19 yaşında evli çocuklu ve mutsuzum :(

Senin ile polemige girmeyecem. Evet yazdiklarina asla inanmiyorum, bu beni kalpsiz yaparsa yapsin. Bu arada hem hakaretin icin, hem fake konu icin kibliyorum. Iyi forumlar sana

aileniz sizi tecavüzcünüz le evlendirince namusunuz temizlendi dimi ay sinirim tavan oldu! en başından nikah dairesine değil polis e gitmeniz gerekirdi aileniz in yanına dönmek için ne bekliyorsunuz?

Sen çalışsan bile bu adam senin elinden o parayı alır, hayatını elinden almış. 16 yaşında bir çocukken sana tecavüz etmiş, ailen de tecavüzcünle evlenmene izin vermiş. Şu an için en iyi seçeneğin kadın sığınma evi gibi duruyor. SEni bu adamla evlendiren aileye dönme sakın. Çocuğunu da al kurtul bu insan müsveddesinden, bu adam çocuğunu sevse ne olur, sevmese ne olur, kendisi gibi bir tecavüzcü mü yetiştirmesini istiyorsun, ya da bütün hayatını bu adamın kölesi olarak mı geçireceksin

Ailem
aileniz sizi tecavüzcünüz le evlendirince namusunuz temizlendi dimi ay sinirim tavan oldu! en başından nikah dairesine değil polis e gitmeniz gerekirdi aileniz in yanına dönmek için ne bekliyorsunuz?

Ailem 2 gun kalmaya gitsem n zaman gidecek diye gözümün içine bakıyorlar yoksa ben neden çekerim bunca seyi

Cok uzulerek soyluyorum ki istemeden olan bir evlilik sonucu olarak adam esine bakmayi kulfet olarak goruyor var oyle insanlar!Birtaneside benim en yakinimin esi eve ekmek almaz pazar parasi vermez kendi disarda yemek yer icer alem yapar..
Evin eksigi oldumu bekle der haftaya aliriz o haftalar hic gelmez..
Sizi cok iyi anliyor ve neler hissettiginizi azda olsa hissediyorum.
Size tavsiyem neolur is bulun siz ona bagimli oldukca daha beter olacak o adam!!!!!!
Neyapinyapin calisin ayaklariniz uzerinde durun sizde goreceksiniz ki size davranislari tamamen degisecek!

Ya cok uzuldum yaa helede ceviz yiyemedim demissin yaa canim çektiği seyleri ailen de mi harclik vermiyor cocuk icin para istesen ufak ufak biriktirsen ne yiyorsun ne giyiyorsun 3 senedir peki ah canim yaa cok uzuldum peki pis kocan sana yine siddet uyguluyor mu yada baska hayvanliklar

Şiddeti yok 3 senedir hiç kıyafet almadık yiyecek icecek te zorla aldırıyorum örnek bulgur alinca hemen yeyipte çıkma diyor

Ailem

Ailem 2 gun kalmaya gitsem n zaman gidecek diye gözümün içine bakıyorlar yoksa ben neden çekerim bunca seyi
madem öyle bak elinin altında internet var buraya kadar gelebiliyorsan google a yaz o zaman eşimden nasıl kurtulurum nereye sığınırım diye

Bak cidden yaşadıkların berbat şeyler anlıyorum desem yalan olur ama sana üzüldüm daha çok gençsin liseyi bitir bence açıktan ünide oku eline işini al böyle bir insanla hayat geçmez belki bir kaç yul çocuğunu görme para kazanabilecek kendi ayaklarının üstünde durabilecek kıvama gel ondan sonra davayla alırsın çocuğunu zaten bak gençsin kendine yazık edersin güçlü ol başarırsın inan kendine..

Erkek müsvettesi..
Utanmadan bide ortalıkta geziyor bu varlık dime..
Cok fena beddua edesim geldi yalnız, böylelerinin yaşamaya hakkı yok, seni bilmem ama o bebeği hiç haketmiyor iğrenç herif

Ben anlamıyorum kadınlar klübünü fake yada değil neden yardımcı olunmuyor insanlara? Kandıran sadece kendini kandırır. Türkiye de yaşanan gerçeklerden biri de bu kadın. Kabul etmek istemesekte var. Tecavüzcüsüyle evlendirilen azımsanmayacak sayıda kadın var ne yazıkki keşke olmasa keşke fake kalsa. 16 yaşında seni kaybetmemek için yaptı diye kandırılıp başından atan bir aile ve sırf erkekliğine güvenen haysiyetsiz bir adam. Allah yardım etsin

Burda bir sürü insan öneride bulunmuş ama konu sahibi hiç birine olur demiyor...boşan diyorlar,çalış diyorlar,internetten iş bul diyorlar,açıktan okul bitir,hiç birine evet veya hayır demiyor...

Çok merak ettim eşin ne iş yapıyor,evden kaçta çıkıp kaçta dönüyor,çocuğun kaç yaşında ve madem evdesin kreşe niye gönderdin...üç yıllık evliysen çocuğun en fazla iki buçuk yaşındadır,niye kreşe gidiyor

Konu sahibi, çok gençsin, bu adam düzelmez, bir ömür çekecek misin, seni bastırmış zaten, gün geçtikçe daha beter bile olacak, senin yanında kimse olmadığını, senin de kendi ayaklarının üzerinde duramadığını görünce iyice azıtacak.
Çocuğuna bakıyor diye de güvenme, bu adam müsvettesinde vicdan yok, seni böyle mahveden adam çocuğuna ne kadar iyi baba olabilir ki.
Bir yerden başlamak, çalışmak zorundasın, gerekirse kadın sığınma evine git, üç kuruşluk herifin hayatını daha çok zehir etmesine izin verme.

Canım eşine karşı içinde ufaktan olsa bir sevgi var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…