19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum

Umarım çok teşekkürler yorumunuz için

Bakın bunun iyi insan olmakla bi alakası yok. Bekareti gerçekten istenilen insana verildikçe önemsemem. Birlikte oldugumuzu söyleme sebebim sadece kendimi artık daha da ona bağlı hissettiğimi anlatmak içindi.

Bakın bunun iyi insan olmakla bi alakası yok. Bekareti gerçekten istenilen insana verildikçe önemsemem. Birlikte oldugumuzu söyleme sebebim sadece kendimi artık daha da ona bağlı hissettiğimi anlatmak içindi.
Yani bu kadar rahatsan ve seviorsan devam et ne diyim toz kondurmuosun zira. Ama kabul edilemez bı durum sende farkındasın neyse mutluluklar size

İlk cümlelerde adamın sana olan ilgisini kanıtlamaya çalışıyosun ". O da bana ilgi duyuyordu. Hiç kimse ilgilenmediği bi insanla sabahlara kadar telefonda konuşmaz, ya da şöyle söyleyeyim, hiçbi öğretmen öğrencisiyle birlikte rakı içmeye kafa dağıtmaya gitmez." diyerekten ama benim aklıma gelen soru şu? Cinsellik yaşadığını söylediğin bi adamın ilgisini neden ispatlamaya çalışıyosun, sonuçta ilgisi var ki birlikte olmuş. Bu da bana konunun sahte olduğunu düşündürttü açıkçası. Çünkü ilk olarak hoşlandığını ispat etmeye çalışıyosun, sanki aranızda bi şey olmamış da olsun istiyormuş gibi konuşuyosun sonra hoop biz cinsel bi şeyler yaşadık, sence de çook tutarsız değil mş?

Yaşın daha çok küçük. Zihin yaşı diyorsun ama hayata karşı tecrüben Yok, cahilsin henüz. O adam hakkında da hiç iyi niyetle düşünemiyorum. Yanlış olduğunu düşünseydi onu bir gün dahi göremezdin. Olanların sorumluluğunu sana yüklüyor. Ben uyardım, kaçındım ama sen istedin diye oldu diyecek. Çok pişman olacaksın ileride. Yazık etme kendine. Baban yaşında adamla ne işin olur. Ben 35 yaşındayım, bekar olsam da 45 yaşında biri karşıma çıksa iki kere düşünürüm. Büyük konuşmayayım ama kızım liseye giderken babası yaşındaki adamla rakı sofralarına gitse, bi de üstüne sevgili olsa döverim onu. Adamı da benzetirim, bi daha aklına bile getiremez. O yaştaki kıza meyleden 45lik adam da net sapıktır.
Ailen yaşadıklarının farkında değil mi?

Cinsellik kısmını yazdığıma pişman oldum gerçekten. 19 yaşındayım hatta çok yakında 20. Biriyle birliktelik yaşamam övünülecek ya da şaşırılacak bir şey değil. Bunu söyleme sebebim sadece artık daha da bağlı hissettiğimi anlatmak içindi. Teşekkür ediyorum yorumunuz için

19 yaşındasın.. Hayatının en en güzel yaşlarındasın.. Evet aşık oldun sana göre... Ama o adam sana aşık değil.. Eğer senin hissettiğin gibi o da hissetseydi sana elini bile sürmezdi.. Kaldı ki 45 yaşında bir adamdan bahsediyoruz.. Temiz değil sana olan duyguları.. Senin duygusallığından faydalanmış.. Yapma bunu kendine... İki gün sonra ben sana git dedim sen gitmedin, yakamdan düşmedin diyecek belki de... Sen de sadece onun hayatında seviştiği kızlardan biri olarak kalacaksın.. Adam evli ise hele of ki of.. İki yskan bir araya gelmez... Aklını başına al..

Evli değil...

Cinsellik yaşamış olmana hiç takılmadım olabilir insan duygularına yenik düşebilir ve eğer konun doğru ise bu adamla geleceğin yok, 26 yaş aşırı fazla. Sen doğduğunda o benimle yaşıtmış, ben 2 yıllık evliyim falan filan yani imkansız aşktan daha imkansız bence

Kendinizden bu kadar buyuk bir insandan belkide korumaci tavrindan dolayi etkilendiniz emin olun ki en guzel yaslarinizi bu adamla gecirince cok pisman olucaksiniz
Muhtemelen o sizi birakmaz sen istedin diye soyler bide bulmus gencecik kizi

Ben seninle aynı yaştayim ve babam o adamdan daha genç mantığa oturtmak bile çok zor. Bide işin mide boyutu var. Ben senin duygusal olarak yıprandığın için ( özellikle lise sonda ) birisinden ilgi gördüğünde bunu aşk sandığını düşünüyorum. Ya sadece 5 yıl sonrasını düşün 24 ve 50 . Bence ailen de ciddi tepki verir. O adama da söyleyecek söz bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…