- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi yaseminxxx
-
Ben evlenmeden once açtım bu üyeliği hem herkes yazacağı soruna göremi nick alıyor o zaman seninki de Kalpsiz olmasi lazim di siz ne kadar kötü insanlarınız ya XXX koymak dalga konusu mu kaç yıl önce alınan üyelik pesSSS doğrusu
aileniz sizi tecavüzcünüz le evlendirince namusunuz temizlendi dimi ay sinirim tavan oldu! en başından nikah dairesine değil polis e gitmeniz gerekirdi aileniz in yanına dönmek için ne bekliyorsunuz?
madem öyle bak elinin altında internet var buraya kadar gelebiliyorsan google a yaz o zaman eşimden nasıl kurtulurum nereye sığınırım diyeAilem
Ailem 2 gun kalmaya gitsem n zaman gidecek diye gözümün içine bakıyorlar yoksa ben neden çekerim bunca seyi
Uydurmasyonun bu kadarı , pesssEvet ailem sevgili olduğumuzu biliyordu ve seni kaybetmemek için yaptı dusuncesindeler
Burda bir sürü insan öneride bulunmuş ama konu sahibi hiç birine olur demiyor...boşan diyorlar,çalış diyorlar,internetten iş bul diyorlar,açıktan okul bitir,hiç birine evet veya hayır demiyor...Ben anlamıyorum kadınlar klübünü fake yada değil neden yardımcı olunmuyor insanlara? Kandıran sadece kendini kandırır. Türkiye de yaşanan gerçeklerden biri de bu kadın. Kabul etmek istemesekte var. Tecavüzcüsüyle evlendirilen azımsanmayacak sayıda kadın var ne yazıkki keşke olmasa keşke fake kalsa. 16 yaşında seni kaybetmemek için yaptı diye kandırılıp başından atan bir aile ve sırf erkekliğine güvenen haysiyetsiz bir adam. Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?