- 28 Temmuz 2014
- 1.297
- 1.996
- 88
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Arkadasim onerin icin tesekkur ederim deneyeceğim insaallahherkesegünaydın arkadaşlar.cnm ben zayıflama kürlerindeki yoğurtlu karışımı deniyorum sanki faydalı gibi.sabah kalktım tartıldım 900 gr gitmiş tabi sadece bununla değildir.sabah kalkar kalkmaz bi bardak su içtim.yoğurtlu kürümü hazırladım şimdi onu yiyorum.yanıma da bi bardak su daha aldım.yoğurttan sonra bi bardak suyumuda içip oğlum uyanana kadar yürümeyi planlıyorum.kahvaltıda yediklerimi de sonra yazarım öpüldünüzz BAŞARACAĞIZZ
Günaydın kızlar bu sabah kahvaltimi yaptım malum aksamdan misafirlerim vardi onlarla yemedim ama sabah yedim
1 milfoy borek
1 yk lor peyniri
1 dilim biskuvili puding
rica ederim cnm başarılarArkadasim onerin icin tesekkur ederim deneyeceğim insaallah
Sana katilabilirmyim
canim bu tarz seyleri sabah yemek lazim zaten gun icinde erir gider o. Onemli olan aksamlari cidden hafif tutmak. Yoksa hic yemeden hayat geçmez. Cabuk bikariz kilo vermekten.GÜNAYDIIINN!ben de dün bisküvili puding yemiştim bir dilim sonra çok korktum kilo almişimdır die Allahtan almamışım.bu aralar iştahım açık adet dönemine giriyorum o yüzden kendimi frenlemekte zorlanıorum umarım abartmam.siz varsınız ama abartmıcam sayenizde :)
cok tesekur ederımTabiki katılabilirsin canim
Günaydin. Bendevkalkinca bir bardak sicak su ictim ve bir incir yedim . sonra aklima szin kur geldi 2 kaşık yoğurda yarim cay kaşiği toz zencefil yarim cay kaşiği keten tohumu koydum. Elimde bunlar kalmis sadece. Simdi kahvaltı yapicam. Bir yumurta biraz beyaz peynir 1.5dilim ekmek yiyip kalkmayi düşünüyorum.
cok tesekur ederım
bende temuza kadar kılo vermem gerek canım
INSALLAH CANIMTemmuza kadar hepimiz kurtuluruz insallah
inşallah arkadaşlarr yaaa bu sefer nedense çok umutluyum
Günaydın kızlar bu sabah kahvaltimi yaptım malum aksamdan misafirlerim vardi onlarla yemedim ama sabah yedim
1 milfoy borek
1 yk lor peyniri
1 dilim biskuvili puding
günaydın cnm. kahvaltı için bence biraz ağır olmuş. milföy zaten çok yağlı. ve bunlar seni çok çabuk acıktırır. birde sabah yiynce bişey olmaz diye bi şey yok sabahda yesen akşamda yesen aynı kalori. yanlış anlama sakın beni. bende bu hafta kilo verememişim birbirmizi uyarırsak daha iyi olur diye düşünüyorum. bende en kısa zamanda sporla destekliycem diyetimi.
Tatlım hani tatlı yemek yoktu hadi buseferlik olsun ama bidaha kine çok kızarım emeğini yazik
Hmm bi düşünim niye perşembe tamam azalt ama unutma şeker unsilin hormönnun etkiliyormus ve yedikce daha çok yemek istiyormussun ve erken aciktiriyormus karhidratlarin tamamı aslında şeker milföy dahil o yüzden uzak durmamız lazimIate ben de bu tatlilardan kaybediyorum . Tamam bu hafta minumum yapacam haftaya perşembeden sonra biraakayim olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?