paylaşıcam ve daha sabaha kadar birsey yememeye söz vericem
Tatlıtambak bende etek giyineniyorum ah ah şu Kürk yekeklerde çok hevesim var hadi bizi tutan ne canım...
Bende sen gibi yapıyom 2ileri 1geri ama vaz Geçmek yok Ramazan Bayramı'nda memlekete gittiğimde herkesi şaşırtcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?