• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1gece basbasa

ANI'N tadini cikar canim ve boyle bir imkanin oldugu icin kendini sansli hisset;)
Bende 4 tane kimsemde yok birakayim:KK53: hasretiz valla soylee esimle basbasa romantik bir gun ve gece gecirmeye:KK16:

bende anneme daha önce bıraktım bir kez sözde eşimle baş başa kalacaktık evde. ama çok saçmalamışız bebek zaten gece uyuyor bize engel olan bi durumu yoktu.velhasıl o gece dönüp dönüp boş beşiğe bakıp iç geçirmekten hiçbişey yapamadık eşimle :D nerdeyse gidip alacaktık zor tuttuk kendimizi ama herkes te aynı olmayabilir

Hiç sıkma o tatlı canını, yabancı yere gitmiyor ki babaannesine gidiyor.

Eşinle başbaşa vakit geçirip moral depolayacaksın, buda oğluşuna olumlu yansıyacak öyle bak olaya :)

Kişiye göre değişen bir durum.
Kızım 4,5 yaşında bu zaman kadar sadece 2 gece anneme bıraktım. İkisi de acil durumdu.
Birinde eşim ameliyat olmuştu refakatçi kalmıştım, bir de gece eşimin dedesi vefat etmişti o gece anneme bırakmıştım.
Böyle acil bir durum dışında asla bırakamam. Değil tüm gece, sinemaya gitmek için 2 saatliğine bile bırakmaya içim el vermiyor.
Zira çalışan bir anneyim hafta içi gün içerisinde zaten görüşmüyoruz ondan mütevellit olacak ki keyfi durumlarda yanımdan ayırmak bana doğru gelmiyor.
Ama komşumuzun gelini var ilk kızı 2 yaşındayken 2. bebeği oldu çok bunaldım diyerek 40 içinde ki bebeği kayınvalidesine bırakıp, süt stoğu yaparak 1 hafta tatile çıktı.
Şok olmuştum duyunca, nasıl insan evladından ayrı tatil yapar aklım almıyor.

bende anneme daha önce bıraktım bir kez sözde eşimle baş başa kalacaktık evde. ama çok saçmalamışız bebek zaten gece uyuyor bize engel olan bi durumu yoktu.velhasıl o gece dönüp dönüp boş beşiğe bakıp iç geçirmekten hiçbişey yapamadık eşimle :KK70: nerdeyse gidip alacaktık zor tuttuk kendimizi ama herkes te aynı olmayabilir
Benim bebisim uykusuz bi bebek yatar1Saat sonra aglamaya baslar gece boya devam eder bu kocami öpemiyorum bile hemen agliyor:confused::-)

Bendede öyle oluyor içim bi değişik oluyor sanki onu bırakınca beni arayacak beni isteyecek hissediyrm

Kızım 4,5 yaşında bu zaman kadar sadece 2 gece anneme bıraktım. İkisi de acil durumdu.
Birinde eşim ameliyat olmuştu refakatçi kalmıştım, bir de gece eşimin dedesi vefat etmişti o gece anneme bırakmıştım.
Böyle acil bir durum dışında asla bırakamam. Değil tüm gece, sinemaya gitmek için 2 saatliğine bile bırakmaya içim el vermiyor.
Zira çalışan bir anneyim hafta içi gün içerisinde zaten görüşmüyoruz ondan mütevellit olacak ki keyfi durumlarda yanımdan ayırmak bana doğru gelmiyor.
Ama komşumuzun gelini var ilk kızı 2 yaşındayken 2. bebeği oldu çok bunaldım diyerek 40 içinde ki bebeği kayınvalidesine bırakıp, süt stoğu yaparak 1 hafta tatile çıktı.
Okadarda dgl 40li bebegini nsl birakmis benim oglum gercekten uykuyu sevmiyen sabahin köründe uyanan geceleri sürekli aglayan bir bebek esimde sikayet ediyor özledim oturup sohbet bile edemiyoruz diye 1geceden nolcak sokaga atmiyoruzya diyor ama bilemiyorum benim isim belli olmaz heran vazgecebilirim

İnanılayacak gibi deil annelik duygusunu bi bizmi biliyoruz yada annelik abartılıyormu nasıl rahat olabiliyorlar

Okadarda dgl 40li bebegini nsl birakmis benim oglum gercekten uykuyu sevmiyen sabahin köründe uyanan geceleri sürekli aglayan bir bebek esimde sikayet ediyor özledim oturup sohbet bile edemiyoruz diye 1geceden nolcak sokaga atmiyoruzya diyor ama bilemiyorum benim isim belli olmaz heran vazgecebilirim

İnanılayacak gibi deil annelik duygusunu bi bizmi biliyoruz yada annelik abartılıyormu nasıl rahat olabiliyorlar
İnanın bende hiç anlam veremiyorum, o bebek şimdi 2 yaşını geçti.
Aynı mahalle de oturuyor olmalarına rağmen hala sık sık babaneye bırakılıyor hemde hiç bir sebep yokken.
Annem hemen yan binada oturuyor, kızım okuldan sonra annemde kalıyor.
akşamları yemeğe falan gittiğim oluyor, bazen kızım uyuya kalıyor annem ne kadar ısrar etse de asla bırakmıyorum.
Artık o da teklif etmiyor zaten. Bazen kayınvalidem söylüyor ama eşim hemen "annesi uyku uyuyamaz kızı yanında olmayınca" diyerek araya giriyor.

Gunu birlik birakmaniz iyi bir sey ama gece birakip kacmak gibi uyuyunca gitmeniz dogru degil bence. Ha kesinlikle uyanmaz diyorsaniz uyutup gidin ama uyanip sizi arayacaksa hoscakal deyip oyle gidin siz gidince uyusun

Birak tabi canim bisey olmaz sen de biraz kafani dagitirsin.
3 hafta once ben de esimde cok fena grip olduk salya sumuk geziyoruz evde kizimi hemen anneme goturduk 3 gun orda kaldi hasta olmamasi icin elimden geleni yaptim 3 gun ocinde iyilestik zaten aldik kizimi hemen o gece oksurmeye basladi ve son 3 haftayi hasta gecirdik yanarim yanarim 3 gun kuzumdan ayri kaldim ona yanarim. bizimki sakinila goze cop batar oldu.

Ama arada keyfi biraktigimda oluyor ayda 1 gece falan esimle disari cikiyoruz sinemaya vs. gidiyoruz ikimiz icin de iyi oluyor. hangimiz kalmadikki ananemizde babannemizde

Benimde kizim 1.5 yasinda 1 kez bile birakmadim ne bileyim birakip 2 dk bakkala gitsem annem evde iken kalbim kut kut atio alti ustu bakkal karsimizda bilemiorum iyice yapisik gibi geziom onla

Back
X