19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

tatlitamoğlum varpost: 39538819 .!.:
Afiyet olsun canim onemli olan onumuze bakmak geçmise degil dimi
Senin kilo durumlarin nasil anlatsan bize
Benim 4.5 yasinda oglum var. Hamilelikte aldigim kilolari hala vermedim. Boyun 1.50 kilom 60 yada 61 baskülümüm pili yok onun için net bbirşey diyemiyorum. Yeniden hamilelik düşünüyorum olana kadar nekadar kilo verirsem o kadar iyi olur. Aslinda eylül ekim de yürüyüşe cikiyordum sabahları 3kilo vermiştim. Dershane başlayınca 2kilo geri aldim otura otura sistim

nolcak bizim bu halimiz ya.. zayıfla hamile kal doğur tekrar zayıfla.. durmadan başa sarıyoz valla.. Allah yardımcımız olsun tez vakitte kurtulalım şu fazlalıklardan inş..

[QUOTEişimiz zTAy92, post: 39539523, member: 661199"]nolcak bizim bu halimiz ya.. zayıfla hamile kal doğur tekrar zayıfla.. durmadan başa sarıyoz valla.. Allah yardımcımız olsun tez vakitte kurtulalım şu fazlalıklardan inş..[/QUOTE]

Oncelikle aminnnnnnnn insallah kyrtuluruz tez zamanda. Evet isimiz zor. Keşke hamilelikte çok kilo almasaymisim simdi ugrasiyor olmazdim . 22 kilo aldim.

Oncelikle aminnnnnnnn insallah kyrtuluruz tez zamanda. Evet isimiz zor. Keşke hamilelikte çok kilo almasaymisim simdi ugrasiyor olmazdim . 22 kilo aldim.[/QUOTE]

ben emzirirken aldm nasıl olduysa :) benimde 30 kilo fazlam var tabi ben normaldede kiloluydum bide üstüne ekledim ama isteyince verilir.. yavas yavas gidiyolar :)

Bu günkü menum
sabah
1 dl ekmek tt
az peynir
2 zeytin
2 ince dilim salam
1ck bal
ara
1 şekersiz Nescafe
öğle
1 form çay
2 yulaf li biskuvi
ara 1 küçük diyet krater
akşam
1 lahmacun
bol yağsız salata
kola zero
acikirsam Yoğurtlu pazı kavurma yicem ama az saat 19 da

Aksami kacta yedin canum eger 18 gibi yediysen dayan bence açliga yesilcay gibi seylerle atlatmaya calis açligini
ama erken yedin ise ye tabi ki

Ben aksam menum
yarim muz
1 tabak yoğurtlu mor lahana
1 kepçe mercimek çorbası

Daha da yemem insallah 1.5 litre daha su icecegim

Oncelikle aminnnnnnnn insallah kyrtuluruz tez zamanda. Evet isimiz zor. Keşke hamilelikte çok kilo almasaymisim simdi ugrasiyor olmazdim . 22 kilo aldim.

ben emzirirken aldm nasıl olduysa :) benimde 30 kilo fazlam var tabi ben normaldede kiloluydum bide üstüne ekledim ama isteyince verilir.. yavas yavas gidiyolar :)[/QUOTE]

Senin kilo hikayen nedir canim ben ilk kizimda 30 kiloya yakin aldim gebelikte ama oglumda ise sadece 7 kilo aldim onu da verdim dogumda gitti. Ama ben emzrime de daha cok aliyorum.biraz pis boğazim da 2 ayda 7 kiloyu alinca tekrar. Dur dedim kendime.ve o 7 kiloyu anca verdim bir al bir ver devam ettim ama artik vermek zamanim geldi kizlar kebdime cok guveniyorum.

ben emzirirken aldm nasıl olduysa :) benimde 30 kilo fazlam var tabi ben normaldede kiloluydum bide üstüne ekledim ama isteyince verilir.. yavas yavas gidiyolar :)

