- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.557
- 898
- Konu Sahibi _negerekvar_
-
Hayatı hakkında bildiğim her şey doğru buna eminim. Hatta benim yaşımda bi kızı var. Ama bunlar gerçekten önemsediğim şeyler değil. Yaşım küçük olduğu için böyle düşünüyorum farkındayım ama kensime engel olamıyorum. Bırak ne olacaksa olsun diyorumBurda yazan insanların söyledikleri sana bir şey ifade etti mi? Biraz da olsa haklı olduğumuzu düşünüyor musun? Onca şey yazdım.. Evli değil yazdın.. Peki buna emin misin?
Aklında ufacık da olsa bir soru işareti var ki konuyu açmış.Burda yazan insanların söyledikleri sana bir şey ifade etti mi? Biraz da olsa haklı olduğumuzu düşünüyor musun? Onca şey yazdım.. Evli değil yazdın.. Peki buna emin misin?
Defalarca karşısına alıp, bak artık devam etme, son ver şu hislerine,gerekirse derslerine ben girmiycem dediğini hatırlıyorum. Gerçekten önünü kesmek için aylarca uğraştı, sapık kelimesini ona kesinlikle yakıştırmıyorum. Hak etmiyor
Seni asla kınamıyorum ama şunu bil o adam sapık... 45 yaşında bir amca nın senin gibi birine kızı gözüyle yada kardeşi gözüyle bakması lazım böyle iğrenç adamlar insanların evlerine girip çıkıyor ve öğretmen sıfatıyla geziyor diyecek hiçbir şey bulamıyorum bence baba sevgini babanda tat baban yaşında adamlarla değil
Kızı aynı şeyi yaşasaymış ne hissedermiş acaba?Hayatı hakkında bildiğim her şey doğru buna eminim. Hatta benim yaşımda bi kızı var. Ama bunlar gerçekten önemsediğim şeyler değil. Yaşım küçük olduğu için böyle düşünüyorum farkındayım ama kensime engel olamıyorum. Bırak ne olacaksa olsun diyorumBi çok konuda haklı olduğunuzun da farkındayım. Ona söylenen kötü sözler dışında birçok söylenen doğru ve ben gerçekten kendime engel olabileceğime inanmıyorum. Olmuyo yani beceremiyorum
Soru işaretinden ziyade "napıyosun sen" diyen bi ses var. Bir de "boşver bak keyfine" diyen bi sesAklında ufacık da olsa bir soru işareti var ki konuyu açmış.
Napıyorsun sen diyen sese kulak verip koşa koşa uzaklaş. Abla hatta teyze tavsiyesiSoru işaretinden ziyade "napıyosun sen" diyen bi ses var. Bir de "boşver bak keyfine" diyen bi ses
Canım mantıklı düşün. Bak üniversiteye giden genç bir insansın. Kendine yazık etme. Karşındaki insanla aynı falan olamazsın. Sen karşındaki kişiyi o kadar iyi tanıyabileceğini mi sanıyorsun? Sırf şurada yazdıkların bile tecrübesizlik ve toyluk kokuyor. Ama ben olgunum diyorsun. Bu adam seni parmağında oynatıyor. Sözlerine kanma. iyi bir insan da olabilir ama bu onu haklı çıkarmaz. Yaptığı yanlış üzerine yanlış. Ne onu, ne de seni kınamıyorum yanlış anlama. Hatta seni anlıyorum. Bir öğrencinin öğretmeninden etkilenmesi normaldir. Ama ben o adamı anlayamam, haklı bulamam, yaptığı resmen senin hayatını mahvetmek. Sen ondan hoşlansan bile o bunu tolere edip öğretmen gibi davranmalıydı. Ama o bunu tercih etmemiş. Onun kaybedeceği bir şey yok. Özel ders hocan, üstelik şuan öğrencisi de değilsin dediğin gibi, oh kendini de garantiye almış. Ama olan sana olacak. Senin yaşının getirdiği duygudan yararlanan bencil biri. Ve sen sandığın kadar olgun değilsin ama bu yaptıklarının sonuçlarına katlanırken olgunlaşacaksın. Hata ediyorsun kurtar kendini.
:))))Hiçbir geleceğiniz yok bunu kabul ediyorsan adamın pili bitene kadar takıl
5 yıl sonra sen ilk arabanı alırsın, o da 50 yaşına gelmiş olur zaten şeker, tansiyon, romatizma için yeni arabanla hastaneye götürür getirirsin artık. Geleceğiniz aynen bu.
Onun kızını senin babanla bir düşün bakalım? Ne hissettiriyor o görüntü sana? Git Allah aşkına kendine bir meşgale bul.. Bu adamdan sana sevgili çıkmaz..Hayatı hakkında bildiğim her şey doğru buna eminim. Hatta benim yaşımda bi kızı var. Ama bunlar gerçekten önemsediğim şeyler değil. Yaşım küçük olduğu için böyle düşünüyorum farkındayım ama kensime engel olamıyorum. Bırak ne olacaksa olsun diyorumBi çok konuda haklı olduğunuzun da farkındayım. Ona söylenen kötü sözler dışında birçok söylenen doğru ve ben gerçekten kendime engel olabileceğime inanmıyorum. Olmuyo yani beceremiyorum
Hiçbir geleceğiniz yok bunu kabul ediyorsan adamın pili bitene kadar takıl
5 yıl sonra sen ilk arabanı alırsın, o da 50 yaşına gelmiş olur zaten şeker, tansiyon, romatizma için yeni arabanla hastaneye götürür getirirsin artık. Geleceğiniz aynen bu.
+1Hiçbir geleceğiniz yok bunu kabul ediyorsan adamın pili bitene kadar takıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?