19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

Arkadasim onerin icin tesekkur ederim deneyeceğim insaallah

Günaydın kızlar bu sabah kahvaltimi yaptım malum aksamdan misafirlerim vardi onlarla yemedim ama sabah yedim
1 milfoy borek
1 yk lor peyniri
1 dilim biskuvili puding

Günaydın kızlar bu sabah kahvaltimi yaptım malum aksamdan misafirlerim vardi onlarla yemedim ama sabah yedim
1 milfoy borek
1 yk lor peyniri
1 dilim biskuvili puding

GÜNAYDIIINN!ben de dün bisküvili puding yemiştim bir dilim sonra çok korktum kilo almişimdır die Allahtan almamışım.bu aralar iştahım açık adet dönemine giriyorum o yüzden kendimi frenlemekte zorlanıorum umarım abartmam.siz varsınız ama abartmıcam sayenizde :)

canim bu tarz seyleri sabah yemek lazim zaten gun icinde erir gider o. Onemli olan aksamlari cidden hafif tutmak. Yoksa hic yemeden hayat geçmez. Cabuk bikariz kilo vermekten.

Günaydin. Bendevkalkinca bir bardak sicak su ictim ve bir incir yedim . sonra aklima szin kur geldi 2 kaşık yoğurda yarim cay kaşiği toz zencefil yarim cay kaşiği keten tohumu koydum. Elimde bunlar kalmis sadece. Simdi kahvaltı yapicam. Bir yumurta biraz beyaz peynir 1.5dilim ekmek yiyip kalkmayi düşünüyorum.

Insallah düşündüğün gibi olur ben planli yicem diyorum ama hep tersine donuyor isler

1 milfoy borek
1 yk lor peyniri
1 dilim biskuvili puding

günaydın cnm. kahvaltı için bence biraz ağır olmuş. milföy zaten çok yağlı. ve bunlar seni çok çabuk acıktırır. birde sabah yiynce bişey olmaz diye bi şey yok sabahda yesen akşamda yesen aynı kalori. yanlış anlama sakın beni. bende bu hafta kilo verememişim birbirmizi uyarırsak daha iyi olur diye düşünüyorum. bende en kısa zamanda sporla destekliycem diyetimi.

Tatlım hani tatlı yemek yoktu hadi buseferlik olsun ama bidaha kine çok kızarım emeğini yazik

sabah kahvaltım peynirli maydonozlu omlet,2 dilim light ekmek,8 zeytin,2 tatlı kaşığı reçel,
öğle yemeğim 1 kase kıymalı mercimek yemeği ekmek yok,1 küçük fincan taze sıkılmış nar ve portakal suyu.şimdi yürüycem oğlum uyanana kadar spor yapıcam.kahvaltıda biraz abarttım sanırım

Yok canım tabiki yanlis anlamam sonra zaten milföy den pişman oldum % 50 si yağmış.

oglen ki menum
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tavuk baget
1 kase yoğurt
Salata azxik ama
1 zeytin
2 catal yumurta

Bu arada canim benim tatli düşkunlugum var onu yavas yavas azaltmaya çalışıyorum dua edin

Iate ben de bu tatlilardan kaybediyorum . Tamam bu hafta minumum yapacam haftaya perşembeden sonra biraakayim olur mu
Hmm bi düşünim niye perşembe tamam azalt ama unutma şeker unsilin hormönnun etkiliyormus ve yedikce daha çok yemek istiyormussun ve erken aciktiriyormus karhidratlarin tamamı aslında şeker milföy dahil o yüzden uzak durmamız lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…