- 28 Temmuz 2014
- 1.297
- 1.996
- 88
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Canim cok sevindim seninn adina darisi 7 li rakamlara87.4 ile günlüğü actim ama odem de vardi tabi normalde 86 kilolarda idim veeeee bugun ise
84.7 cookkkk şükür sonunda 84 leri gordum
Yumurtalı karnıbahar kızartması ne kadar miktar önemli çünkü Bubir kizartmaslm kızlar benim bugünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek,6 zeytin,1 kibri tkutusu peynir
şekersiz çay
öğle
4 tane mercimek köftesi
akşam
haşlanmış tavuk göğsü,yumurtalı karnabahar kızartması 1 dilim ekmek
Cnm süpr bende 84lerdeyim 7lere cok az yolumuz kaldi87.4 ile günlüğü actim ama odem de vardi tabi normalde 86 kilolarda idim veeeee bugun ise
84.7 cookkkk şükür sonunda 84 leri gordum
4 kaşık :) iyimi[/QUOTEnasıl kaşık yk .tk.CK. kep ce.servis k?
Hmmm yorumlara acigim demiştin ama gayet agresif cevaplar bunlar diyet yüzünden gerginmiyiz yoksa aslında eleştiriye gelemiyormuyuz kusura bakma kaşık meselesi seni denemek içindiyemek kaşığı efendim :)
tatlı tambak nerelerdesin huhuu
Cnm süpr bende 84lerdeyim 7lere cok az yolumuz kaldi
Tatlım geçmiş olsun yarın yeni bir gün yeni başlangıç yaparsın allah sağlık versin gerisi yalanTatlim 2 gundur cok yogunluk ve bygun minik bir stres yasadim ama bitti cok sukur şimdi.....
sen iyisin tatlim ben bugun biraz cozuttum ama yarin super olacak
Tatlım geçmiş olsun yarın yeni bir gün yeni başlangıç yaparsın allah sağlık versin gerisi yalan
hahaha anladım zaten bende o yüzden böyle yazdım ama agresif yorumlar diildi kusura bakmıyorum hatta güle güle yazdım yorumları aldım gardımı beklyorum yorumlarınıHmmm yorumlara acigim demiştin ama gayet agresif cevaplar bunlar diyet yüzünden gerginmiyiz yoksa aslında eleştiriye gelemiyormuyuz kusura bakma kaşık meselesi seni denemek içindi
çok geçmiş olsun cnm iyi olmana sevindim. Tartıdaki hedefimize odaklanalım her şey güzel olacak.Tatlim 2 gundur cok yogunluk ve bygun minik bir stres yasadim ama bitti cok sukur şimdi.....
sen iyisin tatlim ben bugun biraz cozuttum ama yarin super olacak
çok geçmiş olsun cnm iyi olmana sevindim. Tartıdaki hedefimize odaklanalım her şey güzel olacak.
ben de iyiyim iste sen yokken akbulut benle ilgilenio saolsun seviyoruz birbirimizi :) burdan kendisine öpücüklerimi ve sevgi pıtırcıklarımı yolluyorum.:)
perşembe günü ben de 71,5 olmalıyım ama 70 olmak istiyorumPersembe gunune kadar tartilmama karari aldim ve o zaman kadar da bana ekmek ve ucundan bile olsa tatli yok hergun spor cezasi verdim kendime.....
Persembe gunu 83.5 gelecek bana ya da ben ona gideceeeemmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?