19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

Insallah düşündüğün gibi olur ben planli yicem diyorum ama hep tersine donuyor isler
Sadece fzladan iki çatal Nutella yedim. Benim sorunum öğleden sonraki kisim. Kendimi tutamiyrum bazen. Yedik ce yiyesim geliyor. Bugün öğlen bir tane simit yedim. Disardayiz hala. Aksama firinda palamut ve salata var. Çok seviyoruz baligi

bende aynen sabah öğlen sorun yok akşam daha çok yeme isteği oluyo ve ben de tatlıya çok düşkünüm onu da tarçınla halletmeye çalışıorum.tarçın tatlı isteğini azaltıyomuş.

Canim zaten bugun ağzimi surdum ya sapittim
Biraz o yuzden persembe degil yarindan itibaren bu gunlukte tatli yedim yazisi olmayacak artik hepinuze soz
gercekten yedikçe yiyesim var hala...
persembe dememin sebebi ise gunlugu persembe actim. 87.4 kilo idim eminim 1.5 kilosu odem zaten.
haftaya persembe hedef 85 olmak kizlar.

hergun de tatli yemedim diye gururla paylasacam

Kizlar arstiracam ve bu tatli sorunumuza bir cozum bulacam inşallah

benden yana soz artik tatli yok 1 gr bile tatmak yokkk....

olurki tatli yedim ekstra kendime ceza verecem.mesela kumbara yapip icine para atabilirim 10 tl. O kacamak paralarini ise oğlum ve kıźima harcayacagim.
ama YOK ARTIK KACAMAK YOOOKKKKKK

araştırırken nette bi yazı buldum sizinle paylaşmak istedim.metabolizmayı hızlandıran 5kural formül die yazarsanız çıkıo burdan yazının tamamını okuyabilirsiniz http://www.sabah.com.tr/cumartesi/2014/09/20/metabolizmayi-hizlandiran-5-kural-formul

perşembe günü bakalım ben kaç olucam 75lebaşladım bende bekleyip görcez 2 kilo veriomuşum bideee wuhhhhuuuuu süper olur

perşembe günü bakalım ben kaç olucam 75lebaşladım bende bekleyip görcez 2 kilo veriomuşum bideee wuhhhhuuuuu süper olur

Ay insallah verirsin canim ilk bu hafta başladiysan odemle falan 2 kg gider zaten ben su 8 lerden sen de şu 7 lerden hemencik kurtulursun insallah

Tatlım tarçın tatlı isteğine iyi geliyor diyorlar ben henüz denemedim kendimce tatlı için buldugum çözüm hurma kara kuru üzüm ve bitter cikolata

Bugünkü menu mu 4 aylık topiğin de paylaştım çok kötü ama artık kötü olsa yazcam elstirilmek istiyorum

Ole mi hadi hayirli akşamlar sakin birsey kaçırma tatlı yok ikraminı varsa yeme iyi geceler

Arkadasim bugün aldim malzemeleri aksam yedim insaallah faydasını görürüm

Kizlar bugun kacamaklar xok oldu gibi yazmayacam amma yarin soz ersim size 15 gundee 1 tatli hakki verecem kendime...

sıkı maraton basladi bile yarin oruçku olacam kizlar oglumdN kalan borçlarım var. Son 8 gun onu bitireyim istiyorum

selamlar benim kahvaltımda öncesinde yoğurtlu kür sonra 20 dk aeorobik sonra kahvaltı.5 zeytin,1haşlanmış yumurta,1 yemek kaşığı reçel 2 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…