- Konu Sahibi tatlitambak
-
Sadece fzladan iki çatal Nutella yedim. Benim sorunum öğleden sonraki kisim. Kendimi tutamiyrum bazen. Yedik ce yiyesim geliyor. Bugün öğlen bir tane simit yedim. Disardayiz hala. Aksama firinda palamut ve salata var. Çok seviyoruz baligiInsallah düşündüğün gibi olur ben planli yicem diyorum ama hep tersine donuyor isler
Hmm bi düşünim niye perşembe tamam azalt ama unutma şeker unsilin hormönnun etkiliyormus ve yedikce daha çok yemek istiyormussun ve erken aciktiriyormus karhidratlarin tamamı aslında şeker milföy dahil o yüzden uzak durmamız lazim
araştırırken nette bi yazı buldum sizinle paylaşmak istedim.metabolizmayı hızlandıran 5kural formül die yazarsanız çıkıo burdan yazının tamamını okuyabilirsiniz http://www.sabah.com.tr/cumartesi/2014/09/20/metabolizmayi-hizlandiran-5-kural-formulKizlar arstiracam ve bu tatli sorunumuza bir cozum bulacam inşallah
benden yana soz artik tatli yok 1 gr bile tatmak yokkk....
olurki tatli yedim ekstra kendime ceza verecem.mesela kumbara yapip icine para atabilirim 10 tl. O kacamak paralarini ise oğlum ve kıźima harcayacagim.
ama YOK ARTIK KACAMAK YOOOKKKKKK
perşembe günü bakalım ben kaç olucam 75lebaşladım bende bekleyip görcez 2 kilo veriomuşum bideee wuhhhhuuuuu süper olurCanim zaten bugun ağzimi surdum ya sapittim
Biraz o yuzden persembe degil yarindan itibaren bu gunlukte tatli yedim yazisi olmayacak artik hepinuze soz
gercekten yedikçe yiyesim var hala...
persembe dememin sebebi ise gunlugu persembe actim. 87.4 kilo idim eminim 1.5 kilosu odem zaten.
haftaya persembe hedef 85 olmak kizlar.
hergun de tatli yemedim diye gururla paylasacam
perşembe günü bakalım ben kaç olucam 75lebaşladım bende bekleyip görcez 2 kilo veriomuşum bideee wuhhhhuuuuu süper olur
Tatlım erken uyudun ne
Arkadasim bugün aldim malzemeleri aksam yedim insaallah faydasını görürümzayıflama kürleri başlığında bir haftada 500gr verdiren yoğurt kürü die başlıktı sanırım ordan daha detaylı bilgi alabilirsin.2 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı zerdaçal(toz) 1 ç.k,zencefil(toz)1 ç.k tarçın (toz)ekleyip ana öğünlerden yarım saat önce yiyosun.bazıları tadını sewmediği için baharatları daha az koymuşlar ama ben tarife uyuyorum.2 kaşık yoğurt zaten hemen bitio.tok tutuyo kilo verdirio hemde cildide güzelleştiriomuş çok fayfası var dediğim gibi o sayfayı incelersen daha açıklayıcı bilgiler var.ben daha yeni kullanmaya başladım faydasını görmeye başladım ama kalıcımı bilemem deneyimlerimi yazarım
Arkadasim bugün aldim malzemeleri aksam yedim insaallah faydasını görürüm
inşallah cnmArkadasim bugün aldim malzemeleri aksam yedim insaallah faydasını görürüm
Canim bi gunluk yiyecegimiz yogurdu onceden hazirlasak zarari olur muinşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?