- 24 Temmuz 2017
- 32
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi _negerekvar_
-
Hangi konuda...Bu yaşta çok hızlı değil misiniz?
Ayrı değillerBabanizla anneniz ayri mi ayriysa gorusuyo musunuz belki de onun korumaci tavri hosunuza gidiyodur size baba eksikligini gideriyodur cunku aranizda bu kadar yas farki olan insana bunu hissetmeniz normal degil
Kızlar, size içimi dökmek istiyorum. Bu aralar gerçekten çok ihtiyacım var. 19 yaşındayım henüz ve 45 yaşında bi adama aşığım. Karşılıklı da duygularımız. O yaşta adamla nerden tanıştın diye soracaksınız, lise sonda özel ders hocamdı, evimize gelip gidiyordu. Önce ben ilgi duymaya başladım, o istemedi, önümü kesmeye çalıştı beni yanlış yaptığıma ikna etmeye çalıştı ama hepsini istemeyerek yaptıgının farkındaydım. O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez. Neyse lise sonda birbirimizin hayatında gibiydik ama asla bi isim koymadık. Üniversitede her şey değişti. O başka bi şehre taşındı, ben de o şehirde seçtim bölümümü. Yurtta kalıyorum ama arada bir ona da gidip geliyordum. Haftada bi iki gün falan. Gerçekten çok fazla seviyorum. Aramızda baya yaş farkı var ama resmen birbirimizin aynısıyız. Evlenme gibi bi şeyi düşünmedik hiç, ve bu belirsizlik beni mahvediyor. Yani bunun sonu ne olacak hiç bilmiyorumNe yapmalıyım bilmiyorum Sadece çok ama çok seviyorum. Cinsel birliktelik de yaşadık kısa zaman önce. Artık kendimi sadece ona ait gibi hissediyorum. Ailemin bu ilişkiyi öğrenmesi durumunda ne yaparım onu da bilmiyorum Derstleşmek istedim sadece ...
Bu kadar önyargılı olmayın lütfen...Artık benim öğretmenim de değil. Ve zihin yaşı diye bi gerçek var, bunu yaşamadan bi çok kişinin anlayabileceğini sanmıyorum. Zihinlerimiz gerçekten aynı yaşta gibi. Kendi yaşıtlarımla hiçbi zaman iyi olamadımÖğretmen öğrenci ilişkisi olmaz, etik değil. O adamda adam degil...
Defalarca karşısına alıp, bak artık devam etme, son ver şu hislerine,gerekirse derslerine ben girmiycem dediğini hatırlıyorum. Gerçekten önünü kesmek için aylarca uğraştı, sapık kelimesini ona kesinlikle yakıştırmıyorum. Hak etmiyorSeni asla kınamıyorum ama şunu bil o adam sapık... 45 yaşında bir amca nın senin gibi birine kızı gözüyle yada kardeşi gözüyle bakması lazım böyle iğrenç adamlar insanların evlerine girip çıkıyor ve öğretmen sıfatıyla geziyor diyecek hiçbir şey bulamıyorum bence baba sevgini babanda tat baban yaşında adamlarla değil
Rakımı beraber olmuşlar rakisimi kalmsLise öğrencisiyle rakı içmek falan çokta doğru hareketler değil.aranızdaki yaş farkı çok fazla bu işin sonunda üzüleceksin güzelim yanlış yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?