19 yaşındayım ve 45 yaşında bi adama aşık oldum

Burda yazan insanların söyledikleri sana bir şey ifade etti mi? Biraz da olsa haklı olduğumuzu düşünüyor musun? Onca şey yazdım.. Evli değil yazdın.. Peki buna emin misin?
Hayatı hakkında bildiğim her şey doğru buna eminim. Hatta benim yaşımda bi kızı var. Ama bunlar gerçekten önemsediğim şeyler değil. Yaşım küçük olduğu için böyle düşünüyorum farkındayım ama kensime engel olamıyorum. Bırak ne olacaksa olsun diyorum Bi çok konuda haklı olduğunuzun da farkındayım. Ona söylenen kötü sözler dışında birçok söylenen doğru ve ben gerçekten kendime engel olabileceğime inanmıyorum. Olmuyo yani beceremiyorum

Canım mantıklı düşün. Bak üniversiteye giden genç bir insansın. Kendine yazık etme. Karşındaki insanla aynı falan olamazsın. Sen karşındaki kişiyi o kadar iyi tanıyabileceğini mi sanıyorsun? Sırf şurada yazdıkların bile tecrübesizlik ve toyluk kokuyor. Ama ben olgunum diyorsun. Bu adam seni parmağında oynatıyor. Sözlerine kanma. iyi bir insan da olabilir ama bu onu haklı çıkarmaz. Yaptığı yanlış üzerine yanlış. Ne onu, ne de seni kınamıyorum yanlış anlama. Hatta seni anlıyorum. Bir öğrencinin öğretmeninden etkilenmesi normaldir. Ama ben o adamı anlayamam, haklı bulamam, yaptığı resmen senin hayatını mahvetmek. Sen ondan hoşlansan bile o bunu tolere edip öğretmen gibi davranmalıydı. Ama o bunu tercih etmemiş. Onun kaybedeceği bir şey yok. Özel ders hocan, üstelik şuan öğrencisi de değilsin dediğin gibi, oh kendini de garantiye almış. Ama olan sana olacak. Senin yaşının getirdiği duygudan yararlanan bencil biri. Ve sen sandığın kadar olgun değilsin ama bu yaptıklarının sonuçlarına katlanırken olgunlaşacaksın. Hata ediyorsun kurtar kendini.

Ediyor

++++
++++

Kızı aynı şeyi yaşasaymış ne hissedermiş acaba?

Adam çok uyanık çooookkk

Onun kızını senin babanla bir düşün bakalım? Ne hissettiriyor o görüntü sana? Git Allah aşkına kendine bir meşgale bul.. Bu adamdan sana sevgili çıkmaz..

Malesef bu aşk değil. Bir kere bunu kafandan at sadece adama fazla derece de beğenin var. Ve gerçekten hadi diyelim sevdi seni seven bir insan seni düşünüp senle birlikte olmayı kabul etmezdi neden dersen der ki bu kız kızım yasımda ve benim onla olmam imkansız gibi birşey neden kızın gururuyla oynayıp onu o duruma bırakayım derdi
Anladı gı m kadarıyla ne dense adama hak veriyorsun o zaman niye konu açtın fikir almak için? İlerde çok pişman olacaksın tutacaksın karsına biri çıkacak seveceksin sonra ah ben ne yapmışım diyeceksin cahillik diyeceksin bu kadarda gerçek ve dogru canım

+1111111111111 çok haklısın. Dalga geçmek için degil ama yorumunu görünce istemsizce gülesim geldi. Hiç o açıdan bakmamıştım

Ya standartlara göre duruma göre değişen bir durum
Legal de olabilir ilegalde olabilir
Ne desem bilemedim

Canım bak senin yaşında kızı da varmış. Hadi diyelim bu adamla evlendin, 15 sene sonra sen 35 ,o 60 yaşında bir dede olacak o zaman bu heyecanın, tutkun, ona karşı beğenin devam edecek mi sanıyorsun? Belki yanında gezdirmekten bile çekineceksin. Çocuğun da dedesi yaşındaki adama baba diyecek.

Varsayalım ki aynı frekansı yakaladınız şuan. Yaş ilerledikçe o senin enerjine yetişemeyecek ama. O bu yaşına kadar bir çok şeyi yaşadığı için senin yaşamadıklarını gözünde koyacak.Sonra ne olacak biliyor musun? Yaşıtların gencecik taptaze ilişkiler yaşarken sen onlara özeniceksin. Üstelik adamın geçmiş yaşamı, çocukları falan derken kendi hayatından çok onun hayatını yaşamış olacaksın.

Cinsel birliktelik yaşamış olman geri dönülmez bir yolda olduğun anlamına gelmez asla. Senin gibi bir çok genç kız ve onları her şekilde sevip kabul edecek adamlar var. Eğer seni durduran buysa, bu kadar basit bir mesele için hayat enerjini söndürme lütfen.

+1
Aşk herseyin üstesinden gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…