19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

bazen yapmayı unutuyorum çok düzenl diil ama yaptığım zaman farkı görüyorum gerçekten.
tok tutuyo ve tatlı isteğimi bastırıyo bu hafta daha düzenli yapmaya çalışıcam sen turşu yapmıştın başladın mı bende onu merak ediyorum bende yapıcam

Canim daha 15 gun dolmadi. Persembeye kadar bu yoğurt kürünü yapacam. Persembe gunu tursum olur ona başlayacam. Ama onu uzun vadede kullanirim diye düşünüyorum bakalim

Selam kızlar az biraz ev işlerine daldım ama çim haftasonu temizlik çamaşır ütü islerini bitirip hayata tam gaz devam etmektir diyet olayından kopması tatlım aklım da sen vardın tuttum kendimi menu mu aksama paylaşıcam hafta ici okul nedeniyle bazen iyi beslenemiyorum ama hafta sonu ve pazartesi boş günüm iyi oluyor sen de iyi gidiyorsun sen yokken günlüğünü jadeloz dostum la ben güncel tutmak için yazisiyoruz merak etme 60 lara düşene kadar beraberiz insallah

Bu gunluk insallah 67 68 leri gorecek benim
bu arada yogutlu karışımı yedim tadi kotu degil diye yavas yavas yedim sonra agzim aci oldu zerdecal mi aci acaba

benim menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu ezine peynir,2 dilm ekmek,10 zeytin,biraz tere,roka ve maydanoz
ara
2 çorba kaşığı yoğurt
öğlen
haşlanmış tavuk göğsü 1 adetin 3\2 si
ara
2 kayısı
akşam
5 çorba kaşığı ciğerli bulgur pilavı,4 kaşık havuç ve turp salatası,1 kase yoğurt

zerdaçalın ayrıca tadına bakmadım ama zencefil baya acı
üzerine su içseydin hemen

Su içtim canim zaten oruçtum. Iftari bu karisimla actim 20 dk sonra yemegimi yedim
3 tane tavuk pirzola
cacik

Cidden cok tokum acaba bu kürden dolayi mi bilemedim
bir ara yesilcay ve hurma olacak insallah sporu da yaparsam yazarim

ben öğle yemeğinden önce bu kürü yaptım bugün ve yediğim sadece haşlanmış tavuk göğsüydü zorla yedim o bile fazla geldi.bunu yapmadığım zaman iştahım daha fazla. arkadaşımda yapıo o da aynı şeyi söylüo bence kür tok tutuyo.ve tatlı isteğmide köreltti

Ben de katiliyorum tok tutma meselesine canim. Ben genelde oruc olunca gozum donerdi resmen yine dondu biraz bozdum ama eskiye nazaran super yani. Devam edeceğim canim en az 15 gun düsünüyorum. Ve mart 15 ine kadar kullanacagim. Elimdekiler bitenw kadar yani sonra sarimsak tursusuna başlayacam

Bu arada temmuz 25 e kadar tam 5 ay var ve benim aylik hedefim 4 kg insallah. 5 ay sonunda 20 kg ustümden atmiş olacagim insallah.
saglikla ve kalici olarak gidecek insallah ilk sayfam da düzenleme yapacagim simdi
jadeloz istersen sende bir plan yap ilk sayfaya ekleyeyim.

hadi bismillah...
aylık hedefim
19 şubat 75kg

19mart 71kg
19nisan 67kg
19mayıs 63kg
19haziran 58kg
19temmuz 55kg

haftalık kilo kaybım
19 şubat 75 kg
26şubat 72,5kg
05mart
12mart
19mart
26mart
02nisan
09nisan
16nisan
23nisan
30nisan
07mayıs
14mayıs
21mayıs
28mayıs
04haziran
11haziran
18haziran
25haziran
02temmuz
09temmuz
16temmuz
23temmuz 55kg :)))))

Ilk sayfadan duzenledim canim. Bu 5 ay da bitecek insallah kendimizi 4 kg vermek icin ayda zorlayacagiz fazlasi olsa ne ala...
Haftalik 1 insallah

Ilk sayfadan duzenledim canim. Bu 5 ay da bitecek insallah kendimizi 4 kg vermek icin ayda zorlayacagiz fazlasi olsa ne ala...
Haftalik 1 insallah
aynen cnm nşallah.böyle gidersek veririz zaten bugüne kadar hep erteledik bozduk 4-5 ay neki hemen geçiyo günler ,bu sefer pes etmek yok.kendimiz için başka kimse içiin diil kendimize saygımız varsa verdiğimiz sözde durucaz,arada kaçamaklar veya durmalar olabilr moral bozmuycaz hep birlikte vericez bu kiloları :)))

bugün güne sporla başladım kahvaltıdan önce 1.5 saat yürüdüm sonra kahvaltı ettm çok iyi geldi,mutluyum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…