1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

Evet benimde o dönem kasıklarımda çok ağrı olmuştu bi de göğüslerimde hassasiyet.
İnşallah hamilesindir canım.

emine83 cum sen buyuk ihtimalle hamilesin. Allah saglıklı bebegini kucagına almanı nasip etsin. sevgiler. haberdar et bizleri.

dün sonuçları almaya gittim çok heycanlıydım ama bu ay da nasib değilmiş çok üzüldüm.ama çok şükür eşim de çok isteyip üzülmesine rağmen olgun davranıp beni çok güzel teselli etti.ALLAH ondan razı olsun onu çok seviyorum .bu arada hamilelik belirtileri günümün geçmesiyle psikolojik olarak hemen başlıyo bende artık daha az güveneceğim bu belirtilere beni çok heveslendiriyo çünkü.neyse nasibse bi gün alırız inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza o güne kadar sabredip beklemekten ve dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok

Ya zaten hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynı.
Ben regl gelecek diye bekliyodum kasıklarımda çok ağrı vardı ama hamileymişim.
Emine sana tavsiyem kesinlikle kafana takma bunun psikolojiyle çok ilgisi var.
İnşallah Allah sana da nasip eder

arkadaşlar merhaba bende 14+5 günlük hamileyim. allah olmayanlara nasip etsin. hamileleri de hayırlısı ile saglıklı bir şekilde bebişlerini dogurup kucaklarına almak nasip etsin.

merhaba arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim ve kızımmm olacak bende hala hamile olduğuma inanamıyorum herhalde 1-2 haftaya hareketlerini hissedersem inanırımm..

kızlar yaaa, ben çok kilo alacağım galiba, SAT 28 aralık. o tarihlerde 53 kiloydum. Pek dikkat etmiyordum yediğime içtiğime, hamile olduğumu da bilmiyordum. canım yemek istedikçe yedim nasıl olsa sonra veririm diye. 9 haftalık hamileyim ve 58 kiloyum. birinin beni durdurması lazım sanırım. göbeğim çıktı (gazın da faktörü var ama), ayrıca midem de çıkmaya başladı. Midemi nasıl yok edeceğimi bilen var mı?? Tamam hamileyim göbeğim çıksın ama midemde çıkıyor benim yaaaa

[QUOTE=themis;2243860]kızlar yaaa, ben çok kilo alacağım galiba, SAT 28 aralık. o tarihlerde 53 kiloydum. Pek dikkat etmiyordum yediğime içtiğime, hamile olduğumu da bilmiyordum. canım yemek istedikçe yedim nasıl olsa sonra veririm diye. 9 haftalık hamileyim ve 58 kiloyum. birinin beni durdurması lazım sanırım. göbeğim çıktı (gazın da faktörü var ama), ayrıca midem de çıkmaya başladı. Midemi nasıl yok edeceğimi bilen var mı?? Tamam hamileyim göbeğim çıksın ama midemde çıkıyor benim yaaaa [/QUOTE]

ahhhh ahhkafamçokkarıştı aynı dert bendede var aramızda çok gün farkı yok. ve bende durmadan gece gündüz yiyorum:a015:öyle oluyorki yemezsem zaafiyet geçireceğim sanıyorum. daha 10 haftalık bebişim ama göbeğim bi 3-4 aylık varsenağlama ne yapıcam bilmiyorum eşimde dalga geçip duruyo ne yapıcaz bilmiyorum inşallah sonuna kadar çok kilo almayız az iştahım kesilse sevineceğimfisfisfis

:sm_confused::sm_co
amin canım sağol.ya benim regl dönemlerim çok rahat geçer ağrı felan olmaz öncesinde.o yüzden hemen heveslenmiştim,ilk defa göğüslerimde ağrı bile hissettim.galiba internette bunlarla alakalı çok şey okuduğumdan psikolojik olarak oldu.neyse bi süre bile olsa kendimi hamile gibi hissetmek güzeldi,tabi sonunda ki hayal kırıklığını saymazsak.hakkımızda en hayırlı zamanda gelirler inşallah,napalım.duaya devam.

kızlar bişey sorucam ben dün 3 lü test yaptırdım çok korkuyorum belki anlamsız bi korku ama aranızda yaptıran varmı nasıl oluyo yazabilirmi lütfennnn

bende 16 haftalık hamileyimm.allah hepimize ve bebişlerimize sağlık nasip etsinn arkadaşlar...ben de hamileliğin belirtilerini yaşamayanlardanımm:)

merhaba arkadaşlar,bende 9 haftalık hamileyim ama çok kötü geçiyo.aşırı mide bulantım var.hiç bişey yiyemiyorum napacağımı şaşırdım.mide boş olduğu halde kusuyorum.bebeğim vitaminsiz kalıo en önemlisi.nolur bana yardımcı olun.su içsem kusuyorum.suyu bile içemiyorum düşünün.cvplarınızı bekliyorum.acilllll............

slm arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim themiss bende sana katılıom bende yemek yemekten başka bi belirtim yok bide sık sık idrara çıkmaktan ama çok sevinçliyim neşe dolu insana huzur verio sizce

göksucum benden sana tavsiye bişe yiyip içemiyorsan süt ve şekerli şeyler tüketmen yeterli o bile çocuga yetermiş fazla harakette etme kardeş

slm arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim themiss bende sana katılıom bende yemek yemekten başka bi belirtim yok bide sık sık idrara çıkmaktan ama çok sevinçliyim neşe dolu insana huzur verio sizce

Bende 10+2 hamileyim. Aynı durumdayız, ben yediklerimi çıkarmıyorum, aç karna safra çıkarıyorum. Bebeğim vitaminsiz kalıyor diye üzülmene gerek yok, bebeğin senin depoladıklarınla idare edermiş, ayrıca midenin bulanması bebeğinin iyi geliştiğinin göstergesiymiş. Ben şimdi her midem bulandığında, istifra ettiğimde mutlu oluyorum bebeğim iyi gelişiyor diye...

Evet anlıyorum seni psikolojik olarak benimde etkilenip mide bulantım bile olmuştu.
Zor bir süreç.
Çok fazla dua et hayırlısını iste ve kesinlikle kafana takma eminecim kafandan bebek isteğini at eşinle beraber hayatın tadını çıkarmaya bak.
Çünkü aynı süreçleri yaşadım seni iyi anlıyorum düşündükçe geri tepiyor tammaen silmelisin kafandan.
Rabbim sana da nasip edecektir inşallah.

Evet benimde o dönem kasıklarımda çok ağrı olmuştu bi de göğüslerimde hassasiyet.
İnşallah hamilesindir canım.

EylulRanacım 42. gununde test yaptım demisin. adetin kac gun gecmisti?

ya da yumurtlama tarihini biliyor musun? yumurtlamandan sonra ne kadar gecmisti?

ben dun test yapıtm negatif. yumurtlamam gec oldugu icin adet gecikmesini dikkate almıyorum ama yumurtlama uzerinden test yaptıgımda 14 +1 di. yani 14 gunluk dgal surec bitmis 1 gun gecmisti. cıkmadı.simdi 14+8 e kadar falan bekleyecegim. haftaya salı carsamba falan yapacagım testi adet omazsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…