- Konu Sahibi berceste00
-
Senin de başın sağolsun narmik anne. Annem 2-3 yıla istediğine göre ee bu bebek de gökten zembille inmiyor 9 ayı hesaba katmak çalışmaları da hesaba katmak lazımÖncelikle başınız sağolsun..Bir anne için çocuğunu kaybetmekten daha acısı yoktur..Ben büyük yaşa getirmeden kaybetmiştim ilk bebeklerimi...Ama kendi ellerimle toprağa gömmek zorunda kaldığım için bunun acısını derinden yaşadım...Annen bu psikoloji ile torun sahibi olmayı hayal ediyor olabilir..Ancak hemen mi istiyor yoksa ilerde olmasını istediği bir hayal mi ?
Şahsi fikrimi söyleyeyim..Ben 19 yaşında kızımın evlenmesini tercih etmem...Hatta 30 yaşından önce evlenmemesi,çok çok iyi şartlarda en erken 25 yaşlarındayken evlenmesini umud ederim...Maddi nedenler yüzünden değil,insanın kişiliğinin ancak bu yaşlardan sonra oturduğuna inandığım için..Hatta bana göre ergenlik anca 30 yaşından sonra bitiyor çoğu kişide...:)
Dert köşesini de bol bol okudum tatlım ama biri vardı bak 20 yaşında evlenmiş şu an 32 yaşında ve 5 çocuğu var işte o benim idealimhahahah berceste kız gece gece benı cok guldurdun sen ,cok yasa emı
20-21 yasın da evlenıp de mutlu olan uyelerı nerede gordun kız
bır derdım var kosesı sırf adı gıbı de dert kosesı .
ben o bolumu okuduugm da evlılıge karsı tertemız olan masumcuk duygularım bır an da degıstı desem yalan olmaz .
bence sen de suanlık o bolume transfer ol derım tatlım
canım bence en azından bır yıl daha bekleyın derım .o bır yıldan sonra da bı soz yapar yıne bır yıl daha beklersın .sonra nısan yapar bır yıl daha beklersınız
o zaman ıkınız de evlenecek yasa gelmıs olursunuz .sonra da evlenır herkes mutlu olur
Evet canım tespitin çok doğru babamın geliri çok iyi olduğu için çok rahat yani hayat bize toz pembe diyebilirim.. Ben özel okulda okuyorum bir de.. Ama tabi sevgilimin ailesine de bi sormak lazımAma babam takmaz hiç oğlan tarafıymış kız tarafıymış hiç de lafını etmez böyle şeylerin canım babam
Eee o zaman ailelerinizle ağız aramadan biz evlenmek istiyoruz diye açık açık konuşun bakalım tepkileri ne şekilde olucak ...
Güzel fikir.. Ya ben de evleneceğim diyorsam hemen bu yaza değil tabi ki 2 yıla anca biter.. Ya ben gelinliğimi bile çok zor seçerim benim evlilik hazırlığım uzun sürer :) Ben bu sürece girmek istiyorum sanırım :)
canım ben bu kısmı anlamadım tatlım .baban sevgılının maddı durumunu mu takmaz yoksa,sıze her turlu maddı anlam da destek cıkar da bunu mu takmaz ?
burayı pek anlamadım tatlım .eger anlatmak ıstedıgın 2.sık ıse yani; sızın ıcın her turlu maddı destegı karsılaması ıse,dıyebılecegım tek sey var
baban kabul etse bıle sen buna sakın ama sakın ızın verme ! eger ılla destek cıkılacak ıse her ıkı aıle de destek cıkmalı .aksı taktır de tek taraflı sadece
senın aılen destek cıkmaya kalkarsa ,o esle vay halıne derım .cunku baban elını verırken kolunu kaptırır .sevgılın hatta sevgılının aılesı senın babana oyle guveneceklerkı
hıc bır sekıl de sorumluluk ustlenmeyecekler .nasılsa kızın babası yapar dıye dusunecekler .aman dıyorum canım sakın oyle bır hata yapmayın yuz vermeyın o kadar .
sonra forum da "esımın aılesı cok sorumsuz hıc bır yardımları yok "dıye konu acmakla mesgul olursun .
Senin de başın sağolsun narmik anne. Annem 2-3 yıla istediğine göre ee bu bebek de gökten zembille inmiyor 9 ayı hesaba katmak çalışmaları da hesaba katmak lazım
Dert köşesini de bol bol okudum tatlım ama biri vardı bak 20 yaşında evlenmiş şu an 32 yaşında ve 5 çocuğu var işte o benim idealimSen de çok yaşa canım :) bir çok kişiyi güldürdüm bu gece :)
Her ikisi de canım. Tabi doğru söylüyorsun her ki taraf da durumu ölçüsünde elinden geldiğini yapacak yok öyle kaytarmaca
Evet canım sürece bir gireyim de içim rahatlasınBoyumun ölçüsünü alayım
hahahahah berceste o 20 yasında kı evlı uyenın topıgını bana gonder sekerım .
evlılık umutlarımın yesermesını ıstıyorum ben demalum dert kosesın de bosanan bosanana
evlılıge karsı korkulu ve suphecı yaklasmaya baslar oldum
Topiğin adı 3. ya da 4. bebeğine hamile olanlar canımGebelik bölümünde
bakayım canım ben de umutlarımı yesertıyım
Yeşert yeşert.. Bir de eşinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz filan topikleri de var onlara da bakıyorum bol bol. benim neden kafayı yediğimi anlıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?