- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
perşembe günü ben de 71,5 olmalıyım ama 70 olmak istiyorum
bazen yapmayı unutuyorum çok düzenl diil ama yaptığım zaman farkı görüyorum gerçekten.
tok tutuyo ve tatlı isteğimi bastırıyo bu hafta daha düzenli yapmaya çalışıcam sen turşu yapmıştın başladın mı bende onu merak ediyorum bende yapıcam
zerdaçalın ayrıca tadına bakmadım ama zencefil baya acı
üzerine su içseydin hemen
ayrıca bugün 1.5 saat yürüdüm ve park aletlerini kullandım
bakalım bu hafta her gün spor yapmayı hedefliyorum insallah yapabilrimBu hafta gayet iyi baslasin canım
ben öğle yemeğinden önce bu kürü yaptım bugün ve yediğim sadece haşlanmış tavuk göğsüydü zorla yedim o bile fazla geldi.bunu yapmadığım zaman iştahım daha fazla. arkadaşımda yapıo o da aynı şeyi söylüo bence kür tok tutuyo.ve tatlı isteğmide köreltti
hadi bismillah...
aylık hedefim
19 şubat 75kg
19mart 71kg
19nisan 67kg
19mayıs 63kg
19haziran 58kg
19temmuz 55kg
haftalık kilo kaybım
19 şubat 75 kg
26şubat 72,5kg
05mart
12mart
19mart
26mart
02nisan
09nisan
16nisan
23nisan
30nisan
07mayıs
14mayıs
21mayıs
28mayıs
04haziran
11haziran
18haziran
25haziran
02temmuz
09temmuz
16temmuz
23temmuz 55kg :)))))
aynen cnm nşallah.böyle gidersek veririz zaten bugüne kadar hep erteledik bozduk 4-5 ay neki hemen geçiyo günler ,bu sefer pes etmek yok.kendimiz için başka kimse içiin diil kendimize saygımız varsa verdiğimiz sözde durucaz,arada kaçamaklar veya durmalar olabilr moral bozmuycaz hep birlikte vericez bu kiloları :)))Ilk sayfadan duzenledim canim. Bu 5 ay da bitecek insallah kendimizi 4 kg vermek icin ayda zorlayacagiz fazlasi olsa ne ala...
Haftalik 1 insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?