Senin kilo hikayen nedir canim ben ilk kizimda 30 kiloya yakin aldim gebelikte ama oglumda ise sadece 7 kilo aldim onu da verdim dogumda gitti. Ama ben emzrime de daha cok aliyorum.biraz pis boğazim da 2 ayda 7 kiloyu alinca tekrar. Dur dedim kendime.ve o 7 kiloyu anca verdim bir al bir ver devam ettim ama artik vermek zamanim geldi kizlar kebdime cok guveniyorum.[/QUOTE]

sözde emzirirken kilo verilir diyolar. bizde tersine oluyo neden acaba :)
ben biraz tatlıcıyım ondan aldım diye düşünüyorum. zaten hep toplu biriydim. doğum kontrol hapı kullandım 1 sene 80 kilodan 95e cıktım. 95le hamile kaldım doğumdan bi hafta sonra yine 95tim. sütüm azdı ve tansiyonum çok düşüktü vee cok tatlı yedim. 104 kiloydum şimdi vermeye başladım şu an 98im bakalım hedefim 70. bu arada boyum 1,68.

Öglen arkadas geldi onunla kahvalti tarzi atistirdik. Bir dilim ekmek bir kibrit kutusu beyaz peynir iki cay kaşigı cilek receli bir bardak bitki cayi.
Aksam sarmisakli yoğurtlu brokoli salatasi ve bir kase yani iki kepçe tavuk corbasi içtim.

Biraz önce iki bardak cay ve biraz patlamis misir. Buarada gün içinde arkadasimla lessli diye bir kadim var onunla evde yürüyüş yapalim dedik 3mil yarim saatini yapabildik. Siz spor yapiyormusunuz. Her taraf kar yürüyüşe cikamiyorum. Havalar isinana kadar evde birşeyler yapmam lazim.

bende yapamıyorum malesef 2 hafta önce safra kesesi amlyatı geçirdim. o yüzden evdede yapamıyorum hareket falan. ama eğer vaktin varsa netten danslar falan yapabilirsin. zumba jilly falan duymuştum ama henüz deneyemedim. kendimi toplayınca başlıycam bende.

sözde emzirirken kilo verilir diyolar. bizde tersine oluyo neden acaba :)
ben biraz tatlıcıyım ondan aldım diye düşünüyorum. zaten hep toplu biriydim. doğum kontrol hapı kullandım 1 sene 80 kilodan 95e cıktım. 95le hamile kaldım doğumdan bi hafta sonra yine 95tim. sütüm azdı ve tansiyonum çok düşüktü vee cok tatlı yedim. 104 kiloydum şimdi vermeye başladım şu an 98im bakalım hedefim 70. bu arada boyum 1,68.[/QUOTE]

Canim ben de ayni sendenim emziriken kilo vermem zor aksine hemen aliyorum. Ilk kizimda 85 den 110 a xiktim ama nasil bilmiyordum bile taaa 82 lere düstum canim istersen olur. Cogu emzirmeden kesince gitti.

emzirme donemin de kilo almasam sevinecem yani o kadar

Gecmis olsun canim sana ben arada yürüyüş arada zumba arada bisiklet sürüyorum hergun yapmak icin gayret edoyorum ama hafta da enaz 3 ya da 4 gun yapmis oluyorum boylece

Zumba tavsoye ederim eglenceli

Gecmis olsun canim sana ben arada yürüyüş arada zumba arada bisiklet sürüyorum hergun yapmak icin gayret edoyorum ama hafta da enaz 3 ya da 4 gun yapmis oluyorum boylece

Zumba tavsoye ederim eglenceli

tesekkür ederim. sen yine iyi spor yapıosun canım haftada 3-4te güzel bence ilk adımda. darısı başımıza :) zumbayı kardeşim yapıyodu bi ara bende deniycem inş. en kısa zamanda :)

Yoksa kaçamak mi yaptin

Ay yok canim ne kacamagi
Yazmistim ama ara ara yazdim
Sabah
1.5 dilim ekmek
1 yumurta sarisi
peynir
domates yesillik
3 zeytin

oglen de kahvalti ama herseyden az az yazarsam cok karisik olur o kadar yani hemen ardindan esimle keyif yaptik biraz çikolata

aksam 18 gibi
yarim muz
1 tabak mor lahana yoğurtlu
1 kepce çorba

bu kadar

tesekkür ederim. sen yine iyi spor yapıosun canım haftada 3-4te güzel bence ilk adımda. darısı başımıza :) zumbayı kardeşim yapıyodu bi ara bende deniycem inş. en kısa zamanda :)

Hergun istiyorum ama maalesef iki cocuk biri daha küçük ev isleri falan yoruluyoruz.
ancak bu kadar o da kardir

Hmm gayet iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…