- 16 Mayıs 2018
- 18
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi Oneydigiizzz
-
şakamı bu 2300 tl ile hem geçinip hem de kredi çekip ev mi alacaksınız hem de ankara gibi pahalı bir şehirde2.300tl ile gecinen var mi
Yer Ankara...
Ev kredi cekerek almayi dusunuyoruz
Ben suan calismiyorum is ariyorim
Cocuk yok..
Ben krediyi odeyince 2300 kalıyor anladım ama konu sahibi açıklama yapsa iyi olurşakamı bu 2300 tl ile hem geçinip hem de kredi çekip ev mi alacaksınız hem de ankara gibi pahalı bir şehirde
umarım öyledirBen krediyi odeyince 2300 kalıyor anladım ama konu sahibi açıklama yapsa iyi olur
Konu sahibi açıklama yapsan daha sağlıklı yorumlar yapacağız .
Iki kişinin toplam geliri 2300 TL mi yoksa kredi çektikten sonra kalan mı ?
Geçinilir o zamanKredi ödedikten sonra 2300₺ kalıyormuş. Bununla geçinilir mi diyor işte
Kredi ödemeniz ne2.300tl ile gecinen var mi
Yer Ankara...
Ev kredi cekerek almayi dusunuyoruz
Ben suan calismiyorum is ariyorim
Cocuk yok..
Ankara çok pahalı değil kişakamı bu 2300 tl ile hem geçinip hem de kredi çekip ev mi alacaksınız hem de ankara gibi pahalı bir şehirde
bibi seni yorumlarından severim umarım gelirin artar kısa zamanda yeminle ankara da sadece benzin masrafım ki çalışan kadın değilim uzun zamandır ayda 600 tutuyor .Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun dışarıda bir yemek ii kişi en az 70 80 olmuş o da lüks yer değilse1.700 tl ye kıt kanaat geçiniyoruz 2 kişiyiz ama ev bizim sayılıryanlız özellikle bu sene pek zorlanıyoruz herşey ateş pahası oldu bizim gibi evden hiç çıkmazsanız et falan yemezseniz neden olmasın
benim yaşadığım semt pahalı maalesef en ucuz ev 600 700 bin burda.kuaför market herşey pahalıAnkara çok pahalı değil ki
Bursa ya da istanbula bekleriz:)
geçen yıl 450 ye yaptırdığım röfleye 700 istedi kuaförüm bu yıl yaptırmadan çıktım ha haAnkara çok pahalı değil ki
Bursa ya da istanbula bekleriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?